gosiashek 09.07.06, 21:31 j.w.nie wiem w czym wyprac ciuszki maluszka, moze macie juz wyprobowany jakis dobry, co z tymi ze zmiekczaczami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bratowa_press Re: jaki proszek do prania polecacie? 09.07.06, 22:38 polecam proszek JELP.Ja gouzywalam przy moich dziewczynach{9 lat i 2 latka}.Starsza jest alergiczka i dlugo pralam e JELPie.Ostatnio pojawil sie jeszcze plyn do plukania JELP.Goraco polecam i sle pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
aniam241 Re: jaki proszek do prania polecacie? 09.07.06, 22:54 Jelp czesto uczula. Ja polecam lowele. Jest tansza od jelpa i nie smierdzi tak jak jelp ( bo dla mnie to jelp wlasnie smierdzi) Odpowiedz Link Zgłoś
luciii ha! a ja mam masę przykładów, że to lovella uczula 10.07.06, 05:37 wśród znajomych i ich znajomych ja używałam i będę używać jelpa, sprawdził się w całej mojej rodzince i w rodzinach moich przyjaciół nie zamierzam ryzykować zmian ale jak to bywa z takimi środkami, jest różnie, lepiej nie kupować hurtowych ilości, ale te mniejsze i zwyczajnie, gdy się nie sprawdzi [uczulenia, wysypki, podrażnienia] wywalić do śmieci i kupić "to drugie" Odpowiedz Link Zgłoś