asiaaa1 25.11.05, 16:37 Dziewczyny gdzie w Krakowie mozna zrobic takie USG i mniej wiecej za ile. A 4D? Nie bardzo znam sie na tym - czym to sie rozni i w ogole ale przed chwila ogladalam film "W lonie matki" i jestem zachwycona widokami z tego USG. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mfka Re: USG 3D - w Krakowie 25.11.05, 16:55 W Krakowie aparat USG4D mają w Herbewie na al. Słowackiego. Właśnie się dziś zapisałam na wizytę i to już na jutro! Nie mogę się doczekać. Wiem, że badanie kosztuje 70 zł. a dodatkowo płaci się za płytkę z nagraniem, ale ile to nie wiem. Wszystkiego dowiem się jutro. Na USG4D można oglądać obraz w czasie rzeczywistym tzn. maluszka jak się rusza itp. Odpowiedz Link Zgłoś
asiaaa1 Re: USG 3D - w Krakowie 25.11.05, 16:58 rewelacja! Bardzo cie prosze napisz jak juz bedziesz po.Najlepiej na maila bo dzis wyjezdzam i nie bede czytac forum - stgawal@wp.pl Opisz wrazenia i widoki. I prosze cie tez o calkowity koszt tego badania. Dlugo trzeba czekac w kolejce na badanie? Odpowiedz Link Zgłoś
mfka Re: USG 3D - w Krakowie 25.11.05, 17:07 Ja dzisiaj zadzwoniłam do nich przed południem i zapisali mnie na jutro, także chyba nie ma kolejek zbyt wielkich. Nie wiem czemu ale powiedzieli mi,że takie badanie najlepiej robić do 24 tyg. Jutro idę na 14, to dam znać popołudniu. Mam trochę stracha czy wszystko jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
kokons Re: ???!!! 25.11.05, 20:19 No to mnie zaskoczylyscie... USG 4D w Krakowie??? za 70 zl!!! W Krakowie wg moich informacji nie ma nawet ogolnodostepnego USG 3D choc wiem, ze niektore firmy sie tak raklamuja... Jezeli jednak to prawda ze jest 4D to rowniez prosze o informacje i opis wrazen. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
vanilia25 do mfka... 25.11.05, 21:19 kochana powiedz mi jak czesto moge robic usg. strasznie spodobal mi sie pomysl tego usg, i tez chce isc, ale.. czy moge skoro 14 listopada mialam zwykle usg na wizycie kontrolnej u ginki.daj znac. i numer do herbewa.dzieki.pa Odpowiedz Link Zgłoś
kokons Re: do mfka... 26.11.05, 12:23 USG to nie przeswietlenie! To jest nieinwazyjne badanie wiec mozna je robic czesto jesli masz takie pragnienie lub jesli lekarz zaleca... Infiormacje o jakosci tego USG w Herbewie nalezy sprawdzic, bo juz niejedna forumowiczka sie naciela na USG 3D w Krakowie i okazolo sie byc zwyklym USG tylko z nagraniem no i kosztowalo drozej! Takie bylo np. na Pleszowskiej i w ... Czekam na wrazenia z Herbewa; Pozdrawiam) Odpowiedz Link Zgłoś
vanilia25 Re: do mfka... 26.11.05, 19:29 czyli dziewczyny czekamy na wrazenia od mfka. dzieki kokons. Odpowiedz Link Zgłoś
kssia Re: USG 3D - w Krakowie 27.11.05, 00:22 Nie wiem czy w Krakowie jest 3D ale na pewno nie ma go w Herbewie za 70 zł. Maja tam poprostu bedzo nowoczesny aparat USG na którym pracuje tylko jedna lekarka dr Anniuk. Dzwoniłam tam i mam zarezerwowany termin. pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: USG 3D - w Krakowie 27.11.05, 07:12 W krakowie nie ma chyba 3D ale ja robiłam w CM LIM w Herbewie. Bardzo dobry sprzęt. USG robiła mi Dorota Sitko( juz jej nie ma W Polsce) a drugie Katarzyna Anniuk- polecam ją, miła i wszystko wyjasnia. Cena 70 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
mfka Re: USG 3D - w Krakowie 27.11.05, 10:14 No tak, ładnie się nacięłam. Zresztą jak wiem nie pierwsza. Więc uwaga na LIM w Herbewie, bo przy informacji telefonicznej podają, że mają aparat 4D, a na miejscu okazuje się, że to ściema. Jeszcze jak dopytywałam się o nagranie na płytkę to powiedzieli mi, że "o szczegółach dowiem się na miejscu", więc sie dowiedziałm, że nie ma czegoś takiego. Na moje pytanie dlaczego wprowadzają w błąd powiedzili mi, że nie wiedzą kto był na recepcji, gdy się rejestrowałam (był jakiś gość). Może i mają tam faktycznie dobry aparat USG, podobno są 2 takie w Krakowie, może i nieźle widać maluszka, lepiej niż na "normalnym" aparacie. Ale niestety na 3/4D trzeba zrobić sobie wycieczkę do Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
vanilia25 Re: USG 3D - w Krakowie 27.11.05, 11:13 ale dranie- aby zgarnac klienta i kaska sie kreci!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kokons Re: USG 3D - w Krakowie 27.11.05, 23:24 dzieki za odpowiedz i potwierdzenie, ze to nastepne beszczelne oszustwo! Odpowiedz Link Zgłoś