dina.p 19.12.05, 12:15 Jezeli macie problem ze znalezieniem kostiumow czy garsonek ciazowych to mnie udalo sie kypic w sklepie na Mokotowskiej w warszawie. Kupilam tez biala bluzke jakiej szukalam odd dawna. Dina Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zolza78 Re: Ubrania do pracy... 19.12.05, 12:54 byłam tam, strasznie drogo, niestety ale rzeczy ładne, fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
dina.p Re: Ubrania do pracy... 19.12.05, 22:35 Super tanio to moze i nie jest, ale jak w pracy wymagaja formalnego stroju, to nie ma wyjscia. Ile ja si nalatalam , zebykupic dobrze uszyty garnitur na ciaze (brzuch urosl mi b. w 5 mcu). W tym sklepie znalazlam taki klasycznyjak nie dla ciezarnej, atylko z miejscem na brzuszek. do tego mam rozne bluzki i sweterki ijakos oblece cala ciaze. Odpowiedz Link Zgłoś
vica11 Re: Ubrania do pracy... 20.12.05, 14:15 Ja Polecam sklep na ul. Kasprzaka 24 "m jak mama". Maja tez sklep on-line: strona www.mjakmama.pl. Są ciuchy do pracy i na co dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
nitka32 Re: Ubrania do pracy... 20.12.05, 16:09 Bylam wczoraj w sklepie Maya Cormier na Mokotowskiej i kupilam mieciusienki blizniak z welny merino w turkusowym kolorze. Tzn. maz mi zafundowal, zebym byla piekna )). Nadaje sie do pracy (oczywiscie nie maz tylko sweterek) Odpowiedz Link Zgłoś
kaaasia3 Re: Ubrania do pracy... 21.12.05, 20:17 a gdzie dokladnie jest ten sklep na Mokotowskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
nitka32 Re: Ubrania do pracy... 22.12.05, 08:54 idac od pl. Trzech krzyzy wejdziesz na sklep ciazowy na rogu Wilczej. Odpowiedz Link Zgłoś
kaaasia3 Re: NIE TYLKO DOPRACY!!! 23.12.05, 14:13 Bylam namokotowskiej! Kupilam zlota tunike w czerwone roze i do tego czerwone spodnie idealne na swieta. dzieki za nmiar. Odpowiedz Link Zgłoś