mona232 07.02.06, 09:46 dziewczyny czy słyszałyście o czymś takim że, żeby dostać znieczulenie zzo to trzeba było chodzić do szkoły rodzenia? czyli co jak się nie chodziło to jak poprosze o znieczulenie to nie dostane? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lenka_style Re: znieczulenie 07.02.06, 11:01 nie, to nie jest raczej prawda, zależy to chyba od szpitala w żadnym znanym mi szpitalu w wawie nie ma czegoś takiego, że jak się nie chodziło do szkoły rodzenia to nie dostanie się znieczulenia - możesz mieć problemy z porodem rodzinnym,ale nie ze znieczuleniem Odpowiedz Link Zgłoś
malinka255 Re: znieczulenie 07.02.06, 11:05 nie, nie jest tak; ale jest tak, że jak rodisz sama czyli nie rodzinny poród i bez swojej poloznej, to rzadko dadzą jakiekolwiek znieczulenie niestety, ale tak jest Odpowiedz Link Zgłoś
gosia4567 Re: znieczulenie 07.02.06, 11:58 pierwsze slysze , w jakich szpitalach tak jest?w warszawie na madalinskiego jak zaplacisz to ci dadza niezaleznie od indywidualnej poloznej czy szkoly rodzenia ,co za bzdura jakas Odpowiedz Link Zgłoś
mona232 Re: znieczulenie 07.02.06, 14:06 dzięki za odpowiedz, znajoma mnie tak poinformowała, że musze być wpisana do jakiegoś rejestru szkoły przy szpitalu.akurat myślałam o tym żeby rodzić bez znieczulenia ale nie wiem co bedzie sie działo i wole mieć świadomość że jakby co to moge je dostać.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś