kiniahardek 16.11.05, 14:06 bylam dzis u gina powiedzial ze wedlug niego moja dzidzia ma duze serce choc zbudowane jest prawidlowo.dal skier do poradni patologii ciazy.co to oznacza?.boje sie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tysia.w Re: serduszko 16.11.05, 23:34 Hej! Tak naprawde to trudno coś napisać. Nikt z nas tego USG nie widział i nie bardzo wiem jak się ustosunkować. Wydaje mi się że narazie musisz iść do tej poradni, zrobić badania i wtedy dowiesz się wiecej. Narazie nie panikuj, bo może to nic wielkiego.Ja wierzę ze bedzie dobrze. Trzymam kciuki i odezwji się jak sprawa się wyjaśni. Odpowiedz Link Zgłoś
wejda Re: serduszko 16.11.05, 23:38 Prawdopodonie nikt nie zetknął się z takim problemem, i nie potrafi Ci doradzic.....Poszperaj w necie cos na ten temat, choć pewnie już szperałaś. I ja nie umiem Ci nic na ten temat powiedzieć.Myślę ,że w tej sprawie najlepiej zdać się na specjalistów...Postaraj się, nie martwić na zapas,bo i usg różnie wypada i nie jedne cuda tam ginkowie widzieli...Myślę,że pewnie gorzej by było gdyby serduszko było za małe. 3maj sie ciepło, staraj się zająć czymś odstresowującym, i nie nastawiaj się zaraz na najgorszePewnie wsztsko okaże się ok. wejda Odpowiedz Link Zgłoś
mutantowa Re: serduszko 17.11.05, 10:34 Dobrze ze Was gin skierował do poradni, na pewno zrobią echo serduszka dzidzi, to badanie wszystko powinno wyjaśnić, ale myślę że wszystko ok, to tylko gonekolog a on od serduszek nie jest, tak jak kardiolog prenatalny od prowadzenia ciąży. trzymam kciukaski Odpowiedz Link Zgłoś