Dodaj do ulubionych

wczoraj miał byc okres a dzis biały lepki śluz????

03.08.06, 13:13
czy przed okresem tak jest??????
Obserwuj wątek
    • eyes69 Re: wczoraj miał byc okres a dzis biały lepki ślu 03.08.06, 13:17
      Nie wiem czy przed okresem tak jest.
      A jak mialas wczesniej?

• aniaw18 Re: wczoraj miał byc okres a dzis biały lepki ślu 03.08.06, 13:21
      sama niewiem ale chyba tak nie mialam.Wczoraj powinnam mieć okres ale czuje ze
      juz cos brzuch zaczyna pobolewać ale podobno w ciazy na początku tez jest taki
      bol jak na @
      • beatazn Re: wczoraj miał byc okres a dzis biały lepki ślu 03.08.06, 13:22
        na początku ciąży jest taki biały lepki śluz coś jak kasza manna
      • eyes69 Re: wczoraj miał byc okres a dzis biały lepki ślu 03.08.06, 13:26
        Przeciez okres moze sie spoznic.
        Nie panikuj. wink
        Jak za tydzien nie przyjdzie to sobie test zrob i bedziesz miala problem z
        glowy. wink
        • aniaw18 Re: wczoraj miał byc okres a dzis biały lepki ślu 03.08.06, 13:35
          napewno bedzie okres sad( zreszta 8 sierpnia ide do gina po tabletki bo jak mam
          okres to mam straszne bóle brzucha uncertain
          • neta.a Re: wczoraj miał byc okres a dzis biały lepki ślu 03.08.06, 13:53
            a Ty czekasz na ciąze czy na @?
            U mnie w dzien kiedy mialam dostac @ zaczely mnie bolec piersi a potem po 4
            dnzich opoznienia zrobilam test i II KRESKI pokazal (z tym ze jedna strasznie
            jasniutka bo bardzo wczesna ciaza .....)
            Iteraz jestem w 7 tc smile))
            • aniaw18 Re: wczoraj miał byc okres a dzis biały lepki ślu 03.08.06, 14:11
              czekam na ciaze smile ale boje sie ze dostane okresu bo jakos brzuch zaczyna mnie
              bolec
    • aniaw18 Re: wczoraj miał byc okres a dzis biały lepki ślu 03.08.06, 14:14
      w ciazy kobieta ma tez podwyzszona temp ciała 37,2 ?????? i jest tak przed 2
      tygodnie.Mnie teraz boli gardło i mam lekki katar ale to nigdy nie mialo wplywu
      na miesiaczke
      • eyes69 Re: wczoraj miał byc okres a dzis biały lepki ślu 03.08.06, 14:15
        Ma podwyzszona - na poczatku.
        Ale zawsze przed okresem temperatura jest podwyzszona - od mometu jajeczkowania
        dokladnie.
    • mangos Re: wczoraj miał byc okres a dzis biały lepki ślu 03.08.06, 14:16
      Kilka dni po planowanym okresie też zauważyłam u siebie taki lepki śluz,podobny do owulacyjnego, podobno nie przekresla to szans na bycie w ciąży.
      • aniaw18 Re: wczoraj miał byc okres a dzis biały lepki ślu 03.08.06, 14:18
        mam nadzieje ze @ nie nadejdzie sad( ale ja temp nie mam podwyzszonej
        • eyes69 Re: wczoraj miał byc okres a dzis biały lepki ślu 03.08.06, 14:20
          A skad wiesz, ze nie masz podwyzszonej?
          Mierzylas sobie temperature od poczatku cyklu?
          • aniaw18 Re: wczoraj miał byc okres a dzis biały lepki ślu 03.08.06, 14:21
            teraz nie mam!!! mam 36,1 a przedtem nie mierzyłam
            • eyes69 Re: wczoraj miał byc okres a dzis biały lepki ślu 03.08.06, 14:26
              Mysle, ze mozna wykluczyc ciaze, ale az taka biegla w temperaturkach nie jestem
              i nie wiem na 100% czy w takim przypadku ciaza nie jest mozliwa.
              Wydaje mi sie, ze nie.
    • aniaw18 Re: wczoraj miał byc okres a dzis biały lepki ślu 03.08.06, 14:26
      okres napewno nadejdzie nie ma co nawet miec nadzieji sad(
      • aniaw18 Re: wczoraj miał byc okres a dzis biały lepki ślu 03.08.06, 14:27
        czyli uważasz ze to nie ciąża>>???
        • eyes69 Re: wczoraj miał byc okres a dzis biały lepki ślu 03.08.06, 14:28
          Wg mnie nie jest to ciaza.
    • aniaw18 Re: wczoraj miał byc okres a dzis biały lepki ślu 03.08.06, 14:31
      temp moge miec niska bo jestem chora i słaba
      • eyes69 Re: wczoraj miał byc okres a dzis biały lepki ślu 03.08.06, 14:38
        No tak, ale moze wlasnie dlatego okres Ci sie spoznia?

Nie wiem - naprawde.
        Tu potrzeba czasu.
        Wszystko sie niedlugo wyjasni.
        • aniaw18 Re: wczoraj miał byc okres a dzis biały lepki ślu 03.08.06, 14:40
          no moze ale mi sie nigdy nie spożniał jak byłam chora smile)
    • monalisa.pl jejkuu - zrób TEST - bedziesz wiedziala wtedy! 03.08.06, 14:41

• aniaw18 Re: jejkuu - zrób TEST - bedziesz wiedziala wtedy 03.08.06, 14:43
        z toba nie rozmawiamy więc zegnamy baju baju... bedziesz w raju smile)
        • gosiarek2 Re: Dlaczego nie rozmawiasz z monalisą??? 03.08.06, 14:45
          • monalisa.pl nie mam pojecia! co zlego napisalam???? 03.08.06, 14:47

• aniaw18 Re: nie mam pojecia! co zlego napisalam???? 03.08.06, 14:51
              monalisa glupio pisze
              • monalisa.pl tzn gdzie - mozesz przytoczyc ??? 03.08.06, 14:52

• eyes69 Re: nie mam pojecia! co zlego napisalam???? 03.08.06, 14:53
                Wlasciwie nie glupio... tongue_out
                Jesli jestes taka niecierpliwa to zrob ten test - logiczne.
                • gosiarek2 do aniaw 03.08.06, 14:58
                  Aniaw,zamieszczasz wątek i rozumiem,ze oczekujesz odpowiedzi.Monalisa
                  odpowiedziala " nie glupio".Mozesz wykonac test i wszystko bedzie jasne,i nie
                  bedziesz musiala "badac" swojej wydzieliny.Monalisa ma racje.
              • malgosiek2 Re: nie mam pojecia! co zlego napisalam???? 03.08.06, 14:57
                Przepraszam a TY głupio nie piszesz?
                Taki śluz jest normalny w cyklu kobiety niezależnie czy jest czy nie jest w
                ciaży.
                Przecież na podstawie śluzu nikt przez neta nie powie Tobie czy to ciąża czy
                nie bo to nie forum wróżbiarskie.
                Lepiej zrób ten test ciążowy czy z krwi beta hcg to się przekonasz czy jesteś w
                ciązy czy nie.
                A monalisa DOBRZE pisze to moje zdaniesmile
                Pzdr.gosia
                • monalisa.pl Re: nie mam pojecia! co zlego napisalam???? 03.08.06, 15:05
                  aniaw18 nie umie nawet sobie wyliczyc dni plodnych i nie plodnych,
                  wiec jak mamy jej wytłumaczyc czym jest ten sluz ktory ona wlasnie obserwuje?
                  moze ma poczatki nadzerki albo jakies zapalnie...
                  moze faktycznie aniaw18 jest chora jak sama pisze - bo na ciaze mi to nie
                  wyglada!
            • blaszany_dzwoneczek Re: nie mam pojecia! co zlego napisalam???? 03.08.06, 15:03
              I Ty się jeszcze pytasz co złego napisałaś? Dziewczyny przecież lepiej wiedzą
              czy autorka wątku jest w ciąży czy nie. Ustaliły nawet, że nie. A Ty z tym
              testem wyskoczyłaś. No daj spokój! Kto robi test - szkoda kasy, przesada jakaś.
              Testy są zawodne, a forum prawdę ci powie...
              • eyes69 Re: nie mam pojecia! co zlego napisalam???? 03.08.06, 15:04
                Kurde.
                Niektore baby to jednak zawiste sa. tongue_out

Dajcie sobie spokoj i nie nakrecajcie siebie nawzajem.
                • monalisa.pl Re: nie mam pojecia! co zlego napisalam???? 03.08.06, 15:07
                  alez ja sie nie nakrecam, poprostu bardzo sie zdziwilam tekstem aniaw18 w moim
                  kierunkusmile)) i tyle - no comment
                  • eyes69 Re: nie mam pojecia! co zlego napisalam???? 03.08.06, 15:09
                    Moze dziewczyna jest przewrazliwiona Monaliso? smile
                    Widac, ze chce byc w ciazy i sobie wkreca - to normalne jak komus zalezy.
                    • monalisa.pl Re: nie mam pojecia! co zlego napisalam???? 03.08.06, 15:14
                      przeczytalas caly watek od poczatku do konca???
                      to radze raz jeszcze -mysle ze inne wnioski wysuniesz - bo ja mam mieszane
                      uczucia - caly czas wmawia sobie nie ciaze ale ze jest chora itp - nie wiem -
                      albo ma problem z jzykiem polskim i nie umie sie odpowiednio nim posługiwac, po
                      to zeby przekazac innym swoje zdanie w sposób jasny i zrozumilały, albo jest na
                      tyle nakrecona na ciaze itp ze wymknely jej sie spod kontroli podstawowe zasady
                      kultury jakie obowiazuja na forum(i nie tylko). tyle...
                • blaszany_dzwoneczek Re: nie mam pojecia! co zlego napisalam???? 03.08.06, 15:13
                  No tak, zawistne i zieją jadem. Zwłaszcza ta wstrętna mannalisa. Jak można tak
                  powiedzieć: "zrób test" - chamstwo po prostu! Jakby nie mogła się wczuć,
                  skoncentrować i odpowiedzieć prosto na zadane pytanie: "jesteś w ciąży" albo
                  "nie jesteś w ciąży". Zrób test! też! Nie o to przecież autorka wątku pytała.
                  Jak się nie umie pomóc to gęba na kłódkę i już. O!
                  • eyes69 Re: nie mam pojecia! co zlego napisalam???? 03.08.06, 15:15
                    Czepiacie sie niepotrzebnie - naprawde.
                    Skoro nie pomagacie dziewczynie to po co piszecie?
                    Bo jest to dla Was glupie? Gratuluje...
                  • blaszany_dzwoneczek Re: nie mam pojecia! co zlego napisalam???? 03.08.06, 15:15
                    Przepraszam monalisa a nie mannalisa, skąd mi to się wzięło smile
                    • monalisa.pl Re: nie mam pojecia! co zlego napisalam???? 03.08.06, 15:16
                      nie wiem skad - moze z tego ze zanim pomyslisz od razu piszeszsmile??
                      • eyes69 Re: nie mam pojecia! co zlego napisalam???? 03.08.06, 15:19
                        Po prostu lubisz sie czepiac.
                        A temat nie jest o mnie.
                        • monalisa.pl Re: nie mam pojecia! co zlego napisalam???? 03.08.06, 15:23
                          eyes! ale ja nie do Ciebie tylko do dzwoneczka! i nie czepiam sie tylko zauwaz
                          ze mam smile w poscie wiec nie jest to napewno w formie uszczypliwej.
                          co do aniaw18 tez sie nie czepialam - nie rozumiem w ogole generalnie w czym
                          problem - napislaam tylko dziewczynie ze skoro ma watpliwosci to niech zrobi
                          test a przez to moje stwierdzenie rozpetala sie jakas dziwna chora sytuacja.
                          • eyes69 Re: nie mam pojecia! co zlego napisalam???? 03.08.06, 15:25
                            Myslalam, ze to do mnie za te "zawistne". wink A ja sobie tylko troszke
                            zazartowalam. smile
                            Sorrki. smile
                            • monalisa.pl Re: nie mam pojecia! co zlego napisalam???? 03.08.06, 15:28
                              ale ja sie nie gniewamsmile
                              generalnie mam dobry humor dzissmile
                            • blaszany_dzwoneczek Re: nie mam pojecia! co zlego napisalam???? 03.08.06, 15:28
                              Ja też sobie oczywiście żartowałam, bo się trochę śmiesznie zrobiło smile
                              • monalisa.pl Re: nie mam pojecia! co zlego napisalam???? 03.08.06, 15:42
                                rozbawilas mnie- faktbig_grin
              • monalisa.pl Re: nie mam pojecia! co zlego napisalam???? 03.08.06, 15:06
                kurcze, chyba sie powiesze z tego powodubig_grin
                • malgosiek2 Re: nie mam pojecia! co zlego napisalam???? 03.08.06, 15:09
                  Oj będzie smutnosad
                  No tak autorka młoda więc nie wie nawet jaka jest fizjologia kobiety bo seks
                  ważniejszy od poznania własnego ciała.
                  Chyba ja dołączę do Ciebie bo zaraz mnie też sie oberwie.
                  pzdr.Gosia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka