Dodaj do ulubionych

pomóżcie!!!

07.05.06, 21:21
Czy każdy ból podbrzusza może być niebezpieczny? Byłam dziś na spotkaniu z koleżanką troszkę sobie pochodziłyśmy i piłyśmy mrożoną kawę, a jakiś czas potem zaczęło mnie boleć podbrzusze. Do tej pory, a jestem już praktycznie w 15tc, nie miałam bóli podbrzusza, poza czasem rozciągania się macicy na początku. Czy to może być coś groźnego? Wizyte mam za 3 dni, a tu jeszcze 3 dni do pracy. Czy kawa mogła zaszkodzić? Lekarz powiedział, że mogę pić, a dodam że nie piję jej codziennie, w przeciwieństwie do okresu sprzed ciąży, kiedy to piłam codziennie.
Obserwuj wątek
    • j.gruszfeld Re: pomóżcie!!! 07.05.06, 22:36
      Hej! Nie bądźcie takie obojętne sad doradzcie koleżance, która w ciąży jest pierwszy raz sad
    • dorianne.gray Re: pomóżcie!!! 07.05.06, 23:09
      Ale brzuch Cię nadal boli, czy już Ci przeszło? Bardzo, czy troszkę? Nie
      zadzwonisz do lekarza, żeby rozwiać swoje obawy?...
      • j.gruszfeld Re: pomóżcie!!! 08.05.06, 08:18
        Brzuch wczoraj bardzo to mnie nie bolał, ale jednak jakiś ból był, czego
        wcześniej nie miałam. Dziś jeszcze troszkę mnie boli, ale chyba mniej niż
        wczoraj. Jak mi nie przejdzie, to spróbuję zarejestrować się do lekarza albo
        zadzwonię do swojego i zobaczę co powie. Może to od jelit, trudno powiedzieć sad
        • lankal84 :) 08.05.06, 08:30
          nic ci nei jest nei ma co panikowac ja jestem juz w 32 tc i tez jak sie
          nahcodizlam to mnie brzuszek pobolal troche z wysilku dziecku nic nie jest smile!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka