Dodaj do ulubionych

WITAJCIE MARCUWECZKI!!!

03.12.05, 13:40
JESTEM W 23 TYG.C WIEM ZE BEDE MIALA SYNKA POMUZCIE MI WYBRAC IMIE??MAM
JESZCZE JEDNO PYTANKO CZY GDY LECI MI KREM Z NOSA BARDZO CZESTO OZNACZA TO
ANEMIE????
Obserwuj wątek
    • marychna31 Re: WITAJCIE MARCUWECZKI!!! 03.12.05, 13:44
      Krew z nosa może oznaczac bardzo wiele rzeczy: przekrwienie śluzówki (normalne
      na tym etapie ciązy), problemy z krzepliwością, osłabienie etc.
      Forum o imionach:
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=12924
    • arletka85 Re: WITAJCIE MARCUWECZKI!!! 03.12.05, 14:15
      no hej jestem czyli to nic powaznego tak myslisz?bo juz chcialam dzisiaj jechac
      do szpitala...a czy to normalne ze z piersi leci przezroczysty sluz??bo budze
      sie codziennie rano i mam cala koszulke mokra
    • sszalwia Re: WITAJCIE MARCUWECZKI!!! 03.12.05, 14:21
      Tak, to normalne wink Siara moze pojawiać się po połowie ciąży.
      Zapraszam na forum Marcóweczki 2006 wink
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=30423
    • siciliana78 Re: WITAJCIE MARCUWECZKI!!! 03.12.05, 16:03
      ortografia....
    • 18_lipcowa Marcuweczko marsz do szkoly. 03.12.05, 16:27
      ortografje podzwiczyc
      • scarletta84 do lipcowej 03.12.05, 17:26
        co sie jej czepiasz???????? niektorzy maja z tym problemy pomimo ukonczonych studiow. wrzuc na luz.
        zreszta jedziesz po niej a zaraz sie niby wyplakujesz publicznie na forum jaka to jestes biedna???????? no
        teraz to sie wkurzylam na ostro.
        • 18_lipcowa Re: do lipcowej 03.12.05, 17:51
          studiow to ona napewno nie ma
          o mature tez sie obawiam
          • scarletta84 Re: do lipcowej 03.12.05, 18:02
            nie powiedzialam ze ma - wiesz rocznik 85 to raczej za malo na studia ale nie w tym rzecz... a zamiast
            obawiac sie o jej mature moze jednak bys pomartwila sie o swoja kulture i wyczucie taktu?
            • 18_lipcowa Re: do lipcowej 03.12.05, 18:38
              Że co?
              Za malo na studia?
              z tego co wiem rocznik 85 powinien byc teraz, jesli konczyl LO w terminie na
              drugim roku studiów.
              • scarletta84 Re: do lipcowej 03.12.05, 18:51
                zgadza sie a ja pisalam wszystko w sensie ze rocznik 85 to za malo by byc po studiach. zreszta nie studia
                stanowia o czlowieku. w mojej branzy wiekszosc najbardziej utalentowanych i aktywnych ludzi w zyciu nie
                poszla na studia. ci z dyplomami sa juz tak mocno zepsuci akademicka wiedza ze nie potrafia z siebie nic
                ciekawego wykrzesac. wiec nie wyjezdzaj mi tu z tymi studiami bo nie one sa w zyciu najwazniejsze.
                • 18_lipcowa Re: do lipcowej 03.12.05, 18:54
                  W twojej branzy?
                  Znaczy co? Mlodych matek? To taka branza teraz jest.
                  • scarletta84 Re: do lipcowej 03.12.05, 18:57
                    zalosna jestes... nie lipcowa, nie mlodych matek. prowadze kilka wiekszych kampanii reklamowych
                    najwiekszych firm na rynku. mam wrazenie ze jestes tu po to bo tobie sie w zyciu nie udaje i wolisz sie na
                    innych wyzywac niz sie do tego przyznac i zaczac nad soba pracowac. zal mi cie.
                    • 18_lipcowa Re: do lipcowej 03.12.05, 18:58
                      Po Twoim stylu pisania i zapewne braku doswiadczenia, bo jakie mozna miec majac
                      20 lat sadze ze nie dopuszczona bys zostala nawet do zareklamowania papieru
                      toaletowego.
                      • scarletta84 Re: do lipcowej 03.12.05, 19:34
                        smieszna jestes. nie mam obowiazku tlumaczenia sie przed kims tak zalosnym jak ty. udowadniam ci
                        jedynie ze swoje poglady mozesz sobie miedzy bajki wlozyc, bo rzeczywistosc jest obecnie nieco inna niz
                        ci sie wydaje.
                        • 18_lipcowa Re: do lipcowej 03.12.05, 23:05
                          idz dziecko do szkoly,
                    • dziumdziarumdzia Re: do lipcowej 03.12.05, 20:57
                      Sądząc po stylu Twojej wypowiedzi, to Tobie ciężko się przyznać, że nie
                      prowadzisz tych kampanii, tylko co najwyżej robisz zwykły BTL. Co to za firma,
                      że dała Ci kilka wilekich kampanii na raz? Robicie napisy na samochody (Wielka
                      Kampania Relkamy Zewnętrznej błahaha???)?
                      A w kwestii studiów: ja swoje skończyłam, pracuję w zawodzie i wku..aję mnie
                      takie łosie co to przyłażą z ulicy, żadnego z nich pożytku, bo w godzinach pracy
                      wysiadują na forum i twierdzą, że właśnie prowadzą wilekie kampanie.
                      Nie oglądaj więcej "Na wspólnej".
                      • zolza78 Re: do dziumdziarumdzia 03.12.05, 21:24
                        masz swietny nick smile
                      • laminja Re: do lipcowej 04.12.05, 12:07
                        prawda smile ponoć kłamać też trzeba umieć smile)) może ona pracuje na recepcji z
                        jakiejś agencji reklamowej, która duże projekty prowadzi i tak sie utożsamia z
                        firmą wink w obie strony smile)
                    • laminja hahaha 04.12.05, 12:05
                      a to ciekawe smile) Jeśli w nicku masz rok urodzenia to wręcz niemożliwe smile A może
                      wymienisz choć jednego ze swoich kilentów?!
                • driadea Re: do lipcowej 03.12.05, 19:52
                  Ortografia ortografią, ale Netykietę to mogła przeczytać...
          • keja34 Re: do lipcowej 04.12.05, 10:38
            Tobie tez by sie przydala mala powtorka z ortografii smile
        • laminja Re: do lipcowej 04.12.05, 12:02
          Scarletta - ale to jest błąd na poziomie wczesych lat szkoły podstawowej...

A Lipcowa jest specyficzna, trzeba luzu, dystansu i może pewnej dojrzałości,
          żeby pojąć o co jej chodzi. Obawiam się, że nie zauważyłaś wszechobecnej w jej
          postach ironii. Trzeba umieć czytać wypowiedzi takich osób smile
          • gonia28b Re: do lipcowej 04.12.05, 21:04
            łolaboga! cóż za finezyjna ta specyfika lipcowej. Pożal się Boże!
            To dziecko mogłoby sobie znaleźć lepszą zabawkę, jak na jej poziom. Forum "CiP"
            to stanowczo nie jej emocjonalno-psychiczny.
    • scarletta84 Re: WITAJCIE MARCUWECZKI!!! 03.12.05, 17:28
      smile witaj arletko,
      ja mam 27 tygodni, krew z nosa leci mi od poltora miesiaca, a cycki przeciekaja regularnie smile to norma
      najzupelniejsza smile)))))) w ciazy wiekszosc przez to przechodzi...
      widze ze jestes w podobnym wieku co ja smile i tez rodzisz w marcu - milo smile sadzilam ze takich mlodych
      jest bardzo malo - a tu prosze.
      pozdrawiam cieplutko
      beata
      • olutek_m Re: WITAJCIE MARCUWECZKI!!! 03.12.05, 19:31
        Jest wiecej młodych mam. Scarlett, ja jestem akurat twój roczniksmile
        Pozdrawiam!
        • scarletta84 Re: WITAJCIE MARCUWECZKI!!! 03.12.05, 19:32
          to milo smile a kiedy rodzisz? i skad jestes?
          • lankal84 Re: WITAJCIE MARCUWECZKI!!! 03.12.05, 19:43
            scarletta84 jestesmy w tym samym wieku tylko ze ja mamusia zostane w lipcu smile
            pozdawiam mlode mamusie i te starsze smile
    • arletka85 Re: WITAJCIE MARCUWECZKI!!! 03.12.05, 20:37
      a o co chodzilo z ta ortografia??bo teraz to sie pogubilam.....dzieki scarleta
      za odp....
      • scarletta84 Re: WITAJCIE MARCUWECZKI!!! 03.12.05, 20:39
        no bo jak ci tu kochanie powiedziec, masz problem z u/o kreskowane (nie mam polskich znakow...)...
        powinno byc marcoweczki, pomozcie i inne takie tam...
      • arletka85 Re: WITAJCIE MARCUWECZKI!!! 03.12.05, 20:43
        jezeli chodzi o ta ortografie to sory ale osoba ktura sie czepiala nie powinna
        wchodzic wogule na forum jesli tak bardzo cie drazni kobieto ort.to kup sobie
        ksiazki tam przynajmiej bledów nie bedziesz widziala he he..inteligentna sie
        znalazla
        • scarletta84 Re: WITAJCIE MARCUWECZKI!!! 03.12.05, 20:44
          juz sie nie bulwersuj smile zdazyla sie o to wojna potoczyc na innym poscie smile
          jak sobie radzisz?
          • arletka85 Re: WITAJCIE MARCUWECZKI!!! 03.12.05, 20:50
            szkoda gadac dzisiaj mialam pięć razy krwotok i to ostry z nosa..i sie czuje
            teraz slaba jak..no nie wiem jeżeli jutro tek będzie to musze isc do tego
            szpitala moze to jednak anemia jestem w 23 tyg..a przytylam 2 kg to chyba nie
            jest normalne i do tego jestem bardzo chuda
            • scarletta84 Re: WITAJCIE MARCUWECZKI!!! 03.12.05, 21:03
              ja na twoim etapie tez mialam 2 kg. teraz mam 4,5 kg do przodu. nie nalezy sie tym przejmowac. a co do
              krwotokow - ja mam tak co dzien i jakos sie juz przyzwyczailam. w ciazy tak jest i juz. ja akurat mam
              anemie ale te krwotoki to nie do konca zwiazane. a anemia wcale nie taka straszna. troche diety, jakies
              leki z zelazem i bedzie dobrze. ja mam w sumie anemie od jakiegos 10 tyg. i tez sie przyzwyczailam smile
              wybacz ze tak wscibsko zapytam: mezatka/wolna/ czy jaka? smile
              • arletka85 Re: WITAJCIE MARCUWECZKI!!! 03.12.05, 21:09
                narazie panna ale jak nasz synek sie urodzi to bierzemy ślub razem z
                chrzcinami....dzieki ci za odp.a ja sie tu nakrecam ze może mojej dzidzi coś
                jest
                • scarletta84 Re: WITAJCIE MARCUWECZKI!!! 03.12.05, 21:14
                  przejdz do nas - mlodocianych jak jedna zgryzliwa nazwala - na:
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=585&w=32956591
                  wlasnie sie chwalimy ktora kiedy rodzi i jaka ma sytuacje zyciowa smile
        • mama_kotula Re: WITAJCIE MARCUWECZKI!!! 03.12.05, 21:09
          A z tej wypowiedzi inteligencja wprost bije, co za oślepiający blask!
          Jak chcesz być poważnie traktowana na forum, to nie olewaj swoich potencjalnych
          czytelników i wysil się odrobinę (np. sprawdź tekst w Wordzie).
          Nie jest wstydem mieć dysortografię. Wstydem jest nic z nią nie robić.
        • laminja Re: WITAJCIE MARCUWECZKI!!! 04.12.05, 12:11
          nie tylko lipcową taka ignorancja wobec ortografii zaszokowała. Jeśli masz
          problemy z ortografią może powinnaś pisać w Wordzie i kopiować sprawdzony przez
          edytor tekst do postów.

Będziesz miała dziecko arletko - może warto umieć choć podstwy ortografii smile

która a nie ktura
      • mama_kotula Re: WITAJCIE MARCUWECZKI!!! 03.12.05, 21:07
        arletka85 napisała:

> a o co chodzilo z ta ortografia??bo teraz to sie pogubilam...

Boże... widzisz to i nie grzmisz...
        • arletka85 [...] 03.12.05, 21:12
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • arletka85 Re: WITAJCIE MARCUWECZKI!!! 03.12.05, 21:13
          mamusia inteligencja i tolerancja cie nie obdarzyła
          • sineira Re: WITAJCIE MARCUWECZKI!!! 03.12.05, 21:21
            Za to Ty inteligencją tak promieniujesz, że aż oślepia. Jeśli takie jak Ty
            prowadzą kampanie reklamowe, to nic dziwnego, że te reklamy są na tak fatalnym
            poziomie.
          • amhali Re: WITAJCIE MARCUWECZKI!!! 03.12.05, 21:24
            Wiesz - przynajmniej Cie nie sklely, a Ty zaczynasz...troche kultury bo
            dysortografie jeszcze rozumiem, ale taka agresja? Bij - zabij odrazu bo ktos Ci
            uwage zwrocil - to w koncu publiczne forum. wink

Pozdrawiam
            amhali
            • martyna1985 Re: WITAJCIE MARCU/ÓWECZKI!!! 03.12.05, 21:31

a pozniej się dziwią ze dzieci głupie się rodzą i patologia się szerzy. Po
              samym poście można wywnioskować z jakiej rodziny się wywodzi...szkoda tylko
              dzieciaczka.
        • dziumdziarumdzia Re: WITAJCIE MARCUWECZKI!!! 03.12.05, 21:38
          mama_kotula napisała:

> Boże... widzisz to i nie grzmisz..

Sory. Spałam. Już puszczam gromybig_grinDD
    • dziumdziarumdzia Re: WITAJCIE MARCUWECZKI!!! 03.12.05, 21:35
      Jestem przerażona, że takie się rozmnażają!
      • mama_kotula Re: WITAJCIE MARCUWECZKI!!! 03.12.05, 21:37
        Dziumdzia, one się rozmnażają i będą rozmnażać jak króliki. Nie mają nic innego
        do roboty.
        • martyna1985 Re: WITAJCIE MARCU/ÓWECZKI!!! 03.12.05, 21:39

jakby srodki antykoncepcyjne byly tansze albo darmowe to moze by zapobieglo...a
          tak...nic
          • mama_kotula Re: WITAJCIE MARCU/ÓWECZKI!!! 03.12.05, 21:39
            Porażającej głupocie nie da się zapobiec.
          • scarletta84 Re: WITAJCIE MARCU/ÓWECZKI!!! 03.12.05, 21:41
            zapewniam was zyczliwe mamy ze te najglupsze i najbardziej rozmnazajace sie nie maja dostepu do
            internetu. wiec darujecie sobie te zgryzliwosci. dziewczyne ponioslo pare razy, ma problem z orto, ale to
            nie powod by psy na niej wieszac... skupcie sie na wazniejszych sprawach nie kopanie po nerkach...
            • martyna1985 Re: WITAJCIE MARCU/ÓWECZKI!!! 03.12.05, 21:42
              nas tez nosi...
            • mama_kotula Re: WITAJCIE MARCU/ÓWECZKI!!! 03.12.05, 21:44
              Scarletta, sorry, ale jak ktoś nie widzi własnych problemów (cytuję: "a o co
              chodzi z tą ortografią") to jest to dla mnie porażająca głupota.
              Jak również, jak ktoś, nie mając argumentów, posługuje się inwektywami (cytuję:
              "koleżanko, wypie..j".
              • scarletta84 Re: WITAJCIE MARCU/ÓWECZKI!!! 03.12.05, 21:48
                zgadzam sie z toba ze epitety to sie uzywa ladne zgrabne i na temat, ale co do orto to po prostu ona nie
                widzi tych bledow i tyle. a kazdy tylko ze bledy ze bledy a nie pokazal o ktore chodzi. wiec to jej odpusc.
                lepiej sie nie denerwowac zbytnio, bo szkodzi to kazdej z nas smile)))
                • mama_kotula Re: WITAJCIE MARCU/ÓWECZKI!!! 03.12.05, 21:52
                  scarletta84 napisała:

> a kazdy tylko ze bledy ze bledy a nie pokazal o ktore
                  > chodzi. wiec to jej odpusc.
                  To trzeba pokazywać gdzie? Scarletta, nie ośmieszaj się, bo i w ciebie zwątpię...
                  BTW, ja się mogę stresować, bo już nie jestem w ciąży wink
                  • scarletta84 Re: WITAJCIE MARCU/ÓWECZKI!!! 03.12.05, 22:00
                    majac dysortografie ich sie po prostu nie widzi. stad moja wypowiedz. a to ze wyrazila sie niezbyt
                    artykularnie oczywiscie potepiam smile
                    btw nawet jak juz urodzilas to chyba stres nie jest zbyt potrzebny nie? smile daj spokoj szkoda tematu
                    rozwijac bo nie warto.
                    pozdrawiam
                    b.
                    • mama_kotula Re: WITAJCIE MARCU/ÓWECZKI!!! 03.12.05, 22:02
                      Ja mam dysortografię i pracuję nad nią od kilkunastu lat. I wiem, jak się pisze,
                      mając dysortografię. I zapewniam cię, iż pani "marcuweczka" dysortografii nie ma.
                      I to tyle z mojej strony.
                      Pozdrawiam
                      Marta
    • arletka85 Re: WITAJCIE MARCUWECZKI!!! 04.12.05, 10:29
      wiecie co dziewczyny?ja przynajmiej nie zachowuje sie w ten sposób co wy bo
      dowalacie każdemu to jest forum dla kobiet w ciąży a nie kobiet które mają
      jakieś porażki wejdzcie sobie na czata jeżeli macie ochote komus wrzucać bo
      wcale nie bylo to miłe jak każda usiadła na mnie...i nie dziwcie sie że w ten
      sposób zareagowałam bo każda z was by sie zdenerwowała
      • laminja Re: WITAJCIE MARCUWECZKI!!! 04.12.05, 12:18
        Arletka, może zamiast spędzać czas na forum poucz się trochę ortografii, bo to
        Ci się w życiu bardzo przyda. Nie bierz sobie do serca wszytskich komentarzy
        tylko może przemyśl to co zostało tutaj podkreślone. Nie jest ważne jaki iloraz
        inteligencji człowiek posiada kiedy nie umie posługiwać się językiem polskim na
        poziomie szkoły podstawowej. W dobie edytorów tekstu, które poprawiają błędy
        ortograficzne takie "byki" jak w Twoich postach komprominują. Inteligenty
        człowiek walczy z kompromitującymi problemami i ma szacunek do języka.
      • gonia28b NO I GDZIE TE MARCÓWECZKI???????? 04.12.05, 21:42
        Arletka, może lepiej załóż nowy wątek starając się pisać bez błędów. Może wtedy
        wreszcie Ci odpowie jakaś Ciężarówka z terminem na marzec.

Pozdrawiam serdecznie.

PS. Ja mam termin na 20 lutego. Mały rośnie szybko, ale nie wiem jak to będzie.
        Równie dobrze może zrobić się przez przypadek ze mnie Marcówka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka