marzenka0727 28.02.06, 13:17 Jaki powinien być poziom prolaktyny w organiżmie?W któtym dniu cyklu najlepiej zrobić badanie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bastet7 Re: prolaktyna 28.02.06, 13:22 W dowolnym dniu cyklu, ale na czczo z samego rana. Na wynikach będziesz miała podane normy danego laboratorium. Odpowiedz Link Zgłoś
marzenka0727 Re: prolaktyna 28.02.06, 13:27 dzięki,a orientujesz się może czy w czasie ciąży zawsze jest podwyższona temp.ja jestem w 24 dc.temp.waha mi się od 36,6 do37,2 ,na test za wcześnie ,teraz jestem mocno przeziębiona i nie wiem czy nie jestem już w ciąży i jakie leki mogę przyjmować Odpowiedz Link Zgłoś
bastet7 Re: prolaktyna 28.02.06, 13:30 A czemu chcesz badać prolaktynę? Podejrzewasz, że jest za wysoka? Jeśli jesteś w ciąży, to nie ma potrzeby badania prolaktyny. Możesz poczekać, jeśli CI sie nie udało zajść (czego nie życzę)) ), to zrób na początku kolejnego cyklu, np. w 3 dniu. A jeśli jestes w ciąży - to nie ma potrzeby badania prolaktyny Odpowiedz Link Zgłoś
marzenka0727 Re: prolaktyna 28.02.06, 13:33 byłam wczoraj u lekarza,mówiłam mu,że się staram,ale on dał mi skierowanie bo przed pierwszą ciążą miałam dużo za wysoką,brałam bromergon na wywołanie jajeczkowania bo miałam b.nieregularne miesiączki Odpowiedz Link Zgłoś