Dodaj do ulubionych

37 tydz jak tam????

19.06.06, 12:59
Chyba spokojnie donosze tą ciąże mimo komplikcji. Przez to gorąco nogi i ręce puchną chociaż twarz rano też śmiesznie wygląda potem sie rozprasowuje.Wczoraj tylko zlapał mnie taki mocny ból w podbrzuszu nezbyt miłe ale przeszło i narazie nie wraca.A tak ogólnie to często myślę o porodzie staram się psychicznie przygotować. I zdecydować w końcu jaki wózek. A tak przy okazji czerwony dla chłopca to nienajlepszy pomysł?Rodzinka chce odstąpic ale ja nie znosze czerwonego koloru i chyba wole kupic nowy taki jak mi się spodoba. A mój kubus waży około 3 kg podobno jak się urodzi to ze 3,5 może będzie miał, wierci sie i wkłada te nóżeta pod żeberka ale nie mogę się doczekać jak go przytulę.pozdrawiam wszystkie mamusie.
Obserwuj wątek
    • mamamagda5 Re: 37 tydz jak tam???? 19.06.06, 13:06
      Witam, mój 37 tydzień będzie chyba moim ostatnim tygodniem w duopaku. Rozwarcie
      mam na 2,5 cm czop zaczął mi dziś odchodzić wszystko mnie boli ale ogólnie jest
      ok. Tylko te nie przespane noce i bóle móg potworne muszę chodzić po mieszkaniu
      bo nie daje rady leżeć i tak już od 2 tygodni. Pozdrawiam wszystkie mamusie i
      życzę wytrwania w ostatnich tygodniach. Powodzeniasmile)
      • gonia241 Re: 37 tydz jak tam???? 19.06.06, 13:13
        Witam, ja też jestem w 37 tygodniu - mała waży całe 2740, lekarz powiedział, że
        jak się urodzi będzie ok 3200. Jeśli chodzi o dolegliwości to najbardziej
        przeszkadza mi ból prawego żeberka i nocne bóle brzuszka (takie jak
        miesiączkowe). Pozdrawiam i życzę bezbolesnego dotrwania do porodówsmile
        • pineska32 Re: 37 tydz jak tam???? 19.06.06, 13:19
          U mnie wieczorami i w nocy pobolewanie jak przed @ , mała się wierci a jak
          przyjme jakąs pozycje, której nie akceptuje to daje mio serie uderzeń, nawet się
          tym denerwuje, bo to takie jakby konwulsyjne ruchy. Na siusiu chodzę często.
          termin mam na 09.07, ale ze względów zdrowotnych mam planowane cc w przyszły
          poniedziałek.

A Wasze terminy pokrywaja sie z moim? tj 09.07?

Pozdr Aga
          • kaasma do pineska32 19.06.06, 13:55
            a mogę zapytać czemu masz planowane cc ,bo ja właśnie też mam taką propozycje
            od lekarza.mam problem z nogami , puchna i bola i troche za wysokie ciśnienie.
            pozdrawiam

• anastazja02 Re: 37 tydz jak tam???? 19.06.06, 13:19
        u mnie zacząl się 38tc,moglabym juz urodzić,stopy tez mi spochly od tego
        gorąca,mam jakies takie dziwne klucie w dole,raz sa slabsze raz silniejsze,moj
        gin powiedzial,że to mogą być skurze przepowiadające.Bardzo często po
        skorzystaniu z toalety na papierze zostają takie jasno zielone uplawy,nie wien
        co to jest,pierwsze dziecko urodzilam 4 lata temu i nie pamiętam czy cos
        takiego mialam,pierwszą corcie urodzilam w 40tc to i tej chyba nie będzie się
        spieszyc.Pozdrawiam wszystkie mamuśki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka