lelpoldek 14.02.06, 15:35 jestem w 10tc mam bóle kręgosłupa,że nie mogę chodzić w odcinku dolnym, krzyżowym nie wiem jak to się nazywa fachowo, któraś tak miała? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewas35 Re: bóle kręgosłupa, co robić? 14.02.06, 19:22 to sie nazywa rwa kulszowa, rozwijajaca sie macica uciska na nerw kulszowy i stad takie dolegliwosci. Ja to znam doskonale, mam dyskopatie i teraz bedac w 8 tygodniu ciazy ciagle odczuwam bole dolnego odcinka kregoslupa,az boje sie pomyslec co bedzie dalej.. pozdrawiam Ewa , Julcia dwulatka i wrzesniatko Odpowiedz Link Zgłoś
martunia24 Re: bóle kręgosłupa, co robić? 15.02.06, 00:25 hej dizewczyny ja jestem na przelomie 16 - 17 tyg i wlasnie tez mam takie bole chyba takie bo boli mnie na dole niewiem czy to krzyz czy nerki czy kregoslup i niewiem czy to normalne ponoc macica jak rosnie to sa takie bole czasami nawet niemozna chodzic bo kluje Odpowiedz Link Zgłoś
martunia24 Re: bóle kręgosłupa, co robić? 15.02.06, 00:26 acha ja sobie smaruje amolem i pomaga moze tobie tez pomoze Odpowiedz Link Zgłoś