julia_30 08.05.06, 16:14 czy ktoras z dziwczyn bedac w ciazy nie czuła napięcia piersi? i zadnych objawów - mimo to test mial dwie kreseczki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolinea Re: krótkie pytanko 08.05.06, 16:19 a w którym tygodniu ejstes??? bo ja na poczatku czułam ból w podbrzusiu- myslalam ze to przed okresem, a potem mi troche urosły piersi...i czułam ze były cieższe..ale to było...kilka tyg.później...takze tez nie mialam zadnych takich objawów..to ze teraz ich nie masz nie znaczy ze nie bedziesz ich miała za tydzien lub dwa...ale moze sie zdarzyc ze nie bedziesz miała zadnych objawów do 7 miesiąca ciązy...bo niektórym kobiet własnei w tym msc wyskakuje brzucszek. Odpowiedz Link Zgłoś
julia_30 Re: krótkie pytanko 08.05.06, 16:24 30dc jutro powinnam dostac @ ale jej nie chce, i nic na nia nie wskazuje, staram sie juz o dzidzie 3 cykl, i jak dotad zawsze miesiaczki mialam bardzo regularne co 31 dni, zawsze przed @ bardzo mialam wrazliwe,bolace nabrzmiale piersi, a teraz nic...mam nadzieje ze @ nie bedzie ale czy ciaza bez objawow jest mozliwa? Odpowiedz Link Zgłoś
karolinea Re: krótkie pytanko 08.05.06, 16:29 wydaje mi sie ze tak..ja w ogole nie wiedzialam ze ejstem w ciązy-nic nie czulam..oprócz tych boli..ale w ogole myslał lekarz ze to zaplaenie przydatków......test zrobiłam po 7 dniach jak nie dostałam okr..kazde ciało ejst inne i indywidualnie reaguje na ten stan Odpowiedz Link Zgłoś
julia_30 Re: krótkie pytanko 08.05.06, 16:34 wielkie dzieki za odpowiedz...troszke mnie pocieszylas wielka buzka! nie chce robic testu zbyt wczesnie nie chce sie juz zamartwiac, wystarczyly mi dwie porazki...teraz chce czekac pare dni... Odpowiedz Link Zgłoś
annabed74 Re: krótkie pytanko 08.05.06, 16:21 u mnie wrecz odwrotnie, oprocz nabrzmialych i bolesnych piersi,do 5 miesiaca nie mialam zadnych objawow ciazy, nawet brzucha!a nie, wybacz, brak okresu, owszem... Odpowiedz Link Zgłoś
szalina Re: krótkie pytanko 08.05.06, 17:04 Ja nic nie czułam. Piersi przez całą ciążę ani mnie nie bolały ani się nie powiększyły (może nieznacznie). W 4 tygodniu raz miałam straszny ból w podbrzuszu. Wtedy też pierwszy raz pojawiły mi się nudności. Odpowiedz Link Zgłoś
margonik Re: krótkie pytanko 08.05.06, 17:07 Ja. Do teraz w piersiach nie czuję żadnych objawów. Odpowiedz Link Zgłoś
julia_30 Re: krótkie pytanko 09.05.06, 09:39 jejku dziewczyny ale wam dziekuje-ciesze sie ze moge miec jeszcze iskierke nadzieiu mnie takze nic...i @ rowniez nie ma nawet nawet jej objawow, a mialam zawsze....oby to naprawde byla fasolka pozyjemy zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś