kajka112 21.10.05, 11:30 Dziewczyny mam pytani od 2 dni męczy mnie biegunka.Coś okropnego.Przepraszam ale nie wiem czy to iebezpieczne. Dzis idę na usg w związku z podejrzeniem skracajacej się szyjki macicy.Dzieki za wszystkie odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgolkab Re: biegunka 21.10.05, 12:01 hej. 2 dni to troche dlugo. ja jak mialam takie problemy to gin polecila mi loperamid, w szpitalu dawali tez wegiel. ale nawet na tych lekarstwach pisze, ze jesli nie przejdzie w ciagu 48 godzin, to trzeba sie skontaktowac z lekarzem, bo mozna odwodnic organizm Odpowiedz Link Zgłoś
kasiuniaaa1 Re: biegunka 21.10.05, 12:05 nie wiem w którym tygodniu jestes, ja na samym początku ciązy mialam cos podobnego i trwało to około 3-4 dni... teraz jestem w 22 tyg ciąży i dzidzi rozwija sie prawidłowo. jak byłam u internisty z tym problemem, to pani powiedziala, ze organizm walczy i chroni dziecko wydzielając z organizmu wszystko co szkodliwe. nie wiem ile w tym prawdy ale ja miałam silną biegunkę i niczym zlym to dla mnie sie nie skonczylo, pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
kajka112 Re: biegunka 21.10.05, 12:10 Jestem w 26 tygodniu. Troche się matrwie bo różne rzeczy piszą na tym forum. Do mojego lekarza nie mogę się dodzwonic (Będzie jutro). Odpowiedz Link Zgłoś