Dodaj do ulubionych

tycie!!!!!!!!

14.06.06, 09:03
Jestemw 36 tyg przytyłam od początku 10 kg. Troszke do porodu jeszcze zostało a ubranka robią się za ciasne i trochę za gorące. Czy dużo się tyje w osatnich tygodniach i czy oplaca sie kupować jakąś kieckę na te ostatnie tygodnie czy przeczekać i wciskać się w to co mam.
Obserwuj wątek
    • karinka21 Re: tycie!!!!!!!! 14.06.06, 09:37
      gratulacje, mało przytyłaśsmile myślę, że już się nie opłaca kupować nowych
      ciuszków, chyba że jakąś tunikę na lato i jedną parę jakiś rybaczek,
      luźniastych, w których po ciąży od razu będziesz mogła chodzić, takie moje
      zdaniesmile
    • dorak8 Re: tycie!!!!!!!! 14.06.06, 09:54
      najlepiej to chyba jakąś zwiewną spódniczkę, nie? żeby chłodzenie było wink))
    • kinn26 Re: tycie!!!!!!!! 14.06.06, 10:14
      No to gratulacje, ja jestem w 38 tygodniu i przytyłam 25 kilo, masakra sad
      • kaoli27 Re: tycie!!!!!!!! 14.06.06, 10:34
        a ja sie załamałam, jestem w 34 tygodniu i przytyłąm juz 13 kgsad przy wzroscie 175 cm moja waga nigdy nie wskazywała 60 kg a teraz juz ponad 70sad
        nie opycham sie jedzeniem tak bardzo
        • ola984 Re: tycie!!!!!!!! 14.06.06, 10:39
          Nie przejmuj się moja koleżanka przytyła 20 kg fakt może potem troszkę tzreba się przyłożyć ale ona karmi piersią i zaczęła ćwiczyć i powoli chudnie. Ja bałam się że coś jest nie tak bo tyłam powoli zresztą pierwsze trzy miesiące wymiotowałam non stop więc to pewnie dlatego. To byłaś szczuplutka ja przy wzroście 172 64 kg na początku.
    • jogga Re: tycie!!!!!!!! 14.06.06, 10:53
      Ja przytyłam 10,5 kg. Moja waga wyjściowa 50 kg -1,65 cm wzrostu( obecnie 60,5
      kg). Kupiłam sobie w tym tygodniu sukienkę z Top Secret w rozmiarze S i jest
      idealna tzn. mam jeszcze luz więc starczy do końca ciąży, a i po będzie dobra.
      Jest w kształcie litery A, na cieniutkich ramiączkach, przed kolano - no i
      kosztowała coś koło 15,00 zł - taniutka( kupiłam ja w sklepie Textil Market).
      Więcej nie zamierzam kupować.
    • margonik Re: tycie!!!!!!!! 14.06.06, 10:56
      Jeśli już, to kup sobie taką luźniejszą, elastyczną, letnią sukienkę. Brzuch
      stracisz, a sukienka nadal będzie dobra.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka