annus_annus 01.04.06, 20:11 Dziewczyny jaki myślicie - można zrobić? skonczyłam 18 tydz./wiec II trymestr odrosty mam "do łokcia" a tu wiosna i chciałoby się ładnie i świeżo wyglądać ) oczywiście można się obyć ale ciekawa jestem jak to z tym u Was.. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iw77 Re: WŁOSY pasemka/balejaż - można? 01.04.06, 20:19 Ile nas sie tu wypowie, tyle bedzie roznych odpowiedzi. Wiem co czujesz bo tez moj odrost osiagnal juz chyba z 10 cm:/. Chcialam zrobic balejaz, ale fryzjerka sie nie zgodzila. Tlumaczylam, ze zaczynam 3 trymestr, a ona NIE I KONIEC - po czesci tylko z powodu bezpieczenstwa. W ciazy jest duze prawdopodobienstwo, ze kolor wyjdzie nie tak jak powinien, albo nie wyjdzie w ogole. Mnie pozostalo czekac conajmniej do sierpnia, bo po porodzie raczej odrazu nie pobiegne.Nie wiem jak to wytrzymam,ale jakos musze)). Odpowiedz Link Zgłoś
mmalicka21 Re: WŁOSY pasemka/balejaż - można? 01.04.06, 20:33 ja natomiast sie farbuje co miesiac bo wygladam strasznie i powiem szczerze na razie tylko raz kolor nie wyszedł a tak to spoko wszystko tak jak powinno Odpowiedz Link Zgłoś
laurka112 Re: WŁOSY pasemka/balejaż - można? 02.04.06, 00:44 można i trzeba bo poprawi Ci to humor i samopoczucie Odpowiedz Link Zgłoś
melefretete Re: WŁOSY pasemka/balejaż - można? 01.04.06, 22:10 ja robilam balejaż w trzech kolorach i dowiadywałam sie u trzech fryzjerek co o tym mysla i wszystkie były akurat na tak... u mnie kolory wyszły wszystkie pomyślnie a jelsi chodzi o wpływ farby na organizm i płód w tym wypadku to spokojnie można robić bo przy pasemkach lub balejażu farba nie ma kontaktu ze skórą głowy weic jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna8 Re: WŁOSY pasemka/balejaż - można? 01.04.06, 23:17 ja farbowałam włosy w ciąży 2 razy i po ciąży też (jestem 2 m-ce po porodzie i karmię piersią) Nic się nie dzialo i nie dzieje, a mój ginekolog powiedział że to nie ma wpływu. Nie dajmy się zwariować. Odpowiedz Link Zgłoś
bialka Re: WŁOSY pasemka/balejaż - można? 01.04.06, 23:30 W poprzedniej ciąży co 3 miesiące robiłam normalnie balejaż. Kolor zawsze był jak trzeba, dziecko zdrowe. Teraz jeszcze nie robiłam, bo chciałam wrócić do naturalnego koloru, ale już mi się przejadł i po Świętach robię. Pewnie zależy to od produktu i od umiejętnosci fryzjerki. Odpowiedz Link Zgłoś
haganna Re: WŁOSY pasemka/balejaż - można? 02.04.06, 00:12 > Dziewczyny jaki myślicie - można zrobić? skonczyłam 18 tydz./wiec II trymestr > odrosty mam "do łokcia" a tu wiosna i chciałoby się ładnie i świeżo > wyglądać ) Trzeba! Odpowiedz Link Zgłoś
ahoff Można 02.04.06, 13:23 Moj lekarz powiedzial, ze mozna. Tylko jedno zastrzezenie - nie wiadomo, jak beda reagowaly Twoje wlosy, bo w ciazy moga zachowywac sie roznie. Ja tylko raz zafarbowalam na swoj kolor, zeby wyrownac kolor i mam brazowe. Dzidzi nic nie jest a i wlosom nic nie bylo Odpowiedz Link Zgłoś
katrint Re: WŁOSY pasemka/balejaż - można? 02.04.06, 13:56 Ja bym chyba nie wytrzymała z ogromnym odrostem.Po co sobie psuć humor??? Robię regularnie, kolor wychodzi jak dawniej. Odpowiedz Link Zgłoś