dagmara56 22.06.06, 14:59 wczoraj wieczorem jak sie rozbierałam wyczulam na wyskosci pepka po lewej stronie cos okraglego malego ale okres mialam test wyszedł negatywnie ????? co to może byc???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_kotula Re: wczoraj zauważyłam :) 22.06.06, 15:04 Gratulacje!!! Nie wierz jakimś tam testom. To małe okrągłe to na 100% główka dzidzi. Odpowiedz Link Zgłoś
karolinkaa3 Re: wczoraj zauważyłam :) 22.06.06, 15:08 to ciekawe.pierwszy miesiac albo ew drugi i glowke by poczola?i do tego okres miala i test negatywny.mi to raczej wyglada na przepuchline Odpowiedz Link Zgłoś
dagmara56 Re: wczoraj zauważyłam :) 22.06.06, 15:09 kazdego miesiaca mialam okres ale w maju spoznil mi sie az tydzien ale mialam Odpowiedz Link Zgłoś
margonik Re: wczoraj zauważyłam :) 22.06.06, 15:53 Nawet dwumiesięcznego, czy trzymiesięcznego dziecka nie wyczułabyś przez skórę nic a nic )) Odpowiedz Link Zgłoś
ajk10 Re: wczoraj zauważyłam :) 22.06.06, 15:09 przepuchlinę? Nie ma czegos takiego. A ciąże się zdarzają! Serio, serio! Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: wczoraj zauważyłam :) 22.06.06, 15:10 karolinkaa3 napisała: > to ciekawe.pierwszy miesiac albo ew drugi i glowke by poczola?i do tego okres > miala i test negatywny.mi to raczej wyglada na przepuchline A co to jest przepuchlina? IMHO na 100% jest w ciąży , to okrągłe to mogła być albo główka, albo pośladek fasolki. Odpowiedz Link Zgłoś
dagmara56 Re: wczoraj zauważyłam :) 22.06.06, 15:11 ja watpie ze to ciaza !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
karcia85 Re: wczoraj zauważyłam :) 27.06.06, 13:53 Dziewczyny to nie jest ciąża wierzcie mi,studiuję na akademii med znam na pamięć ludzką anatomię, embriologię i rozwój, tak wyraźnie główkę czuje się dużo,dużo później! A zważając na tak wczesną ciążę to na pewno ta "główka" nie byłaby w okolicy pępka!!!!!!!!!! Radzę zrobić badania, może to być przepuklina pępkowa bądź mała torbiel. Biegiem do lekarza! Odpowiedz Link Zgłoś
ambus Re: wczoraj zauważyłam :) 22.06.06, 15:33 Główka dziecka na wysokości pepka??? Przecież macica osiąga wysokość pępka dopiero w 5-6 miesiącu, więc niby jak to możliwe. Nie ma nic zabawniejszego niż rozpoznanie ciąży na takiej podstawie i to przez internet Proponuje przejść sie do lekarza . Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: wczoraj zauważyłam :) 22.06.06, 16:01 ambus napisała: > Główka dziecka na wysokości pepka??? Przecież macica osiąga wysokość pępka > dopiero w 5-6 miesiącu, więc niby jak to możliwe. Nie ma nic zabawniejszego niż > rozpoznanie ciąży na takiej podstawie i to przez internet Proponuje > przejść sie do lekarza . Ale po co do lekarza? Żeby jej jakąś chorobę nie daj Boże wmówił? Wiesz, jacy są lekarze, tylko by kasę za nic darli. Jak nic ją nie boli, to znaczy, że ciąża przebiega prawidłowo i powinna się tylko cieszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
karcia85 Re: wczoraj zauważyłam :) 27.06.06, 13:56 zgadzam się z Tobą! Kobiety, ruszcie głową! To na pewno nie jest ciąża!!!! Boże,jak można być tak naiwnym?(( Przecież mamy XXI wiek (((((( Odpowiedz Link Zgłoś
urge Re: wczoraj zauważyłam :) 27.06.06, 14:32 Polecam przeczytanie całego wątku Odpowiedz Link Zgłoś
titta Re: wczoraj zauważyłam :) 22.06.06, 20:45 Ale ty wredna jestes mamo_kotula... Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: wczoraj zauważyłam :) 22.06.06, 20:53 titta napisała: > Ale ty wredna jestes mamo_kotula... Ja? Wredna? Nigdy bym nie śmiała ;-PPP Jestem wcieleniem empatii i dobroduszności Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak37 Re: wczoraj zauważyłam :) 22.06.06, 15:06 na wysokosci pepka to na 100% moze byc ciaza w 5 miesiacu a dokladnie ok.20 tc. Odpowiedz Link Zgłoś
dziumdziarumdzia Re: wczoraj zauważyłam :) 22.06.06, 15:10 A ja właśnie wczoraj wieczorem zgubiłam takiego małego pomidorka. Koktajlowego takiego. Gdzieś na wysokości pępka właśnie! Byłabym wdzięczna za jego zwrot. Byliśmy dosyć zżyci. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak37 Re: wczoraj zauważyłam :) 22.06.06, 15:14 dziewczyny to nie jest mozliwe zeby na wys.pepka dojrzala glowke dziecka.Ja jestem w 5 miesiacu i teraz czuje dzieciaczka w tych rejonach.Ale to faktycznie moze byc przepuklina,pachwinowa bylaby nizej ale pepkowa czemu nie. Odpowiedz Link Zgłoś
karolinkaa3 Re: wczoraj zauważyłam :) 22.06.06, 15:15 jak mozna wyczuc przez brzuch miesieczna ciaze?zaden specjalist tego nie dokona.biegaj do lekarza i na usg i potem napisz co wyszlo Odpowiedz Link Zgłoś
szara_w Re: wczoraj zauważyłam :) 22.06.06, 15:17 no co Wy? nie oglądałyście Obcego?? to obcy na pewno - to zwiastuje rychły koniec naszej cywilizacji Odpowiedz Link Zgłoś
ajk10 Re: wczoraj zauważyłam :) 22.06.06, 15:19 szara_w napisała: > no co Wy? > nie oglądałyście Obcego?? > to obcy na pewno - to zwiastuje rychły koniec naszej cywilizacji bałam się to napisać )) Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: wczoraj zauważyłam :) 22.06.06, 15:28 po lewej stronie pępka te małe okrągłe to jest 200% ciąża bliźniacza....po prawej jest pojedyncza... Odpowiedz Link Zgłoś
dagmara56 Re: wczoraj zauważyłam :) 22.06.06, 15:22 moze ja jestem dluzej niz miesiac tlyko ze mialam okres niektore kobiety tak maja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak37 Re: wczoraj zauważyłam :) 22.06.06, 15:24 no chyba ze jestes w 5 miesiacu juz tylko te okropne testy sie tak myla. Odpowiedz Link Zgłoś
bastet7 Re: wczoraj zauważyłam :) 22.06.06, 15:25 Musiałabyś byc w ciąży od pół roku i sorry, ale byś już zauważyła, że jesteś w ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś
blaszany_dzwoneczek Re: wczoraj zauważyłam :) 22.06.06, 15:26 No przecież właśnie zauważyła Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak37 Re: wczoraj zauważyłam :) 22.06.06, 15:28 wiesz,znam juz taka historie ze laska poszla do gina po tabletki anty i zbadal ja kontrolnie i stwierdzil 6 miesieczna ciazeale to extremumno chyba ze sie myle i wiecej jest takich pan? Odpowiedz Link Zgłoś
katja_79 Re: wczoraj zauważyłam :) 22.06.06, 15:30 Znam jedną, która do 9 misiąca nikomu nic nie powiedziała a gdy wzięły ją bóle porodowe to wmawiała lekarzowi niestrawność. Jej matka przybiegła do szpitala i zemdlała gdy jej powiedziano że ma wnuka. A tatuś dziecka był zdziwiony Odpowiedz Link Zgłoś
zdrowa7 Re: wczoraj zauważyłam :) 22.06.06, 16:28 Znam dziewczynę która trzymała ciążę w tajemnicy przed rodzicami (mieszkała z nimi), poszła rodzić do szpitala i o 22 chciała iść do domu żeby mama się nie denerwowała... Ale w końcu jej chłopak powiadomił wszystkich rodziców i mieli niespodziankę Dodam ze rodzina nazwijmy normalna, myśleli ze córka tylko przytyła... Nawet byli razem na plaży w 7 miesiącu! Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: wczoraj zauważyłam :) 22.06.06, 16:29 Ale co innego ukrywać ciążę przed innymi, a co innego samemu nie zorientować się, że jest się w ciąży Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: wczoraj zauważyłam :) 22.06.06, 15:31 to jakieś nieruchawe to dziecko - czujesz główkę, nie czujesz ruchów Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: wczoraj zauważyłam :) 22.06.06, 15:34 anegdotka - ciotka koleżanki, już w średnim wieku podejrzewała raka macicy, bo okres się zatrzymał i brzuch jej rósł. na tego raka zmarła jej matka i siostra. ze strachu zwlekała z wizytą u lekarza, ale jak w końcu poszła, to się dowiedziała, że to... zaawansowana ciąża. a to nie była jej pierwsza, miała już jedno prawie nastoletnie dziecko. historia sprzed ponad dwudziestu lat. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak37 Re: lilith 22.06.06, 15:36 witaj,dawno Cie nie widzialam w necieladnych pare miesiecy chyba nawet Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: lilith 22.06.06, 15:42 hmm, na forum gazetowym to ja jestem non stop, tylko na to zaglądam bardzo rzadko. jakoś mi poprawia nastrój czytanie wątków ciążowych Odpowiedz Link Zgłoś
margonik Re: wczoraj zauważyłam :) 22.06.06, 15:57 Moja koleżanka natomiast dowiedziała się o ciąży dopiero, gdy rozpoczęła już czwarty miesiąc. Wcześniej miała jakies plamienia, a nawet USG w 12tc ze względu na podejrzenie mięśniaków! Lekarz nie zauważył na USG ciąży Dopiero później zrobiła test, bo cały czas starała się o dziecko, a zmuszona była brać jakieś silne lekarstwa i nie chciała ryzykować. Okazało się, że jest w całkiem zaawansowanej ciąży Odpowiedz Link Zgłoś
azbestowestringi ja tak mam 22.06.06, 15:48 to nierownomiernie odlozony tluszcz z okolicy przedniopepkowej, ktory pod wplywem poprzecznie ulozonej dzidzi zmuszony jest zmienic polozenie nie martw sie dagmara, po porodzie, jak przestaniesz karmic to szybko minie - tak mi mowil lekarz i tak z reszta sie stalo nie karmie juz 6 tygodni Odpowiedz Link Zgłoś
paulina233 Re: wczoraj zauważyłam :) 22.06.06, 16:00 To jakiś absurd i żary. Ja jestem w 6 miesiącu i gdy macam mój brzuszek lub delikatnie uciskam nie czuję mojego maleństwa a ty w 1,2 lub 3 miesiącu czułabyś dziecko. Nie słuchaj się tych co ci tak mówią to jaieś głupoty, przedewszystkim jeśli byłabyś w ciązy w 5 6 m--cu to czułabyś już ruchy. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: wczoraj zauważyłam :) 22.06.06, 16:03 paulina233 napisała: > To jakiś absurd i żarty. Co ty mówisz, jestem jak najbardziej poważna, jeszcze nigdy w życiu nie byłam bardziej poważna! Znam przypadek, że dziewczyna wymacała sobie podczas owulacji komórkę jajową, to chyba ciążę jeszcze łatwiej wymacać...? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak37 Re: wczoraj zauważyłam :) 22.06.06, 16:12 niezle jajazajrzyj do ksiazki nawet do podrecznika w szkole podstawowej tam gdzie pisze o zaplodnieniu i rozwoju czlowieka jakiej wielkosci jest komorka jajowa...a tak na marginesie,mam pytanie...Ty jestes z gatunku homo sapiens?bo moze nie,skoro to wszystko ma inne rozmiary i rozwoj przebiega inaczej niz u gatunku ludzkiego Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: wczoraj zauważyłam :) 22.06.06, 16:15 kasiak37 napisała: > niezle jajazajrzyj do ksiazki nawet do podrecznika w szkole podstawowej tam > gdzie pisze o zaplodnieniu i rozwoju czlowieka jakiej wielkosci jest komorka > jajowa... Szkołe podstawową kończyłam już dawno i nie pamientam. Ale mojej innej znajomej ginekolog wyczuł tą komórkę jajową, więc chyba można jemu wieżyć? >a tak na marginesie,mam pytanie...Ty jestes z gatunku homo sapiens? Nie jestem homo, mam męża! Nie rozumiem, dlaczego mnie wyzywasz od lezbijek. Współczuję twoim dziecią. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak37 Re: wczoraj zauważyłam :) 22.06.06, 16:18 nie mam wiecej pytan do Ciebie po tym co czytam wspolczuje Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: wczoraj zauważyłam :) 22.06.06, 16:26 kasiak37 napisała: > wspolczuje A czego? Jesteś nietolerancyjna jakaś, i niemiła na dodatek. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: wczoraj zauważyłam :) 22.06.06, 16:32 bo lekarz mógł co najwyżej wyczuć pęcherzyk Graaffa - trudne słowo homo sapiens - jeszcze trudniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: wczoraj zauważyłam :) 22.06.06, 16:34 lilith76 napisała: > bo lekarz mógł co najwyżej wyczuć pęcherzyk Graaffa - trudne słowo > homo sapiens - jeszcze trudniejsze NIE ROZUMIĘ, SKĄD W WAS TYLE JADU!!! Nie każdy siedzi przy komputerze ze słownikiem wyrazów obcych, mondrale. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak37 Re: wczoraj zauważyłam :) 22.06.06, 16:35 z ortograficznym niestety tez nie,a szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: wczoraj zauważyłam :) 22.06.06, 16:40 kasiak37 napisała: > z ortograficznym niestety tez nie,a szkoda A nie pomyślałaś, że ktoś może mieć dyzlekcję? I wtedy słownik nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak37 Re: wczoraj zauważyłam :) 22.06.06, 16:34 a gdzie Ty w moich wypowiedziach widzisz nietolerancje i w dodatku ze jestem niemila?Zachowujesz sie jabys cierpiala na manie przesladowcza Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: wczoraj zauważyłam :) 22.06.06, 16:43 kasiak37 napisała: > a gdzie Ty w moich wypowiedziach widzisz nietolerancje i w dodatku ze jestem > niemila? Napisałaś, że jestem jakaś homo, a jak przez komputer można ocenić czy ktoś jest lezbijką czy nie? I to chyba nie związane z tematem tego wontku, co? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak37 Re: wczoraj zauważyłam :) 22.06.06, 16:46 matko boska,slow mi brak!wiesz co to HOMO SAPIENS?wiem ze to trudne slowa,ale prosze postaraj sie Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: wczoraj zauważyłam :) 22.06.06, 16:51 może rzeczywiście homo, ale czy sapiens? PS: nawet ja często rzucam jakieś wyrażenia w google. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: wczoraj zauważyłam :) 22.06.06, 16:53 lilith76 napisała: > PS: nawet ja często rzucam jakieś wyrażenia w google. A co to są google? U mnie w komputerze niema takiego programu. Odpowiedz Link Zgłoś
urge Re: wczoraj zauważyłam :) 22.06.06, 17:20 Dziewczyny, dajcie już spokój, można udawać debila ale pewien poziom debilizmu jest na tyle podejrzany że warto zajrzeć w inne posty "pseudo-debila". No chyba że to kogoś szczególnie bawi )) szczególne pozdrowienia dla mamy_kotula która jednak jest z naszego gatunku Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Buuu... no zabawę popsuła... ;-PPPPP 22.06.06, 17:22 Pozdrawiam również )) Chciałam oficjalnie ogłosić, że wiem, co to jest homo sapiens, wiem, jak przebiega ciąża, znam anatomię i fizjologię człowieka oraz nie robię błędów ortograficznych ) Odpowiedz Link Zgłoś
blaszany_dzwoneczek Re: Buuu... no zabawę popsuła... ;-PPPPP 22.06.06, 17:29 A co, boisz się że ktoś jednak uwierzył w twoją wybitną yntelygęcję? Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: Buuu... no zabawę popsuła... ;-PPPPP 22.06.06, 17:29 blaszany_dzwoneczek napisała: > A co, boisz się że ktoś jednak uwierzył w twoją wybitną yntelygęcję? No... ze dwie osoby ;-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak37 Re: Buuu... no zabawę popsuła... ;-PPPPP 22.06.06, 19:53 i qrde cale szczescie bo powiem Ci,ze mi wlosy lekko deba stanelySorry za te chwile ciszy ale musialam nagle wyjsc z domku. Odpowiedz Link Zgłoś
ajk10 Kotula! 22.06.06, 16:19 a pamiętasz dziewczynę, która sobie wymacała w pochwie ciążę pozamaciczną? Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Ajk, takich wontków się niezapomina ;-))) 22.06.06, 16:24 A wiesz, że to możliwe? Moja znajoma opowiadała, że jej szwagierka miała taką ciążę, na ściance cipuchny się przyczepiła, a potem jej się do macicy przesunęła. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak37 Re: Ajk, takich wontków się niezapomina ;-))) 22.06.06, 16:36 dziewczyny musze wyjsc a nie umiem sie od kompa oderwac,takie czytam rewelacje Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorzdoner Re: Ajk, takich wontków się niezapomina ;-))) 22.06.06, 16:40 mama_kotula napisała: na ściance cipuchny się przyczepiła Kotula, no jak mogłaś! toć to cytrynka, a nie jakaś tam cipuchna! Odpowiedz Link Zgłoś
kamka-l Re: wczoraj zauważyłam :) 27.06.06, 16:30 Jak w XXIw można w takie herezje wierzyć i jeszcze je głosić?! Odpowiedz Link Zgłoś
blaszany_dzwoneczek Re: wczoraj zauważyłam :) 22.06.06, 16:06 Tak, nie słuchaj ich. Są wredne i złośliwe, to na pewno przez te hormony. Jak nie umiecie pomóc to się nie wypowiadajcie. Tu powinno sie nawzajem pomagać, chcecie sie wyśmiewać to założcie swoje forum. Jesteście żałosne! Współczuję waszym dzieciom takich matek!!! )))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
blaszany_dzwoneczek Re: wczoraj zauważyłam :) 22.06.06, 16:11 Przepraszam: ...waszym dzieciĄ takich matek! Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: wczoraj zauważyłam :) 22.06.06, 16:12 blaszany_dzwoneczek napisała: > Przepraszam: ...waszym dzieciĄ takich matek! Miało być: waszym dziecią taki matek ) tak gdzieś ostatnio czytałam na forum ) Odpowiedz Link Zgłoś
woda.lekko.gazowana Re: wczoraj zauważyłam :) 22.06.06, 16:22 na forumie. no i ten mąż.. ) Odpowiedz Link Zgłoś
katja_79 mamakotula tylko szuka tu wątków żeby 22.06.06, 17:29 je potem ośmieszać na swoim forum.Proponuję żeby tu nie właziła a natchnienia poszukałą gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: mamakotula tylko szuka tu wątków żeby 22.06.06, 17:33 katja_79 napisała: > je potem ośmieszać na swoim forum.Proponuję żeby tu nie właziła a natchnienia > poszukałą gdzie indziej Na banicję skazują, no... Ale to aż grzech nie podrzucić innym takiego cudnego wąteczku, nie można być samolubnym i samemu się śmiać, wszystkim się trzeba dzielić DD Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Wredna...? No wiesz? Ach! 22.06.06, 17:40 Skąd w Tobie tyle jadu i agresji? Ach, to pewnie te buzujące hormony... Współczuję Twojemu chomikowi. Odpowiedz Link Zgłoś
blaszany_dzwoneczek Re: Spadaj do siebie wredna 22.06.06, 17:40 Katja, zapomniałaś napisać: "i współczuję waszym dziecią taki matek" - trzeba to powtarzać przy każdej okazji takim indywiduom jak Mama Kotula. Raz nie wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
sheer.chance Re: Spadaj do siebie wredna 22.06.06, 17:48 Ozeszku Brzuch mnie juz boli. Ze smiechu No chyba, ze to przepuchlina...) Odpowiedz Link Zgłoś
szpilki Re: Spadaj do siebie wredna 22.06.06, 17:55 na pewno masz zółć zamiast wód płodowych Odpowiedz Link Zgłoś
katja_79 Re: Spadaj do siebie wredna 22.06.06, 18:07 Po co tu wchodzicie?Nie podoba się wam to co piszemy, więc zjeżdżajcie stąd. Odpowiedz Link Zgłoś
blaszany_dzwoneczek Re: Spadaj do siebie wredna 22.06.06, 18:11 katja_79 napisała: > Po co tu wchodzicie?Nie podoba się wam to co piszemy, więc zjeżdżajcie stąd. Ale to Tobie się nie podoba to co tu sobie piszemy - po co więc tu wchodzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
peggy1 Re: Spadaj do siebie wredna 22.06.06, 18:07 Ale sie usmialam )) Jak mam zly humor to zawsze na CiP wchodze. I kotuli tez sie nie dziwie ze rozrywki szuka tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
katja_79 Re: Spadaj do siebie wredna 22.06.06, 18:09 a w zasadzie to sobie właźcie do nas. Może nie piszemy takich mądrości ja wy, ale przynajmniej się nie wyrzywamy na innych. Odpowiedz Link Zgłoś
peggy1 Re: Spadaj do siebie wredna 22.06.06, 18:10 Urodzisz, nabierzesz dystansu to i Ty bedziesz tu dla rozrywki wchodzic )) Odpowiedz Link Zgłoś
katja_79 Re: Spadaj do siebie wredna 22.06.06, 18:13 Możliwe, ale czy wyśmiewanie się z innych sprawia wam satysfakcję? Może niektóre posty to podpucha, ale jest wiele dziewczyn nieświadomych, które nie wiedzą jak przebiega ciąża, nie mają z kim o tym pogadać. Odpowiedz Link Zgłoś
sheer.chance Re: Spadaj do siebie wredna 22.06.06, 18:13 'wyrzywamy' to od warzyw, prawda??? Odpowiedz Link Zgłoś
katja_79 Re: Spadaj do siebie wredna 22.06.06, 18:13 tak, od takich warzyw intelektualnych ja ty Odpowiedz Link Zgłoś
wiotka_trzpiotka Re: Spadaj do siebie wredna 23.06.06, 21:42 "wyrzywamy" to od "wyrzygać" Odpowiedz Link Zgłoś
blaszany_dzwoneczek Re: Spadaj do siebie wredna 22.06.06, 18:13 A wyjaśnij mi kto to są MY, a kto to są WY w twojej wypowiedzi? My królowa i wy motłoch? Odpowiedz Link Zgłoś
katja_79 Re: Spadaj do siebie wredna 22.06.06, 18:14 My- te które tu na CiP szukają wsparcia i Wy- te które się z tego śmieją Odpowiedz Link Zgłoś
blaszany_dzwoneczek Re: Spadaj do siebie wredna 22.06.06, 18:19 Nie, Katja. Zupełnie serio to jest tak: róznica między NAMI a WAMI polega na posiadaniu lub nie (i to wcale) dystansu i poczucia humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
katja_79 Re: Spadaj do siebie wredna 22.06.06, 18:20 Nie, bo nasze forum jest otwarte a wasze zamknięte.Wic sobie tam siedźcie. Odpowiedz Link Zgłoś
sheer.chance Re: Spadaj do siebie wredna 22.06.06, 18:23 O wypraszam sobie! Ja niezrzeszona jezdem. To co? Moge sie posmiac? Moge, moge moge???? Odpowiedz Link Zgłoś
blaszany_dzwoneczek Re: Spadaj do siebie wredna 22.06.06, 18:26 Jakie wasze forum zamknięte? Jedyne forum zamknięte, w jakim uczestniczę to forum mojego osiedla. A to jest też moje Odpowiedz Link Zgłoś
katja_79 uderz w stół a nożyce się odezwą... 22.06.06, 18:18 skoro się sama określasz jako motłoch, to nie będę Cię powstrzymywać Odpowiedz Link Zgłoś
blaszany_dzwoneczek Re: uderz w stół a nożyce się odezwą... 22.06.06, 18:24 hihihi Brawo, jeszcze trochę treningu i może ironia Ci wyjdzie całkiem interesująco. Jak na pierwszą wprawkę, nieźle. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamakasia Re: Spadaj do siebie wredna 22.06.06, 18:20 Za chwilę pęknie mi ze śmiech ten mój wielki brzuch!Świat jest pełen idiotek jednak! Odpowiedz Link Zgłoś
katja_79 Re: Spadaj do siebie wredna 22.06.06, 18:29 A co, właśnie spojrzałaś w lustro? Odpowiedz Link Zgłoś
sheer.chance Re: Spadaj do siebie wredna 22.06.06, 18:32 Glebia twoich spostrzezen jest powalajaca. Gratuluje wnikliwej oceny interlokutorow i wysublimowanej nomenklatury Odpowiedz Link Zgłoś
katja_79 Re: Spadaj do siebie wredna 22.06.06, 18:34 Dziękuję.Trochę trwało zanim odpisałaś, pewnie szperałaś w słowniku wyrazów obcych Odpowiedz Link Zgłoś
sheer.chance Re: Spadaj do siebie wredna 22.06.06, 18:38 ))) no wlasnie o tym pisalam- rozgryzlas mnie w moment!!!! <patrze z naboznym podziwem> Odpowiedz Link Zgłoś
blaszany_dzwoneczek Re: Spadaj do siebie wredna 22.06.06, 18:40 Wiesz, na ogół nie trzeba słownika żeby wiedzieć co to interlokutor i nomenklatura Odpowiedz Link Zgłoś
blaszany_dzwoneczek Re: mamakotula tylko szuka tu wątków żeby 22.06.06, 18:41 Katja, dzięki że jesteś. Jeszcze, jeszcze! Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka75 Mamo kotula 23.06.06, 00:38 mamo kotula, jeszcze, jeszcze.... Zawsze poprawiasz mi tu humor a jest po co, bo syn mój ma dziś olbrzymiastą gorączkę (dobił 41,3) więc musże jakoś nastawiac się optymistycznie Odpowiedz Link Zgłoś
fufcia26 hehehe no i sie baby poklocily 25.06.06, 00:09 a na zdrowie wam wszystkim, moze wam to potrzebne hihihi, poprawilyscie mi humor kobitki za co wam dziekuje, mialam ciezki dzien i mam nadzieje na lekka noc,z drugiej strony to uwazam ze troche wstyd opowiadac glupoty ze sie w tak niskiej ciazy czuje glowke dziecka, no ale coz rozne sa przypadki i ja wszystkiego nie wiem, ale jednak w to szcerze watpie poza tym jak sie ktos tak strasznie boi tej kulki to moze powinien isc na jakies usg moze??...bo przez internel sie tego raczej nie wybada, ale coz ja wiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
cathy1976 ????????? 22.06.06, 18:43 o rany! a co to jest za watek?)))))))))))) wiele juz bylo na tym forum, ale takiego cudenka jeszcze nie wiedzialam a w ogole to wspolczuje waszym dziecią i nie rozumie czemu macie w sobie tyle jadu )))) dziekuje za 15 zdrowych wybuchow smiechu, choc moze to zaszkodzi mojej dzidzi i mi tempka skoczy.... Odpowiedz Link Zgłoś
blaszany_dzwoneczek Re: ????????? 22.06.06, 18:47 E tam zaszkodzi, maluszkowi też się trochę zabawy należy - pewnie się poczuł jak na imprezie jakiejś... Odpowiedz Link Zgłoś
justyna_133 Re: ????????? 22.06.06, 18:49 Już się zaczynałam bać, że Ty Kotula to tak na poważnie.... Dzięki za te chwile odprężenia )) Odpowiedz Link Zgłoś
karolinkaa3 Re: ????????? 22.06.06, 18:56 tez uwiezylam.dzieki za zabawemoj dzidzius tez jest wam wdzieczny.czesto sie nie udzielam na forum ale od dzisiaj bede zagladac czesciej.kabarety przy tym wysiadaja Odpowiedz Link Zgłoś
justyna_133 Re: ????????? 22.06.06, 18:56 jasne, że nie - ale pisałam już w ciągu i tak jakoś wyszło )) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak37 lepszego watku nie bylo:) 22.06.06, 20:07 dajcie dziewczyny spokoj i miejcie dystans bo zabawa byla przednia,usmialam sie jak nigdytaka perelka trafia sie raz na dluzszy czas Odpowiedz Link Zgłoś
pollys wróżek tu nie ma :) 22.06.06, 18:57 może autorka wątku myślała, że na tym forum wróżki są i jej konkretnie odpowiedzą? ale co można odpowiedzić na takie pytanie??? w ogóle co to za pytanie...ręce opadają. a później znajdują się kolejne, które bronią autorki wątku i dziwią się, że nikt jej mądrej, dobrej rady nie dał...na głupie pytanie głupia odpowiedź (no może nie głupia p.s. szkoda że niektórym brakuje poczucia humoru... Odpowiedz Link Zgłoś
urge Re: wróżek tu nie ma :) 22.06.06, 19:28 Przede wszystkim polecam też lekturę wątków autorki tego tematu -w niektórych już tydzień temu wiedziała że na pewno jest w ciąży i ma się hajtać ze swoim chłopakiem, w innych jeszcze się waha czy jest a jeszcze w innych już miesiąc temu bzykała się z mężem (to ma męża czy nie?) Doczytałam się też że ma 18-cie lat i już jesienią urodziła synka -wiem że się zdarzają ciąże w młodym wieku ale wątpię żeby małolata ryzykowała drugi raz -a nawet jeśli tak to przecież już wie jak to jest jak się jest w ciąży to po co tysiąc wątków o tym samym? To tak dla tych które współczują biednej dziewczynie która "nie wie co to ciąża i liczyła że tu się dowie a spotkała się tylko z wyśmiewaniem i niezrozumieniem..." Odpowiedz Link Zgłoś
morphea1 Re: wczoraj zauważyłam :) 22.06.06, 19:38 Mamo-Kotula- moje gratulacje... Oplułam aż ze śmiechu monitor! Rewelacja! Odpowiedz Link Zgłoś
ania2114 Re: wczoraj zauważyłam :) 22.06.06, 19:42 ale piekny dzien-najpierw nazarlam sie truskawek, a teraz jeszcze sie posmiac moglam!!! A to wystajace kolo pepka-moze to pryszcz? Odpowiedz Link Zgłoś
aga2811 Do urge:) 22.06.06, 19:55 W innym wątku dagmara56 ma 27 lat, ma też zylaki , które zrobiły się jej w ciąży i problemy ze śluzem. Odpowiedz Link Zgłoś
olensia Re: wczoraj zauważyłam :) 22.06.06, 21:18 Bardzo mnie zainteresowal ten watek sama chyba nie wiesz co sie z Toba dzieje podobno masz syna wiec jakies doswiadczenie zwiazane z ciaza masz wiec po co takie pytania? Ale przynajmniej humor mi sie poprawil ) Odpowiedz Link Zgłoś
