Dodaj do ulubionych

jakie witaminki??

23.01.06, 11:06
Obserwuj wątek
    • oliwka-24 Re: jakie witaminki?? 23.01.06, 11:08
      sorki za szybko wcisnęłam entersmile chciałam Was zapytać czy jest jakaś różnica
      w składzie witamin dla kobiet w ciąży i tymi zwykłymi np centrum? mogę zażywać
      centrum ? może któraś wie smile pozdrawiam cieplutko
      • dawida25 Re: jakie witaminki?? 23.01.06, 11:11
        najlepiej jakbyś zazywała dla kobiet w ciąży, maternę albo feminatal. Tam są
        dobrane odpowiednie składniki dla kobiet w ciążysmile
        • dasia_p Re: jakie witaminki?? 23.01.06, 11:22
          Popieram. Jeśli zażywac to najlepiej te przeznaczone dla kobiet w ciąży. Ja
          biorę Maternę i nie narzekam ani na wymioty ani na złe samopoczucie.
          Pozdrawiam.
      • tycjani Re: jakie witaminki?? 23.01.06, 11:21
        polecam feminatal, ja zażywam co drugi dzień, wyniki mam świetne, nie jest drogi
        • sylka23 Re: jakie witaminki?? 23.01.06, 11:30
          A mnie lekarz zalecil Elevit dla kobiet w ciazy i karmiacych piersia...Moze
          ktoras uzywala?
      • madzialu Re: jakie witaminki?? 23.01.06, 11:47
        Róznice w składzie witamin są gigantyczne! Np Falvit ma z tego co pamietam 5000
        jm wit A, a Feminatal tylko 1000. Kiedyś pół godziny stałam w aptece porównując
        te ilosci. Róznice są często dwu- a nawet trzykrotne!
        • marta_st1 Re: jakie witaminki?? 23.01.06, 11:56
          Właśnie dlatego. że Falvit nie jest dla kobiet w ciąży to ma tak wysoką dawkę
          witaminy A, z którą w ciąży przesadzać nie wolno ze względu na możliwość wad
          płodu. Dlatego bierzcie witaminy dla kobiet w ciąży, bo zawierają maksymalną
          dawkę dozwoloną w tym okresie.
    • nikusia79 Re: jakie witaminki?? 23.01.06, 12:00
      Zgadza się, róznice w składzie witamin są spore. Ja porównywałam maternę do
      feminantalu. Początkowo brałam maternę, teraz biorę prenatal. Są spore róznice
      w cenie kupując opakowanie 30 tabletek lub 100. Materna 30tbl to ok 30 zł,
      100tbl -84zł. Prenatal 30 tbl -20 zł, 100 tbl -32 zł. Warto więc wybrać
      większe, tylko, że czasem kobiety po niektórych witaminach gorzej się czują,
      więc może na początek mniejszesmile
      • sylka23 Re: jakie witaminki?? 23.01.06, 12:01
        A co z Elevitem ??
        Wie ktoras??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka