agigis 04.11.05, 15:29 Pomocy, umieram z przerażenia, co grozi mojemu dziecku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snape82 Re: echogenne jelito - 18 tydz. ciąży 04.11.05, 21:02 Powinien Ci to powiedzieć lekarz - to po pierwsze. A po drugie objawem, na który lekarz powinien zwrócić szczególną uwagę jest podwyższona echogeniczność jelit, a nie smaa echogeniczność. Pzdr i głowa do góry! Odpowiedz Link Zgłoś
agigis Re: echogenne jelito - 18 tydz. ciąży 05.11.05, 09:19 w poniedziałek mam następne usg, na razie lekarz nie chciał mi nic powiedzieć, więc siedzę w necie, szukam, czytam i sama nie wiem, co mam ze sobą zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
snape82 Re: echogenne jelito - 18 tydz. ciąży 05.11.05, 10:42 agigis napisała: > w poniedziałek mam następne usg, na razie lekarz nie chciał mi nic powiedzieć, > więc siedzę w necie, szukam, czytam i sama nie wiem, co mam ze sobą zrobić Radzę Ci przestań szukać. Skoro lekarz nie chciał Ci nic powiedzieć to pewnie nie jest pewny tego co zobaczył. Będzie dobrze. Głowa do góry!!! Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś