k.wita 09.06.06, 16:54 Jak to stosowac aby przyspieszyc porod i byl on latwiejszy. W jakich dawkach???? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scuzi życzę powodzenia 09.06.06, 19:55 Homeopatia? Świetnie! A czy jesteś kobietą wielkiej wiary? Tak? No to możesz stosować w dowolny sposób, i tak zadziała/i tak nie zadziała (wersja do wyboru). W wieloośrodkowych i kilkuletnich badaniach NAUKOWYCH udowodniono, że homeopatia nie działa. O tym raporcie, zamieszczonym w ub. r. w brytyjskim piśmie medycznym "Lancet", donosiły nawet nasze media. Homeopatia to doskonały sposób, aby na przełomie wieków wyciągnąć od pacjenta dodatkową kaskę. Oczywiście nie ma przeciwwskazań, aby te preparaty stosować. W końcu wiara góry przenosi! pzdr - K. Odpowiedz Link Zgłoś
k.wita Dlaczego jestescie takie.......? 09.06.06, 20:16 Dlaczego na "CIP-ie" jestescie takie uszczypliwe. Ja sie tylko grzecznie pytam, jestem juz zdrespreowana do takiego stopnia, ze chwytam sie kazdego sposobu, aby jakos pomoc sobie wywolac ten upragniony porod!!!! Zaluje, ze sie wogule tu odezwalam, przykre.... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
llilly Re: Dlaczego jestescie takie.......? 09.06.06, 20:24 Przesadzasz.Scuzi nie napisała niczego obraźliwego, na dodatek ma rację. Odpowiedz Link Zgłoś
llilly Re: życzę powodzenia 09.06.06, 20:25 Scuzi, jeśli nie jesteś lekarzem to każdy medyk, którego odwiedzasz powinien Cię na rękach nosić )))).Pozdrawiam serdecznie-L. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_cu Re: kupilam caulophyllum 5CH.. 09.06.06, 20:46 Zapytaj może na forum "Homeopatia"- tam fajni ludzie piszą. Ewentualnie poszukaj u nich w wyszukiwarce. Pewnie 2 razy dziennie po 5 granulek, ale głowy sobie nie dam uciąć. Ja mogę polecić jeszcze Arnica montana 9CH- obniza ryzyko zakrzepów i zatorów oraz zapobiega fizycznemu wyczerpaniu (zaczynasz zażywać kilka dni przed terminem, kończysz- dwa tyg. po porodzie) i Pyrogenium 9CH- zapobiega infekcjom w połogu (bierzesz od porodu przez dwa tygodnie)- obydwa te leki w dawkach właśnie 5 granulek dwa razy dziennie. A homeopatię polecam szczerze- moje dzieci od kilku lat nie wiedzą, co to antybiotyk. Nawet zapalenie płuc czy ucha nam niestraszne. To było do "niedowiarków", których zdanie oczywiscie szanuję- każdy się leczy jak chce. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_cu Znalazłam to: 09.06.06, 21:09 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19760&w=29494988&v=2&s=0 Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś