Dodaj do ulubionych

słaby charakter !!!!!

18.12.05, 21:44
Czuje sie taka sama, chłopak znowu niedziele mi zmarnował bo sie najebał i
poszedl spac złość mnie roznosi i niewiem co ze sobą zrobic , poszlam do
sklepu po piwo ale chyba zaraz pojde po 2 jeszcze, niewiem czy zeby sie
uspokoic czy zrobic mu na zlosc , mam dosc zje..ych dni , wiem ze szkodze
dziecku przez to ale ja juz nie moge wytrzymac , nie mam gdzie pojsc bo
rodzice sie zaraz beda pytali co sie stało mam taka ochote chociaz raz sobie
ulzyc i wypic te tzry piwa , ale nie chce zeby przez moje problemy cierpiał
omoje dziecko , nie wytrzymam
Obserwuj wątek
    • betunia80 Re: słaby charakter !!!!! 18.12.05, 22:22
      Piwa drugiego nie pij, i nie lam sie, posiedz na necie, pogadaj ze znajomymi,
      pomysl sobie o Maluszku-jak bedzie jak juz bedzie z Toba, uwielbiam tak sobie
      marzyc. A z facetem pogadaj - w koncu powinien sie troszke bardziej
      skoncentrowac na Tobie i Dzidzi, a nie na kumplach. trzymaj sie cieplutko
      • mysterious Re: słaby charakter !!!!! 18.12.05, 22:51
        nie pije juz drugiego, pijąc jedno mam wyrzuty, ale nie chce mi sie z nim gadac
        ani mu tłumaczyc , czuje sie bardziej samotna niz zwykle, czuje tylko zlosc do
        niego , mam ochote go stad wykopac bo jak zwykle mysli ze pojdzie se w
        najlepsze spac a jutro bedzie dobrze, zaczynam watpic czy mnie kocha skoro
        dopuszcza do tego ze tak sie czuje , wy sie tak nie czułyscie ???jak sie
        zachowywal wasz facet?
        • beatrice73 Re: słaby charakter !!!!! 18.12.05, 22:57
          przede wszystkim nie siedz sama, idz do kumpeli albo wlacz sobie extra film,
          wez ksiazke, ogladaj sklepy internetowe z rzeczami dla dzidziusia. grunt aby
          mysli odgonic jak najdalej!!!! w takich momentach , mimo ze nam zle bo cos sie
          stalo to jeszcze bardziej sie nakrecamy smutnymi, zlymi myslami. najwazniejsze
          by odciagnac sama siebie od tego.... uciekaj w dobre i mile klimaty smile
          pozdrawiam
          • beatrice73 Re: słaby charakter !!!!! 18.12.05, 22:58
            a zamiast piwa zrob sobie extra kubek mocnego, slodkiego kakao smile))
            • mysterious Re: słaby charakter !!!!! 18.12.05, 23:11
              staram sie , ale dobija mnie jak przy mnie piją , ale to mozna przezyc jesli
              chłopak trwa przy mnie , gorzej jak dołącza do nich a ja jestem sama ze sobą .A
              do koleżanki? wszystkie gadają tylko o szkole i mają wlasne problemy , ja mam
              teraz inne o czym niestety nie mają jeszcze pojęcia gdyz moje najlepsze
              kolezanki narazie nie angazują sie narazie w powazne zwiazki , nie mowiac o
              wlasnym mieszkaniu , nie wiedza co to znaczy nie miec czasu , robic obiady ,
              prowadzic dom, i zyc z kims , zyją jescze wolnoscią ,wiec o czym ja moge z nim
              irozmawiac i tak nie zrozumieja
              • mysterious Re: słaby charakter !!!!! 18.12.05, 23:12
                pisze tu bo naprawe nie mam z kim pogadac ani w kim oparcia i zrozumienia
                znalezc
    • konwersja Re: słaby charakter !!!!! 19.12.05, 01:16
      Ucieczka od myśli nic nie pomoże... Powinnaś poważnie z Nim porozmawiać i
      powiedzieć o swoich uczuciach, lęku, pragnieniach... Dlaczego nie chce Ci się
      wogóle z Nim rozmawiać? Czyżby w Waszym związku brakowało zrozumienia? Spróbuj,
      może nie będzie tak strasznie... Trzymam mocno kciuki!!!
    • 18_lipcowa Re: słaby charakter !!!!! 19.12.05, 09:54
      Oboje macie problem z alkoholem widzę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka