aneta-mama 26.08.06, 14:48 czy którąs stosowała te leki? zapisał mi je dzić lekarz ale na obu pisze :nie stosować w ciązy>jestem teraz w 11 tyg. Jestem ciekawa czy miałyście styczność z tymi lekami i jasli tak to w jakim trymestrze ciaży? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aneta-mama Re: Gynoxin i fluconazole? 26.08.06, 20:41 czyzbym była jedyna? a dotego załapałam chyba infekcje pecherza(szczypie i piecze przy oddawaniu moczu) Odpowiedz Link Zgłoś
kubbik1 Re: Gynoxin i fluconazole? 27.08.06, 20:07 Witam Ja stosowalm ginoxin na drozdzaki w 6 tygodniu. Zapisal lekarz ja nie oponowalam bo jakos trzeba te drozdze wyleczyc, minielo po trzech uzyciach i od tej pory spokoj. Wiec skoro lekarz ci przepisal a wiedzial ze jestes w ciazy to aplikuj Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
spa76 Re: Gynoxin i fluconazole? 28.08.06, 10:06 z tego co pamiętam to na fluconazolu (albo jakiejs jego odmianie) to nawet pisze cos o antykoncepcji i bezwzględnej pewności, że kobieta podczas stosowania nie zajdzie w ciąże. nie jestem za tym, żeby byc mądrzejszym od lekarza w takich przypadkach, ale ten flukonazol to naprawde mocna sprawa - chyba bym się nie zdecydowała bez konsultacji z drugim lekarzem. Odpowiedz Link Zgłoś