antilocapra 20.02.06, 08:37 Powiedzcie mi czy brałyście jakieś środki na choróbkę lokomocyjną w czasie ciąży, bo strasznie znoszę jazdę samochodem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agikom Re: Problemy z jazdą samochodem 20.02.06, 08:47 hm... to moze nie wsiadaj do auta? bo niby cos tam jest dla ciezarnych na te sprawy,ale to i tak zawsze jest chemia. spróbuj zapytac w aptece o homeopatie. cxzytalam kiedys w twoje 9 miesiecy,ze jest jakis dobry srodek homeopatyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
malinka255 Re: Problemy z jazdą samochodem 20.02.06, 09:08 najlepiej spytac swojego gina o to, co brac na taka doleglowisc? malinka Odpowiedz Link Zgłoś
scorpio771 Re: Problemy z jazdą samochodem 20.02.06, 10:10 Ja po prostu przestałam jeździć i autobusem i samochodem. Przez to też do pracy nie chodzę, bo bym przez godzinkę musiała człapać. Odpowiedz Link Zgłoś
jasminar Re: Problemy z jazdą samochodem 20.02.06, 10:41 ja do niedawna kiedy jeszcze wygodnie siedziało mi sie za kierownica woziłam sie autem i na mdłosci rewelacyjnie sprawdza sie validol!!!!!! polecam!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
azymut17 Re: Problemy z jazdą samochodem 20.02.06, 14:01 Jest taki lek homeopatyczny o nazwie Cocculine. Inne leki odradzam, na wszelki wypadek. Jeśli to nie pomoże, to spytaj gina. Jest to ważne, bo przy porodzie musisz wymienić wszystkie leki, które brałaś w czasie ciąży. A spróbuj sobie to wszystko przypomnieć, kiedy masz skurcze A przy homeopatii wystarczy powiedzieć "a takie homeopatyczne na...(tu nazwa dolegliwości)" i nie dopytują się, stąd mój wniosek, że są najbezpieczniejsze Odpowiedz Link Zgłoś