Dodaj do ulubionych

Basen w Pluskach U W A G A

IP: *.olsztyn.vectranet.pl 06.09.11, 08:18
Zdecydowałem się poruszyć ten temat bo chcę przestrzec innych przed tym co mnie spotkało. Kilkanaście dni temu dałem się namówić znajomym na wizytę w Aquaparku w Pluskach .Do tej pory nie mogę się wyleczyć z grzybicy- moi znajomi także. Kupując leki w aptece usłyszałem od pani w Aptece że to już kolejny taki przypadek. Sanepid do dzieła . Dodam jeszcze że na basenie grasowało pięciu pijanych karków ze złotymi łańcuchami na szyjach zaczepiających wulgarnie wszystkich zarówno mężczyzn jak i kobiety i obraz będzie kompletny. Byłęm tam pierwszy i ostatni raz. Czy macie podobne doświadczenia?
Obserwuj wątek
    • Gość: stara baba Re: Basen w Pluskach U W A G A IP: *.olsztyn.vectranet.pl 06.09.11, 10:24
      Nie wiedziałam,że grzybica tak szybko się rozwija. Byłeś tam kilkanaście dni temu i już narzekasz,ze do tej pory nie możesz się wyleczyć. Czyżby grzybicze skutki były już widoczne od razu po kąpieli w takim basenie?
    • Gość: zator Re: Basen w Pluskach U W A G A IP: *.adsl.inetia.pl 06.09.11, 12:21
      mieliśmy wybrać się tam z córcią i po tym poście już się nie wybierzemy. także doświadczeń z Plusek nie będę miał żadnych...
    • Gość: kasia Re: Basen w Pluskach U W A G A IP: *.olsztyn.vectranet.pl 06.09.11, 14:55
      Dziwne, tyle razy tam byłam i nie złapałam żadnego grzyba.Czyżby właściciel nadepnął ci na odcisk?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka