Dodaj do ulubionych

krew z odbytu 19 tc

21.08.06, 09:35
Dziewczyny czy któraś tak miała, od 3 dni rano przy pierwszym wypróżnianiu z
odbytu leci mi świerza krew, później przy wypróżnianiu już jej nie ma.
Dzwoniłam do swojej lekarki, ona powiedziała że mogę udać się na izbę przyjęc
do szpitala. Wczoraj tak zrobiłam, powiedziałam o co chodzi pielęgniarce w
szpitalu na ginekologii i położnictwie, a ta kazała mi czekać na korytarzu,
po 2 godzinach czekania wyszła i powiedziała, że mam iść na pogotowie i że tu
nie będą mnie badać. Wkurzyłam się i poszłam to lux medu, tam niestety nie ma
ginekologów w niegdzielę, ale pani doktor która przyjmowała na dyżurze,
kazała mi dziś iść do chirurga. Chirurg przyjmuje dopiero popołudniu, więc
tak czekam i boję się czy jeszcze moje dziecko żyje.
Obserwuj wątek
    • reniatoja Re: krew z odbytu 19 tc 21.08.06, 09:38
      Moze to jakis hemoroid po prostu...

Swoją droga odsyłają Cie od Annasza do Kajfasza, nikt Cie nie chce zbadac, to
      przykre.
    • janeausten Re: krew z odbytu 19 tc 21.08.06, 09:43
      Krew Ci leci w tyłka, a Ty sie zamartwiasz, czy dziecko jeszcze żyje.
      Masz po prostu hemoroidy, zresztą dziś masz wizytę u chirurga, więc wszystko
      się wyjaśni.
      O dzieciaka się nie martw, ni mu nie jest.
      • mariola1315 Re: krew z odbytu 19 tc 21.08.06, 09:58
        to są na pewno hemoroidy; nie martw się; dostaniesz lekarstwo bezpieczne dla
        kobiet w ciąży i minie Ci to; a Dziecku nic nie grozismile Ja brałam czopki
        Preperation H - rewelacyjne!!!!

Mateuszek ma
        Czekamy na Synka...
    • ttkm Re: krew z odbytu 19 tc 21.08.06, 10:00
      gdybym tak miał skurcze i zaczęła rodzić, to tak samo by mnie napewno przyjęli.
      Wolałabym urodzić w domu sama, niż wsród przypadkowych osób na korytarzu izby
      przyjęć. Najgorsze jest to że ta babka wogóle się nie przejęła niczym, mówiłam
      że czuję rozrywanie i ciągnięcia jak na okres, a ona z kamięnną . Po 2
      godzinach ze zdziwieniem zapytała: "to pani jeszcze czeka? Nie przyjmiemy pani
      tutaj , niech pani idzie na pogotowie ratunkowe". No tak, po 2 godzinach to
      powinny już leżeć zwloki do sprzątnięcia przecież.
      • chochlinka Re: krew z odbytu 19 tc 21.08.06, 10:11
        Najprawdopodobniej jest to krwawienie z żylaków odbytu.Może ich nie być widać
        na zewnątrz.Udaj się do proktologa,to specjalista od takich spraw.
      • janeausten Re: krew z odbytu 19 tc 21.08.06, 10:17
        Podejrzewam, że tak Cię potraktowali, bo zlekceważyli Twoja histerię na temat
        hemoroidów.
        Nie pochwalam, powinni Cię zbadać i uspokoić, że to nie sprawa na pogotowie.
        Dziwię się też Twojej lekarce, że kazała Ci jechać do szpitala, ale może źle
        zrozumiała tę krew i bóle rozrywające (?).
        • ttkm Re: krew z odbytu 19 tc 21.08.06, 10:31
          ja nic o hemoroidach nie wspominałam, ani nie hiseryzowałam w tym szpitalu.
          Powiedziałam, krótko "jestem 19 tc, mam bóle rozrywające brzucha w okolicach
          jajników, rano leciała mi krew z odbytu". usiadłam i skulona siedziałam na
          korytarzu, GDZIE TU oznaki histerii!!! na nikogo się nie darłam, tylko pokornie
          czekałam, bez słowa sprzeciwu.
          janeausten naucz się odpowiednio nazwyać rzeczy po imieniu, bo to co piszesz to
          o pomstę do nieba woła.
          • janeausten Re: krew z odbytu 19 tc 21.08.06, 10:34
            Dziewczyno, wyluzuj z histerią!
            Wiem, że sie martwisz o dziecko, masz hemoroidy, bolą Cię wiązadła macicy (to
            te bóle koło jajników), ale nie wyżywaj sie na mnie.
            • ttkm Re: krew z odbytu 19 tc 21.08.06, 10:47
              janeausten sama zaczęła hiseryzować, ja jestem bardzo spokojnym człowiekiem.
              Naucz się odróżniać zamartwianie, niepewność i pytanie czy ktoś podobnie miał,
              od histerii. Bo histeria to w tym przypadku ciebie raczej dopadła, a jak nie
              potrafisz pomóc to poprotsu się nie wpychaj do wątku i sama daj spokój.

• ttkm Re: krew z odbytu 19 tc 21.08.06, 10:24
      do proktologa mam wizytę zapisaną na środę, ale pani doktór na dyżurze
      powiedziała że chirurg powinien wystarczyć, bo proktolog to specjalista od
      jelita grubego, a skoro krew była w końcowej części nie zmieszana z kałem to
      powinny być żylaki. Ja nic nie czuję, żebym miała jakieś hemoroidy, ale kiedyś
      ginekolog powiedziała mi że mam. Skoro kiedyś miałam, to teraz mogły nawrócić.
      O hemoroidy się nie martwię, boję się o dziecko, bo po południu czułam
      rozrywanie i jakby ciągnięcie w okolicach jajników, a rano brzuszek wydawał mi
      się mniejszy.
      Z drugiej strony wiem że odbyt z pochwą nie ma wiele wspólnego, ale wcześniej
      biorąc pigułki antykoncepcyjne (kilka lat przez zajściem w ciążę), miałam
      krwawienia przed miesiączkowe z odbytu (na tydzień, dwa przed okresem). Więc
      zastanawiam się...?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka