magdakb 17.10.05, 14:14 Kiedy kupować wózek.właśnie znalazłam rewelacyjny wózek w promocji,ale czy w 5 miesiącu to nie za szybko.Niektórzy mówią(przesądni) że lepiej kupować pod sam koniec ciąży.Czy ktoś kupował wózek takm szybko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aguska231 Re: Kiedy wózek 17.10.05, 14:17 hej, ja jestem w 6 miechu ciazy i tez sobie teraz kupie, bo jest super promocja i zaoszczedze ok 200 zl. OOOOO i w przesady nie wierze a i wyprawke tez mam juz prawie cala no poza posciela bo sie zdecydowac niemoge hihihi, jak jakis ci sie podoba to kupuj tylko dowiec sie ile jest gwarancji na wozek bo ja tylko na to patrzylam kupujac teraz wozek zeby wrazie czego popsul sie jeszcze na gwarancji pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kokons Re: Kiedy wózek 17.10.05, 14:19 Nie wierz w przesady!!! A jesli wozek spelnia twoje oczekiwania i cena jest promocyjna to kupuj tylko wez pod uwage jedna kwestie: mianowicie,ze gwarancja liczy sie od dnia zakupu wozka i twa zwykle 12 msc wiec skracasz sobie tylko albo az dlugosc tej gwarancji. Powodzenia) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_007 Re: Kiedy wózek 17.10.05, 14:33 kupiłam wózek w 4 miesiącu dzięki czemu mam 300zł w kieszeni 3 misiące stał w pudełku -dopiero teraz go złożyłam,bo jużsię nie mogłam doczekać żeby chociaż móc popatrzeć precz z przesądami !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bergo1 Re: Kiedy wózek 17.10.05, 14:38 Jezeli wierzysz tym przesadom to nie kupuj - jesli nie, to kupuj. ja wozek mam od ok 25 t.c. i nikt nie mial nic do tego. ps. takich watkow o promocjach na wozki, przesadach i terminie zakupu byla tutaj cala masa ufffffff Odpowiedz Link Zgłoś
agikom Re: Kiedy wózek 17.10.05, 14:45 dziewczyny!!!!a co to za promocja?gdzie i na jaki wózek? jaki to jest "rewelacyjny wózek"? ciekawi mnie bo chodze i chodze i nic wybrac niemogę,,, pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
s.mal Re: Kiedy wózek 17.10.05, 14:50 dziewczyny, każdy towar bez względu na ile jest wydana gwaracja można reklamować przez okres 2 lat od dnia zakupu rzeczy. tyle że nie z gwarancji a z ustawy konsumenckiej. Odpowiedz Link Zgłoś
magdakb Re: Kiedy wózek 17.10.05, 15:15 Mówię o wóżku z BEBECAR jak dla mnie jest bardzo fajny Tylko cena bo i po promocji 0k.2500.Ale jestem raczej zdecdowana. Odpowiedz Link Zgłoś
martyskaa Re: Kiedy wózek 17.10.05, 15:43 jestem w 7 miesiacu i wczoraj moja siostra powiedziała że to jeszcze za wcześnie na kupowanie wózka wariatka nie będę przecież latać za wózkiem w 9 miesiącu z wielkim brzuchem albo już jak dziecko sie urodzi Odpowiedz Link Zgłoś
mka16 Re: Kiedy wózek 17.10.05, 16:03 wszystko zalezy jakie sie ma podejscie do przesadow, tudziez innych madrosci ludowych. My kupilismy wozek w dniu zrobienia testu (!), ale to juz bylo male szalenstwo. Ale to nasza sprawa i nic nikomu do tego Odpowiedz Link Zgłoś
kokons Re: agikom 17.10.05, 16:52 Na forum wozki dzieciece maszprzegladf wozkow i opini, zagladnij: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=22462 Odpowiedz Link Zgłoś
lexmonica Re: Kiedy wózek 17.10.05, 18:05 a my kupilismy w 3 miesiącu (bo była okazja na allegro a za 250 zł kupilismy wózek warty 1000. Stoi sobie w piwnicy i czeka. Nie wyobrażam sobie szukac po porodzie bo mogłoby m,i sie nie trafić. Zrób jak uważasz.. wogle mysle że za wcześnie to złe podejście bo zakłada negatyne podejście do szczesliwego zakończenia ciąży. Myślę że jak jest już ciąża stabilna (chyba to po 12 tyg mija największe ryzyko) to nie ma co sie przejmowac, ale nbikomu nie można narzucac opinni jesli ktoś mysli że "zapeszy" to niech sie trzyma z dala od sklepów dla dzieci bo szkoda żeby sie miała denerwowac całuski -- Monia mama Olgierda 5l i Mateuszka 26tyg Odpowiedz Link Zgłoś