Dodaj do ulubionych

zgłupialam...

07.12.05, 22:22
Bylam dzis u gina. Ostatnia @ 1.11.2005. Bylam na 99% pewna ze to zwykle
opoznienie miesiaczki. A Pani dr w trakcie badania stwierdzila zasiniona,
rozpulchniona macica. Jest Pani w ciazy. W gabinecie zrobila mi tez test taki
paskowy sikany ale wyszla tylko jedna kreska, czyli tak jakbym w ciazy nie
byla. Jutro ide na test z krwi. Zglupialam...

Magda
Obserwuj wątek
    • kasiadove Re: zgłupialam... 07.12.05, 22:24
      Masz słodką córcię!
      • magdalenax Re: zgłupialam... 07.12.05, 22:37
        Dzieki smile
    • linka555 Re: zgłupialam... 07.12.05, 23:22
      4 lata temu na początku grudnia też dowiedziałam się, że jestem w ciąży, a na
      pocz. sierpnia tuliłam już naszą Córeczkę. Tym razem (31 tydz.) też chcieliśmy
      zaciążyć w listopadzie, ale nam się omsknęło o całe pół roku. Jeśli nosisz już w
      sobie Kruszynkę, to wielkie gratulacje. Fantastycznie chodzi się w "największej"
      ciąży latem. Wiem, co mówię, bo teraz mam dokładnie odwrotnie. Trzyam kciuki za
      dwie krechy!!! Pozdrowienia!!!
    • karolinazajac Re: zgłupialam... 08.12.05, 07:53
      Może dlatego tak wyszło bo test sikany nie był z porannego moczu, który jest
      bardziej zagęszczony i ma więcej hormonów ciążowych. Nic się nie martw,
      powodzenia smile
      • bluma1976 Re: zgłupialam... 08.12.05, 08:49
        Witam, ja także ostatni @ miałam 01.11.2005. Opóznia mi sie juz pare dni, zle
        sie czuje i po drodze jeszcze jest parę dziwnych objawów...
        W niedzielę robiłam test ale wyszedł negatywny. Wczoraj zrobiłam badanie krwi
        beta i dzisiaj się okarze czy naprwde jestem w ciąży...
        Trzymam kciuki
        pozdrawiam
      • magdalenax Re: zgłupialam... 08.12.05, 11:36
        Dziekuje Wam wszystkim za slowa otuchy. Szczerze mowiac wolalabym jeszcze
        zaczekac z ta dzidzia, ale rak strasznie nie bede zalamywac. Raczej musze sie
        ostro wziac do roboty i kupic mieszkanie. Nie wiem jeszcze tylko za co sad

M.
    • kamila822 Re: zgłupialam... 08.12.05, 14:08
      ja też już sama nie wiem co mam myśleć. ostatnią @ miałam 31.10.05 i do dziś
      nic, test w pomiedziałek (5,12)- negatywny, drugi (7.12) i bardzo!!!! słabo
      widoczna druga kreska (albo ja już chce ją widzieć), co wcale nie musi nic
      oznaczać. Czekam teraz @, jak nie przyjdzie to ide do lekarza, choć u nas trzeba
      bardzo długo czakać. Czy na wynik mogło miec wpływ to że testy robione byłu
      popołudniu? co o tym myślicie? Dodam ze bardzo bolą mnie piersi i pojawiły się
      na nich "niebieskie żyłki".
    • magdalenax Re: zgłupialam... 09.12.05, 11:44
      Odebrlam wczoraj wyniki badan - bHCG 0. Nie wiem jak Pani Dr mi ta ciaze
      wypatrzyla. W zyciu nie slyszalam zeby gin zrobil cos takiego. Wiecej juz do
      tej Pani nie pojde.

Magda
      • lilith76 Re: zgłupialam... 09.12.05, 13:02
        zasinona i rozpulchniona macica może oznaczać ciążę, ale i może oznaczać
        zbliżającą się miesiączkę.
        następnym razem, przy spóźniającej się miesiączce najlepiej iść od razu z
        wynikiem bety.
        • magdalenax Re: zgłupialam... 09.12.05, 13:27
          Ja poszlam wlasnie po skierowanie na badanie. Tak na wszelki wypadek okres mi
          sie spoznial, chcialam wziac leki ktore w ciazy sa zakazane, a w testy sikane
          nie wierze za bardzo. A tu Pani mowi mi od razu w trakcie badania ze jestem w
          ciazy. Troche to niepowazne dla mnie skoro takie objawy moga tez oznaczac
          miesiaczke to po kiego ona mi od razu o ciazy mowi. Okresu dalej nie dostalam.
          W poniedzialek ide do swojego gina na usg zeby sprawdzic co jest nie tak.

Magda
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka