12.10.05, 15:11
Dziewczyny czy któraś to brała? Ile tych kasułek dziennie się bierze? I czy
to jakoś pomaga?
Obserwuj wątek
    • zgalazka Re: Oeparol 12.10.05, 15:34
      jeżeli to jest olej z wiesiołka to przeczytaj ulotke tam jest napisane że
      niemożna brać tego w ciąży
    • zgalazka Re: Oeparol 12.10.05, 15:36
      tak to jest olej z wiesiołka
      koniecznie przeczytaj ulotke bo ja ja czytałam już dawno i moge się mylić
      • marta_st Re: Oeparol 12.10.05, 15:42
        Ale ja chcę zajść w ciążę smile Jeszcze nie jestem. Napisałam tu, bo może któraś
        już z zafasolkowanych to brała smile
        • mama_pesteczki Re: Oeparol 12.10.05, 15:47
          Zapytaj o niego na forum niepłodność.Wiem,że kilka dziewcząt to bierze i zioła
          i jeszcze inne specyfiki.Z tego co wiem to ten olej pomaga w przypadku skąpego
          śluzu i przy wrogim śluzie.Ogólnie z naturalną terapią jest tak,że trzeba w nią
          po prostu wierzyć.Ja sama oprócz leków piłam mieszanki ziołowe.Nie wiem czy
          pomogły.Fakt faktem jestem w ciążysmile
      • amwaw Re: Oeparol 12.10.05, 15:55
        Można w ciąży- nie jest przeciwwskazane- jest tylko napisane ze wzg na brak
        danych klinicznych, że należy skonsultować z lekarzem. Natomiast przed porodem
        ok 34tc jest wręcz zalecany( jako substrat do phrodukcji endogennej oksytocyny).
        Ja biorę 2 razy dziennie po 2 kapsułki i o ile pamiętam m/w takie dawkowanie
        jest zalecane przed ciążą.
        Pozdr
    • zgalazka Re: Oeparol 12.10.05, 15:52
      mój mąż to bierze na łuszczyce i mu bardzo pomaga bo ma duże dawki witaminy a i
      e te witaminy to chyba mają jakiś związek z płodnością
      on bierze 1 dziennie łyka opakowanie i robi przerwe jak mu się skóra pogarsza
      to bierze znowu
      • kamila_11 Re: Oeparol 12.10.05, 19:20
        Ja brałam oeparol od samego początku ciąży. Mój lekarz uważa że jest niezbędny.
        Początkowo piłam jedną kapsułkę dziennie a po 26 tygodniu zalecono mi brać 3
        razy dziennie.
        • mrytka1 Re: Oeparol 12.10.05, 20:19
          a ja brałam razem z syropem gujazyl, rewelacja - takiego śluzu płodnego nie
          widziałam nigdy wcześniej na oczy. Brałam ok 5 tabletek od 6 do 16 dnia cyklu i
          ... udało sie za pierwszym podejściem smile
          • marta_st Re: Oeparol 13.10.05, 09:33
            A syrop brałaś od którego dnia cyklu?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka