Dodaj do ulubionych

polzenie posladkowe w ciazy kolejnej ,kto mial cc?

16.02.06, 13:14
nie chce zgodzic sie na odwracanie dziecka bo to niebezpieczne moze ktoras z
was byla w podobnej sytuacji jak to sie u was rozwiazalo , dodam ze nie jest
to pierwsza ciaza dzieki za informacje
Obserwuj wątek
    • moreno500 Re: polzenie posladkowe w ciazy kolejnej ,kto mia 16.02.06, 13:35
      problem polega na tym, że przy drugiej ciąży to już nie jest wskazanie do cc,
      ale się upieraj! moja mama rodziła 3-cie dziecko pośladkowym i dla dziecka nie
      było to ok, dla mamy też.
    • gosia4567 Re: polzenie posladkowe w ciazy kolejnej ,kto mia 16.02.06, 13:45
      wlasnie wiem dlatego lekarz powiedzial mi ze moze beda probowac odwracac z
      racji tego ze to kolejna ciaza a ja nie chce bo wiem ze to odwracanie to nic
      dobrego sam mi powiedzial ze ryzyko jest , ja sie na pewno nie zgodze na
      odwracanie a posladkowo tez nie chce rodzic moze wiec zaplacic cc?co myslicie?
      • malgosiek2 Re: polzenie posladkowe w ciazy kolejnej ,kto mia 16.02.06, 13:49
        W którym jesteś tyg.ciąży?
        Bo moje dziecię było strasznie niesforne z połżeniem przez prawie całą
        ciążę.Dopiero w 37 t.c. przekręcił się główka w dół.
        Wcześniej był pośladkowo potem długo poprzecznie potem znowu miednicowo a teraz
        już główka w dół.
        Więc może jeszcze się zdąży przekręcić.
        Pzdr.Gosia
    • maga202 Re: polzenie posladkowe w ciazy kolejnej ,kto mia 16.02.06, 14:04
      Nie wyobrażam sobie rodzenia sn dziecka ułożonego pośladkowo, zarządaj cc. Nie można ryzykować życia i zdrowia dziecka. Oczywiście na pewno wiele dziewczyn napisze że rodziły pośladkowo i wszystko jest w porządku ale nie zawsze niestety tak bywa, nie warto ryzykować, jeżeli idzie o czyjeś życie i zdrowie to uważam że nie ma tam miejsca na ryzyko.
      Pozdrawiam Magda
      • gosia4567 Re: malgosiek2 16.02.06, 14:42
        jestem w 34 tyg ,lekarz powiedzial ze dziecko jest wcisniete pupka i kazal
        zglosic sie za dwa tygodnie do szpitala
        • malgosiek2 Re: malgosiek2 16.02.06, 14:47
          Naprawdę wierz mi nie wszystko stracone.
          U mnie oprócz dziecka jest jeszcze mięśniak o wymiarach 4x5 cm a mimo to
          dziecko obróciło się.
          Jak się nie uda to trudno zrobią Tobie c.c. i po wszystkim.
          Nie trać jeszcze nadziei.
          Pzdr.Gosia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka