yo_witka 10.02.09, 12:51 Czy ktoś może orientuje sie kiedy zazwyczaj wypuszcza swoją ofertę letnią Pegas Touristik? Na ich stronie wciąż jest tylko cennik turcja 2008? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: blady00 Re: BP PEGAS IP: *.brzesko142.tnp.pl 11.02.09, 11:34 przeważnie początek marca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: BP PEGAS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.09, 11:47 Z tego co wiem z biura to Pegasa juz na Polskim rynku nie będzie- ale to informacja od konkurencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania w.1 Re: BP PEGAS IP: *.gdynia.mm.pl 11.02.09, 13:00 w zeszłym roku też tak konkurencja mówiła a Pegas działał (byłam z nimi w zeszłe wakacje- polecam) Odpowiedz Link Zgłoś
yo_witka Re: BP PEGAS 11.02.09, 15:31 Znajomy który prowadzi agencję turystyczną napisał mi dzisiaj "O Pegasie nie mam takich informacji, ale mozliwe że coś się dzieje, bo zbyt długo nie przedstawiają oferty na lato. W dodatku zniknęli z systemu rezerwacyjnego dla agentów Merlinx, a powinni mieć teraz w sprzedaży Egipt" wiec może cos w tym jest - szkoda - liczyłam na dobrą ofertę z ich strony, bylam z nimi raz i byłam b. zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś