kiniahardek 07.10.05, 21:46 wlasnie mam grype i jestem nazwolnieniu ale konczy sie ono19 nie chce juz wracac do pracy czy jak powiem ginek to mi je da?????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katrem Re: chce zwolnienie 07.10.05, 21:53 to zależy od gina, ale myślę, że jeżeli jest normalny, to nie będzie robił problemów Odpowiedz Link Zgłoś
grochalcia Re: chce zwolnienie 07.10.05, 23:22 jak bylam w ciazy to moj ginekolog sam pytal, czy nie chce zwolnienia))) trzeba wybierac takich, ktorzy daja. Przyda sie to tez na przyszlosc, np, aby przedluzyc macierzynski))) ja tak mam, po macierzynskim bylam na zwolnieniu 4 tyg od gina, potem 4 od internisty i wracam do pracy za 2 tyg, jak moj synek bedzie mial 7 miesiecy))) super sprawa. Pozdrawiam. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
anaisia Re: chce zwolnienie 08.10.05, 08:30 Ja dostałam zwolnienie dopiero jak poszłam prywatnie. Haftowałam jak kot ale lekarz w przychodni stwierdził, ze ciąża nie choroba i mam się nie rozczulać!!! Jak chodziłam prywatnie to pierwsze pytanie było "do kiedy przedłużamy zwolnienie?" Taż, ze jeśli chodzisz do "państwowego" to raczej będzie robił problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
katrem Re: chce zwolnienie 08.10.05, 11:02 Moja ginka już w 6 tygodniu mojej ciąży powiedziała, że o pracy to mogę pomarzyć dopiero po macierzyńskim... na początku się rozpłakałam, a teraz siedzę już prawie 4 m-c w domku i jest mi dobrze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
madzik751 Re: chce zwolnienie 08.10.05, 15:22 witaj! ja trafilam na gina panstwowego ktory wogole nie chcial dawac zwolnien dopiero prywatny. i mam dla ciebie taka rade uwazaj zeby nie przekroczyc polrocznego okresu zwolnienia bo wtedy nachodzisz sie po zusach zeby ci przedluzyli tzw. zasilek rehabilitacyjny . ja to wlasnie przechodze latam po zusach i nie moge sie doczekac kiedy dostane moje pieniadze pozdrawiam Magda i maly 37tyg Odpowiedz Link Zgłoś
kiniahardek Re: chce zwolnienie 12.10.05, 15:14 czy bedac w 20 tyg ciazy jak powiem ginowi ze sie zle czuje i mam stojaca prace da mi zwolnienie bez problemow? Odpowiedz Link Zgłoś