Dodaj do ulubionych

uf gorąco

14.06.06, 09:46
Nie wiem czy to przez leki czy przez to że robi się coraz cieplej ale jest mi starsznie duszno. Niewyobrażam sobie teraz wyjśc na zewnątrz chyba że późnym wieczorkiem jak się ochłodzi. A to jeszcze przecież nie najwyższa temperatura. Dobrze że niedługo rodzę ale współzuje wszystkim mamom któe muszą przeżyć ten upał w sierpniu, powodzenia. Poza prysznicem macie jakieś sposoby na chłodzonko????
Obserwuj wątek
    • jogga Re: uf gorąco 14.06.06, 09:56
      Cześć Olu. Jak masz rolety w oknach to niech pracują. Do tego schłodzona
      herbatka miętowa, moczenie stóp w zimnej wodzie z dodatkiem soli i może
      dotrwamy do lipca. Ja mam dziś spuchniętą jedną nogę( ta druga jakby nie do
      parysmile.A pijesz może herbatę z liści malin? Nie ma to nic wspólnego z upałami,
      ale podobno dobrze robi na szyjkę macicy. Pozdrawiam.
      • ola984 Re: uf gorąco 14.06.06, 10:01
        roletki zasłonięte, co do herbatki z malin to na razie nie piłam bo wcześniej czytalam że powoduje poronienia więc schowałam daleko do szafki ale jak bedzie 38 tydz to chyba zacznę robić wszystko żeby urodzić.Ale hesrbatka miętowa jak najbardziej idę sobie zaraz zaparzyć i schłodzić bedzie jak znalazł i faktycznie oby do lipca. pozdrowionka
    • sipilitka Re: uf gorąco 14.06.06, 09:57
      Niestety tez mam juz dosyc. mam wrazenie ze mi tlenu brakuje. Oby byla
      burza.Pozdrawiam
      • ninusia4 Re: uf gorąco 14.06.06, 10:06
        a mi sie podoba taka pogoda. Już od dawna nie mogłam się doczekać słoneczka
        więc teraz na miarę mojej wytrzymałości staram się spędzać na dworzu jak
        najwięcej czasu. I to nie w cieniu=) Ale jestem dopiero w 28 tc więc przede mną
        calutkie lato i pewnie już niedługo będę miała go dosyć=)
    • tyma1 Re: uf gorąco 14.06.06, 17:42
      a ja w połówce ciąży i już mam troszkę dość, a sierpnia to się rzezcywiście
      boję, ale ktoś mnie pocieszał, że ponoć wcale tak słonecznie nie bedzie tego
      lata...a propos, słyszałam,że gorąca herbata obniża temperaturę bardziej niż
      zimna
      • karolisia26 Re: uf gorąco 14.06.06, 18:14
        kurcze ja czekam do października i znając moje "szczęście" będzie upalne lato,
        do tego pewnie będzie grzało jeszcze w październiku uf uf

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka