kate994 29.12.05, 10:31 wiadomosci.onet.pl/1220089,11,item.html Sejm właśnie uchwalił becikowe dla wszystkich !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kssia Re: becikowe 29.12.05, 10:35 no i bardzo dobrze. Zawsze to pare groszy. Wolałabym jednak macierzyński dłuzszy o 3 miesiące a nie 2 tygodnie. Lepsze to niz nic, przy pierwszym miałam tylko 16 tygodni macierzyńskiego teraz 18 + te dodatkowe 2 tygdonie. Dobrze, że bedzie dla wszytskich dzieki temu złapia sie Ci sredniacy tacy jak ja))) a takich wsród młodych ludzi jest najwiecej. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
misia_com Re: becikowe 29.12.05, 10:40 Ja tez sie bardzo ciesze, nasz dochod przekraczal nieznacznie to glupawe kryterium dochodowe! Mieszkamy sami i nie mozemy liczyc na pomoc dziadkow, 1000zl to dla nas naprawde bardzo duza pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś
aguska231 Re: becikowe 29.12.05, 10:44 dokladnie ja tez mieszkam sama tzn z mezem wynajmujemy mieszkanie!!! tak przynajmniej o kase na wozek sie nie bede martwic no chyba ze urodze jeszcze w tym roku bo moja malacos strasznie pcha sie na swiat!!!! Alemamm nadzieje ze ta ustawanie spowoduje ze "kochane mamusie" beda rodzic dla kasy i zostawiac dzieci tzn jak zostawi to jeszce niunia ma jakies szanse gorzej jak beda coraz wiecej maluszkow znajdywac na smietnikach Odpowiedz Link Zgłoś