pollys o co chodzi dagmarze56??? 22.06.06, 21:18 ja tam złośliwa nie jestem ale jak przejżałam wypowiedzi tej kobiety to nie bardzo wiem o co jej chodzi... z jej odpowiedzi wynika, że już ma jedno dziecko a z pytań jakie zadaje to jakby nigdy w życiu w ciąży nie była...(nie ma pojęcia o objawach ciążowych itp. itd...)nie sądzę, żeby były dwie różne osoby o tym samym nicku... przytoczyłam kilka wypowiedzi i zapytań dagmary56 (jest tego zdecydowanie więcej), pomijam oczywiście dzisiejsze zapytanie... 2 razy test negatywny brak @ ból piersi ???? Autor: dagmara56 Data: 02.06.06, 22:13 co jest nie tak??? Autor: dagmara56 Data: 01.06.06, 11:19 cykle mam nie regularne zawsze jeden dzien lub dwa mam predzej okres.dzis juz jest 1-szego a okresu jak niema tak niema.Z mezem kochalismy sie 23maja czy odruch moro zaniknie po rehabilitacji???? Autor: dagmara56 Data: 27.05.06, 10:39 zostałam skierowana dzlis to neurologa ale syn jak sie urodzil mial 2 razy robione usg gówki i bylo wszystko ok.Odruch moro zanika w 5misieacu a syn 15 maja mial 6 co dalej?? Re: lepszy poród naturalny, czy cesarskie cięcie? Autor: dagmara56 Data: 25.05.06, 11:47 jest kobieta ma trudnosc z urodzienie jestem za cesarka.Ja osobiescie mialam cięzki poród VACUM EXTRACTOR PRÓŻNOCIĄG i zaden z lekarzy nie wpadl na pomysl zeby zrobić cesarke Re: Zgaga będzie dużo włosków? Autor: dagmara56 Data: 24.05.06, 20:58 ja maialam potworną zgagę myslam ze sie spale w srodku a maly jak sie urodzil mial malo wlosków.Na zgage najlepsze jest mleko Re: nie mam jeszcze brzuszka, czy to normalne? Autor: dagmara56 Data: 21.05.06, 16:42 ja jak byłam w ciazy to dopiero po 5 miesiacach pokazał mi sie brzuszek ale pozniej jak urusl nadgonil te wczesniejsze miesiące niema sie czym martwić syna urodzilam 15 listopada 2005r cóż... Odpowiedz Link Zgłoś
ajk10 Re: o co chodzi dagmarze56??? 22.06.06, 21:20 myślę, że uśmiech w tytule wątku mówi sam za siebie Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak37 Re: o co chodzi dagmarze56??? 22.06.06, 21:21 mozna go rozumiec dwojako Odpowiedz Link Zgłoś
aga.cka Re: o co chodzi dagmarze56??? 23.06.06, 00:51 ))))) obśmiałam się do łez czytając cały wątek Odpowiedz Link Zgłoś
lunarei Re: wczoraj zauważyłam :) 23.06.06, 08:05 A może dagmara56 to mama_kotula w przebraniu? mama_kotula, powiedz ze to ty Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: wczoraj zauważyłam :) 23.06.06, 09:40 lunarei napisała: > A może dagmara56 to mama_kotula w przebraniu? > mama_kotula, powiedz ze to ty No udało wam się. Rozszyfrowałyście mnie. Oprócz tego, że jestem homo, mam jeszcze rozdwojenie jaźni. ;-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: wczoraj zauważyłam :) 23.06.06, 11:43 cud, miód i ultramaryna....w dwudziestym pierwszym wieku takie głupoty.... lubię czytać CiP....rozrywkę z głupoty ludzkiej mam od ściany do ściany DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
antyka Re: wczoraj zauważyłam :) 23.06.06, 21:47 Doral, zabieraj swoje kalosze i sio na swoje forum! Odpowiedz Link Zgłoś
lalhuna Re: wczoraj zauważyłam :) 28.06.06, 13:54 oooooh! a ja dopiero teraz przeczytałam... Odpowiedz Link Zgłoś
abloch5 Re: wczoraj zauważyłam :) 28.06.06, 18:11 mama-kotula pisze jakieś brednie!!!żadna główka ,nie czytaj tych bzdur!! jaka główka?? to niepoważne.a tak dla twojej informacji coś o tej pani !mały wycinek: Re: Prowokatorzy...? Autor: mama_kotula ☺ Data: 28.06.06, 10:46 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz cytując + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- kasiak37 napisała: > mysle ze mama_kotula i dagmara56 sa wlasnie takimi sieciowymi macicielkami Potwierdzam z pełną premedytacją DD Ale ja działam hobbystycznie i społecznie, nie na zlecenie portalu DDD Sądzisz, że powinnam pobierać za to jakieś wynagrodzenie? i to cała prawda o tej osobie.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś