arletka85 03.12.05, 13:40 JESTEM W 23 TYG.C WIEM ZE BEDE MIALA SYNKA POMUZCIE MI WYBRAC IMIE??MAM JESZCZE JEDNO PYTANKO CZY GDY LECI MI KREM Z NOSA BARDZO CZESTO OZNACZA TO ANEMIE???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marychna31 Re: WITAJCIE MARCUWECZKI!!! 03.12.05, 13:44 Krew z nosa może oznaczac bardzo wiele rzeczy: przekrwienie śluzówki (normalne na tym etapie ciązy), problemy z krzepliwością, osłabienie etc. Forum o imionach: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=12924 Odpowiedz Link Zgłoś
arletka85 Re: WITAJCIE MARCUWECZKI!!! 03.12.05, 14:15 no hej jestem czyli to nic powaznego tak myslisz?bo juz chcialam dzisiaj jechac do szpitala...a czy to normalne ze z piersi leci przezroczysty sluz??bo budze sie codziennie rano i mam cala koszulke mokra Odpowiedz Link Zgłoś
sszalwia Re: WITAJCIE MARCUWECZKI!!! 03.12.05, 14:21 Tak, to normalne Siara moze pojawiać się po połowie ciąży. Zapraszam na forum Marcóweczki 2006 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=30423 Odpowiedz Link Zgłoś
scarletta84 do lipcowej 03.12.05, 17:26 co sie jej czepiasz???????? niektorzy maja z tym problemy pomimo ukonczonych studiow. wrzuc na luz. zreszta jedziesz po niej a zaraz sie niby wyplakujesz publicznie na forum jaka to jestes biedna???????? no teraz to sie wkurzylam na ostro. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: do lipcowej 03.12.05, 17:51 studiow to ona napewno nie ma o mature tez sie obawiam Odpowiedz Link Zgłoś
scarletta84 Re: do lipcowej 03.12.05, 18:02 nie powiedzialam ze ma - wiesz rocznik 85 to raczej za malo na studia ale nie w tym rzecz... a zamiast obawiac sie o jej mature moze jednak bys pomartwila sie o swoja kulture i wyczucie taktu? Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: do lipcowej 03.12.05, 18:38 Że co? Za malo na studia? z tego co wiem rocznik 85 powinien byc teraz, jesli konczyl LO w terminie na drugim roku studiów. Odpowiedz Link Zgłoś
scarletta84 Re: do lipcowej 03.12.05, 18:51 zgadza sie a ja pisalam wszystko w sensie ze rocznik 85 to za malo by byc po studiach. zreszta nie studia stanowia o czlowieku. w mojej branzy wiekszosc najbardziej utalentowanych i aktywnych ludzi w zyciu nie poszla na studia. ci z dyplomami sa juz tak mocno zepsuci akademicka wiedza ze nie potrafia z siebie nic ciekawego wykrzesac. wiec nie wyjezdzaj mi tu z tymi studiami bo nie one sa w zyciu najwazniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: do lipcowej 03.12.05, 18:54 W twojej branzy? Znaczy co? Mlodych matek? To taka branza teraz jest. Odpowiedz Link Zgłoś
scarletta84 Re: do lipcowej 03.12.05, 18:57 zalosna jestes... nie lipcowa, nie mlodych matek. prowadze kilka wiekszych kampanii reklamowych najwiekszych firm na rynku. mam wrazenie ze jestes tu po to bo tobie sie w zyciu nie udaje i wolisz sie na innych wyzywac niz sie do tego przyznac i zaczac nad soba pracowac. zal mi cie. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: do lipcowej 03.12.05, 18:58 Po Twoim stylu pisania i zapewne braku doswiadczenia, bo jakie mozna miec majac 20 lat sadze ze nie dopuszczona bys zostala nawet do zareklamowania papieru toaletowego. Odpowiedz Link Zgłoś
scarletta84 Re: do lipcowej 03.12.05, 19:34 smieszna jestes. nie mam obowiazku tlumaczenia sie przed kims tak zalosnym jak ty. udowadniam ci jedynie ze swoje poglady mozesz sobie miedzy bajki wlozyc, bo rzeczywistosc jest obecnie nieco inna niz ci sie wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
dziumdziarumdzia Re: do lipcowej 03.12.05, 20:57 Sądząc po stylu Twojej wypowiedzi, to Tobie ciężko się przyznać, że nie prowadzisz tych kampanii, tylko co najwyżej robisz zwykły BTL. Co to za firma, że dała Ci kilka wilekich kampanii na raz? Robicie napisy na samochody (Wielka Kampania Relkamy Zewnętrznej błahaha???)? A w kwestii studiów: ja swoje skończyłam, pracuję w zawodzie i wku..aję mnie takie łosie co to przyłażą z ulicy, żadnego z nich pożytku, bo w godzinach pracy wysiadują na forum i twierdzą, że właśnie prowadzą wilekie kampanie. Nie oglądaj więcej "Na wspólnej". Odpowiedz Link Zgłoś
laminja Re: do lipcowej 04.12.05, 12:07 prawda ponoć kłamać też trzeba umieć )) może ona pracuje na recepcji z jakiejś agencji reklamowej, która duże projekty prowadzi i tak sie utożsamia z firmą w obie strony ) Odpowiedz Link Zgłoś
laminja hahaha 04.12.05, 12:05 a to ciekawe ) Jeśli w nicku masz rok urodzenia to wręcz niemożliwe A może wymienisz choć jednego ze swoich kilentów?! Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: do lipcowej 03.12.05, 19:52 Ortografia ortografią, ale Netykietę to mogła przeczytać... Odpowiedz Link Zgłoś
keja34 Re: do lipcowej 04.12.05, 10:38 Tobie tez by sie przydala mala powtorka z ortografii Odpowiedz Link Zgłoś
laminja Re: do lipcowej 04.12.05, 12:02 Scarletta - ale to jest błąd na poziomie wczesych lat szkoły podstawowej... A Lipcowa jest specyficzna, trzeba luzu, dystansu i może pewnej dojrzałości, żeby pojąć o co jej chodzi. Obawiam się, że nie zauważyłaś wszechobecnej w jej postach ironii. Trzeba umieć czytać wypowiedzi takich osób Odpowiedz Link Zgłoś
gonia28b Re: do lipcowej 04.12.05, 21:04 łolaboga! cóż za finezyjna ta specyfika lipcowej. Pożal się Boże! To dziecko mogłoby sobie znaleźć lepszą zabawkę, jak na jej poziom. Forum "CiP" to stanowczo nie jej emocjonalno-psychiczny. Odpowiedz Link Zgłoś
scarletta84 Re: WITAJCIE MARCUWECZKI!!! 03.12.05, 17:28 witaj arletko, ja mam 27 tygodni, krew z nosa leci mi od poltora miesiaca, a cycki przeciekaja regularnie to norma najzupelniejsza )))))) w ciazy wiekszosc przez to przechodzi... widze ze jestes w podobnym wieku co ja i tez rodzisz w marcu - milo sadzilam ze takich mlodych jest bardzo malo - a tu prosze. pozdrawiam cieplutko beata Odpowiedz Link Zgłoś
olutek_m Re: WITAJCIE MARCUWECZKI!!! 03.12.05, 19:31 Jest wiecej młodych mam. Scarlett, ja jestem akurat twój rocznik Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
scarletta84 Re: WITAJCIE MARCUWECZKI!!! 03.12.05, 19:32 to milo a kiedy rodzisz? i skad jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
lankal84 Re: WITAJCIE MARCUWECZKI!!! 03.12.05, 19:43 scarletta84 jestesmy w tym samym wieku tylko ze ja mamusia zostane w lipcu pozdawiam mlode mamusie i te starsze Odpowiedz Link Zgłoś
arletka85 Re: WITAJCIE MARCUWECZKI!!! 03.12.05, 20:37 a o co chodzilo z ta ortografia??bo teraz to sie pogubilam.....dzieki scarleta za odp.... Odpowiedz Link Zgłoś
scarletta84 Re: WITAJCIE MARCUWECZKI!!! 03.12.05, 20:39 no bo jak ci tu kochanie powiedziec, masz problem z u/o kreskowane (nie mam polskich znakow...)... powinno byc marcoweczki, pomozcie i inne takie tam... Odpowiedz Link Zgłoś
arletka85 Re: WITAJCIE MARCUWECZKI!!! 03.12.05, 20:43 jezeli chodzi o ta ortografie to sory ale osoba ktura sie czepiala nie powinna wchodzic wogule na forum jesli tak bardzo cie drazni kobieto ort.to kup sobie ksiazki tam przynajmiej bledów nie bedziesz widziala he he..inteligentna sie znalazla Odpowiedz Link Zgłoś
scarletta84 Re: WITAJCIE MARCUWECZKI!!! 03.12.05, 20:44 juz sie nie bulwersuj zdazyla sie o to wojna potoczyc na innym poscie jak sobie radzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
arletka85 Re: WITAJCIE MARCUWECZKI!!! 03.12.05, 20:50 szkoda gadac dzisiaj mialam pięć razy krwotok i to ostry z nosa..i sie czuje teraz slaba jak..no nie wiem jeżeli jutro tek będzie to musze isc do tego szpitala moze to jednak anemia jestem w 23 tyg..a przytylam 2 kg to chyba nie jest normalne i do tego jestem bardzo chuda Odpowiedz Link Zgłoś
scarletta84 Re: WITAJCIE MARCUWECZKI!!! 03.12.05, 21:03 ja na twoim etapie tez mialam 2 kg. teraz mam 4,5 kg do przodu. nie nalezy sie tym przejmowac. a co do krwotokow - ja mam tak co dzien i jakos sie juz przyzwyczailam. w ciazy tak jest i juz. ja akurat mam anemie ale te krwotoki to nie do konca zwiazane. a anemia wcale nie taka straszna. troche diety, jakies leki z zelazem i bedzie dobrze. ja mam w sumie anemie od jakiegos 10 tyg. i tez sie przyzwyczailam wybacz ze tak wscibsko zapytam: mezatka/wolna/ czy jaka? Odpowiedz Link Zgłoś
arletka85 Re: WITAJCIE MARCUWECZKI!!! 03.12.05, 21:09 narazie panna ale jak nasz synek sie urodzi to bierzemy ślub razem z chrzcinami....dzieki ci za odp.a ja sie tu nakrecam ze może mojej dzidzi coś jest Odpowiedz Link Zgłoś
scarletta84 Re: WITAJCIE MARCUWECZKI!!! 03.12.05, 21:14 przejdz do nas - mlodocianych jak jedna zgryzliwa nazwala - na: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=585&w=32956591 wlasnie sie chwalimy ktora kiedy rodzi i jaka ma sytuacje zyciowa Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: WITAJCIE MARCUWECZKI!!! 03.12.05, 21:09 A z tej wypowiedzi inteligencja wprost bije, co za oślepiający blask! Jak chcesz być poważnie traktowana na forum, to nie olewaj swoich potencjalnych czytelników i wysil się odrobinę (np. sprawdź tekst w Wordzie). Nie jest wstydem mieć dysortografię. Wstydem jest nic z nią nie robić. Odpowiedz Link Zgłoś
laminja Re: WITAJCIE MARCUWECZKI!!! 04.12.05, 12:11 nie tylko lipcową taka ignorancja wobec ortografii zaszokowała. Jeśli masz problemy z ortografią może powinnaś pisać w Wordzie i kopiować sprawdzony przez edytor tekst do postów. Będziesz miała dziecko arletko - może warto umieć choć podstwy ortografii która a nie ktura Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: WITAJCIE MARCUWECZKI!!! 03.12.05, 21:07 arletka85 napisała: > a o co chodzilo z ta ortografia??bo teraz to sie pogubilam... Boże... widzisz to i nie grzmisz... Odpowiedz Link Zgłoś
arletka85 [...] 03.12.05, 21:12 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
arletka85 Re: WITAJCIE MARCUWECZKI!!! 03.12.05, 21:13 mamusia inteligencja i tolerancja cie nie obdarzyła Odpowiedz Link Zgłoś
sineira Re: WITAJCIE MARCUWECZKI!!! 03.12.05, 21:21 Za to Ty inteligencją tak promieniujesz, że aż oślepia. Jeśli takie jak Ty prowadzą kampanie reklamowe, to nic dziwnego, że te reklamy są na tak fatalnym poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
amhali Re: WITAJCIE MARCUWECZKI!!! 03.12.05, 21:24 Wiesz - przynajmniej Cie nie sklely, a Ty zaczynasz...troche kultury bo dysortografie jeszcze rozumiem, ale taka agresja? Bij - zabij odrazu bo ktos Ci uwage zwrocil - to w koncu publiczne forum. Pozdrawiam amhali Odpowiedz Link Zgłoś
martyna1985 Re: WITAJCIE MARCU/ÓWECZKI!!! 03.12.05, 21:31 a pozniej się dziwią ze dzieci głupie się rodzą i patologia się szerzy. Po samym poście można wywnioskować z jakiej rodziny się wywodzi...szkoda tylko dzieciaczka. Odpowiedz Link Zgłoś
dziumdziarumdzia Re: WITAJCIE MARCUWECZKI!!! 03.12.05, 21:38 mama_kotula napisała: > Boże... widzisz to i nie grzmisz.. Sory. Spałam. Już puszczam gromyDD Odpowiedz Link Zgłoś
dziumdziarumdzia Re: WITAJCIE MARCUWECZKI!!! 03.12.05, 21:35 Jestem przerażona, że takie się rozmnażają! Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: WITAJCIE MARCUWECZKI!!! 03.12.05, 21:37 Dziumdzia, one się rozmnażają i będą rozmnażać jak króliki. Nie mają nic innego do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
martyna1985 Re: WITAJCIE MARCU/ÓWECZKI!!! 03.12.05, 21:39 jakby srodki antykoncepcyjne byly tansze albo darmowe to moze by zapobieglo...a tak...nic Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: WITAJCIE MARCU/ÓWECZKI!!! 03.12.05, 21:39 Porażającej głupocie nie da się zapobiec. Odpowiedz Link Zgłoś
scarletta84 Re: WITAJCIE MARCU/ÓWECZKI!!! 03.12.05, 21:41 zapewniam was zyczliwe mamy ze te najglupsze i najbardziej rozmnazajace sie nie maja dostepu do internetu. wiec darujecie sobie te zgryzliwosci. dziewczyne ponioslo pare razy, ma problem z orto, ale to nie powod by psy na niej wieszac... skupcie sie na wazniejszych sprawach nie kopanie po nerkach... Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: WITAJCIE MARCU/ÓWECZKI!!! 03.12.05, 21:44 Scarletta, sorry, ale jak ktoś nie widzi własnych problemów (cytuję: "a o co chodzi z tą ortografią") to jest to dla mnie porażająca głupota. Jak również, jak ktoś, nie mając argumentów, posługuje się inwektywami (cytuję: "koleżanko, wypie..j". Odpowiedz Link Zgłoś
scarletta84 Re: WITAJCIE MARCU/ÓWECZKI!!! 03.12.05, 21:48 zgadzam sie z toba ze epitety to sie uzywa ladne zgrabne i na temat, ale co do orto to po prostu ona nie widzi tych bledow i tyle. a kazdy tylko ze bledy ze bledy a nie pokazal o ktore chodzi. wiec to jej odpusc. lepiej sie nie denerwowac zbytnio, bo szkodzi to kazdej z nas ))) Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: WITAJCIE MARCU/ÓWECZKI!!! 03.12.05, 21:52 scarletta84 napisała: > a kazdy tylko ze bledy ze bledy a nie pokazal o ktore > chodzi. wiec to jej odpusc. To trzeba pokazywać gdzie? Scarletta, nie ośmieszaj się, bo i w ciebie zwątpię... BTW, ja się mogę stresować, bo już nie jestem w ciąży Odpowiedz Link Zgłoś
scarletta84 Re: WITAJCIE MARCU/ÓWECZKI!!! 03.12.05, 22:00 majac dysortografie ich sie po prostu nie widzi. stad moja wypowiedz. a to ze wyrazila sie niezbyt artykularnie oczywiscie potepiam btw nawet jak juz urodzilas to chyba stres nie jest zbyt potrzebny nie? daj spokoj szkoda tematu rozwijac bo nie warto. pozdrawiam b. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: WITAJCIE MARCU/ÓWECZKI!!! 03.12.05, 22:02 Ja mam dysortografię i pracuję nad nią od kilkunastu lat. I wiem, jak się pisze, mając dysortografię. I zapewniam cię, iż pani "marcuweczka" dysortografii nie ma. I to tyle z mojej strony. Pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś
arletka85 Re: WITAJCIE MARCUWECZKI!!! 04.12.05, 10:29 wiecie co dziewczyny?ja przynajmiej nie zachowuje sie w ten sposób co wy bo dowalacie każdemu to jest forum dla kobiet w ciąży a nie kobiet które mają jakieś porażki wejdzcie sobie na czata jeżeli macie ochote komus wrzucać bo wcale nie bylo to miłe jak każda usiadła na mnie...i nie dziwcie sie że w ten sposób zareagowałam bo każda z was by sie zdenerwowała Odpowiedz Link Zgłoś
laminja Re: WITAJCIE MARCUWECZKI!!! 04.12.05, 12:18 Arletka, może zamiast spędzać czas na forum poucz się trochę ortografii, bo to Ci się w życiu bardzo przyda. Nie bierz sobie do serca wszytskich komentarzy tylko może przemyśl to co zostało tutaj podkreślone. Nie jest ważne jaki iloraz inteligencji człowiek posiada kiedy nie umie posługiwać się językiem polskim na poziomie szkoły podstawowej. W dobie edytorów tekstu, które poprawiają błędy ortograficzne takie "byki" jak w Twoich postach komprominują. Inteligenty człowiek walczy z kompromitującymi problemami i ma szacunek do języka. Odpowiedz Link Zgłoś
gonia28b NO I GDZIE TE MARCÓWECZKI???????? 04.12.05, 21:42 Arletka, może lepiej załóż nowy wątek starając się pisać bez błędów. Może wtedy wreszcie Ci odpowie jakaś Ciężarówka z terminem na marzec. Pozdrawiam serdecznie. PS. Ja mam termin na 20 lutego. Mały rośnie szybko, ale nie wiem jak to będzie. Równie dobrze może zrobić się przez przypadek ze mnie Marcówka. Odpowiedz Link Zgłoś