mollas1 16.07.06, 12:51 Jestem w ósmym miesiącu od paru dni męczy mnie potworna zgaga, czy Rennie jest bezpieczny dla mojego dzidziusia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zolesia Re: Zgaga-można Reenie? 16.07.06, 12:58 jest bezpieczny. ja bralam to przez ostatnie dwa miesiace ciazy, kiedy juz zadne naturalne sposoby nie pomagaly. moj 7-o tygodniowy synek jest sliczny i zdrowy.a na ulotce reenie wyraznie jest napisane, ze ciaza nie jest przeciwwskazaniem do stosowania. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
lamatha Re: Zgaga-można Reenie? 16.07.06, 13:00 Mozna, lekarze przepisuja, jak malo pomaga to mleko pij. Odpowiedz Link Zgłoś
mimi1980 Alugastrin 16.07.06, 14:23 Polecam alugastrin- mleczko koszje ok 6,50 zł w aptece bez recepty,mnie całą ciąże męczy zgaga, a mleczko pomaga bardziej niż rennie. Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Alugastrin i Renie 16.07.06, 16:14 Dwie ciąże - zgaga olbrzymia, w pierwszej ciąży Alugastril piłam niemal litrami. Innych środków raczej wtedy nie było. Trochę pomagało, jak nie pomagało, piłam znowu Alugastril. Minęło kilka lat, nowa ciąża, zgaga znów, niemal od początku zgaga gigant. Sięgnęłam znów po Alugastril, trochę pomagało, ale kiedyś aptekatka poleciła mi Renie. Lekarz się zgodził. Dla mnie Renie dawało lepszy trezultat, mniej musiałam brać, dłużej działało. W obu przypadkach tuż po porodzie zgaga przechodziła i to było najcudowniejsze uczucie... Odpowiedz Link Zgłoś