Dodaj do ulubionych

krótkie pytanko

08.05.06, 16:14
czy ktoras z dziwczyn bedac w ciazy nie czuła napięcia piersi? i zadnych
objawów - mimo to test mial dwie kreseczki?
Obserwuj wątek
    • karolinea Re: krótkie pytanko 08.05.06, 16:19
      a w którym tygodniu ejstes??? bo ja na poczatku czułam ból w podbrzusiu-
      myslalam ze to przed okresem, a potem mi troche urosły piersi...i czułam ze
      były cieższe..ale to było...kilka tyg.później...takze tez nie mialam zadnych
      takich objawów..to ze teraz ich nie masz nie znaczy ze nie bedziesz ich miała
      za tydzien lub dwa...ale moze sie zdarzyc ze nie bedziesz miała zadnych objawów
      do 7 miesiąca ciązy...bo niektórym kobiet własnei w tym msc wyskakuje brzucszek.
      • julia_30 Re: krótkie pytanko 08.05.06, 16:24
        30dc jutro powinnam dostac @ ale jej nie chce, i nic na nia nie wskazuje,
        staram sie juz o dzidzie 3 cykl, i jak dotad zawsze miesiaczki mialam bardzo
        regularne co 31 dni, zawsze przed @ bardzo mialam wrazliwe,bolace nabrzmiale
        piersi, a teraz nic...mam nadzieje ze @ nie bedzie ale czy ciaza bez objawow
        jest mozliwa?
        • karolinea Re: krótkie pytanko 08.05.06, 16:29
          wydaje mi sie ze tak..ja w ogole nie wiedzialam ze ejstem w ciązy-nic nie
          czulam..oprócz tych boli..ale w ogole myslał lekarz ze to zaplaenie
          przydatków......test zrobiłam po 7 dniach jak nie dostałam okr..kazde ciało
          ejst inne i indywidualnie reaguje na ten stan
          • julia_30 Re: krótkie pytanko 08.05.06, 16:34
            wielkie dzieki za odpowiedz...troszke mnie pocieszylasbig_grin wielka buzka! nie chce
            robic testu zbyt wczesnie nie chce sie juz zamartwiac, wystarczyly mi dwie
            porazki...teraz chce czekac pare dni...
    • annabed74 Re: krótkie pytanko 08.05.06, 16:21
      u mnie wrecz odwrotnie, oprocz nabrzmialych i bolesnych piersi,do 5 miesiaca
      nie mialam zadnych objawow ciazy, nawet brzucha!a nie, wybacz, brak okresu,
      owszem...
    • szalina Re: krótkie pytanko 08.05.06, 17:04
      Ja nic nie czułam. Piersi przez całą ciążę ani mnie nie bolały ani się nie
      powiększyły (może nieznacznie). W 4 tygodniu raz miałam straszny ból w
      podbrzuszu. Wtedy też pierwszy raz pojawiły mi się nudności.
    • margonik Re: krótkie pytanko 08.05.06, 17:07
      Ja. Do teraz w piersiach nie czuję żadnych objawów.
    • goche Re: krótkie pytanko 08.05.06, 17:32
      Ja! 8 tc i 0 objawów.
      • julia_30 Re: krótkie pytanko 09.05.06, 09:39
        jejku dziewczyny ale wam dziekuje-ciesze sie ze moge miec jeszcze iskierke
        nadzieismileu mnie takze nic...i @ rowniez nie ma nawet nawet jej objawow, a
        mialam zawsze....oby to naprawde byla fasolkabig_grin pozyjemy zobaczymy...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka