moneczka 02.08.06, 11:18 jestem w 39 tyg ciazy .lozysko juz podstarzale. czy bardziej kontrolowac ciaze. tzn czesciej wykonywac usg. co robic zeby wszysko bylo dobrze . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dodkowska Re: lozysko 3 stopien 02.08.06, 13:52 ja tez mam łozysko 3 stopnia ale jestem w 41 tyg i nadal czekam niedawno odpadł mi czop ale sie nic nie dzieje jak juz łożysko jest 23 stopnia to niedługo zacznie sie poród musisz poprostu jezdzic na ktg - nimusisz bardziej kontrolowac ciązy Odpowiedz Link Zgłoś
moneczka Re: lozysko 3 stopien 02.08.06, 15:15 bylam wczoraj na ktg w szpitalu( lekarz dal mi skierowanie) lekarz tam dyzurujacy byl zbulwersowany ze zawracam mu d... wedlug niego nie jest konieczne.bardzo zle mnie potraktowal.teraz sama nie wiem chyba bede co 2 dzien kontrolowac tetno u poloznej ( niestety tylko 2 minutkidziennie) innej mozliwosci nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
dodkowska Re: lozysko 3 stopien 02.08.06, 15:41 skoro źle cię potraktował jedz do innego szpitala a tak z ciekawosci w ktorym szpitalu tak ciebien potraktowali?? Odpowiedz Link Zgłoś