caroleck 26.04.06, 10:07 jestem w 9 tc. Od wczoraj potwornie bolą mnie nogi. W nocy też. Najbardziej bolą od kolan w dół. Myślałam, że jak poleżę, to mi przejdzie... A tu nic... Nie wiem jak sobie pomóc... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mathiola Re: ociążałe nogi... 26.04.06, 10:11 Moze zel sobie kup, taki do ociezalych nog (np. Eris, jak dla mnie calkiem niezly). Mi tez dokuczaja troche te nogi, ale ja juz 30 tydzen z blizniakami w dodatku, waga mocno do przodu no i nie wytrzymuja te moje biedne nogi... Ale taki zel i lezenie potem z nogami do gory troche pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
beczek2 Re: ociążałe nogi... 26.04.06, 12:16 Mnie też strasznie rwą, ale zazwyczaj powyżej kolana - najbardziej mi pomaga jak mnie mąż "ugniata" nogi, tylko, że najgorzej to jest w nocy (tak mi szkoda mojego mężulka(). Koleżanka poleciła mi balsam z sadła świstaka i od jakiś dwóch nocy korzystam - wydaje mi się lepiej. Radzę także powiedzieć o tym swojemu lekarzowi - pewnie poleci Magne B6, które też bardzo pomaga..... tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;41/st/20060918/dt/-6/k/f910/preg.png Odpowiedz Link Zgłoś