Dodaj do ulubionych

Krew z nosa

09.02.06, 07:25
Praktycznie od początku ciąży ma cały czas krew w nosi,nie leci ona ciurkiem ale jest.Wyleciało mi zupełnie z głowy żey lekarza sie zapytać,co to może być?Moze to od ciśnienia?Ostatnio miałam 85/60.

Pozdr.
K.
Obserwuj wątek
    • aneta_29 Re: Krew z nosa 09.02.06, 09:39
      mi również przez całą ciąże leci krew z nosa (ciurkiem)i gin. mi powiedział że
      jest wszystko ok.(Ja również mam niskie ciśnienie 80/50)Pozdrawiam
      • monika_fir Re: Krew z nosa 09.02.06, 10:19
        Nie przejmuj sie, w ciaży to normalnie. Przed zajściem w ciaże nie miałam nIGDY
        krwawień z nosa, teraz mi sie to zdarza, ale ginekolog powiedział, że to
        zupełnie normalne i nie ma powodu do obaw. Dodam, że tez mam niskie cisnienie.
    • fiamma75 Re: Krew z nosa 09.02.06, 10:24
      Też tak mam. To podobno norma. Miałam tylko łykać Rutinoscorbin na wzmocnienie
      naczynek.
      • adad05 Re: Krew z nosa 09.02.06, 13:49
        Nie napiszę nic nowego bo ja też mam tę dolegliwość od około 4 miesiąca. jak my
        wszystkie tu ja również mam niskie cisnienie(90/60). Pozdrawiam (mama majówka)
        • anna_c23 Re: Krew z nosa 09.02.06, 15:14
          ja tez mam ta dolegliwość i jak wspomniały poprzedniczki to normalne..
          mozna zmniejszyć krwawienie przez nawilzanie powietrza w domu, czeste wietrzenie
          pokoju i spanie na wyzszym poziomie (większa poduszka).
          Dodam, że ja nie mam takiego niskiego ciśnienia, jestem w 32tc i ostatnio
          cisnienie utrzymuje sie na poziomie 130/70.
          pozdrawiam
          • karola1982 Re: Krew z nosa 09.02.06, 17:58
            mi lekarz kazal lukac rutinoscorbin 4razy po 3 tabletki a jak nie przejdzie lub objawy sie nasila zasuwac do laryngologa.cale szczescie przeszlo po 3 dniach.no i tez mam niskie cisnienie i jestem w 32tc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka