elivo 04.09.06, 11:46 coraz bardziej sie boje z dnia na dzien jest gorzej... jak klade sie spac to modle sie zeby tylko sie nie zaczelo w nocy... dziwnie to wszystko ktos wymyslil... oj dziwnie 3 dni do terminu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiak37 Re: coraz bardziej sie boje 04.09.06, 11:49 To chyba normalne...Mnie czeka 3 porod i tez sie boje jak cholera. Odpowiedz Link Zgłoś
lachona Re: coraz bardziej sie boje 04.09.06, 11:49 nie stresuj sie musisz urodzic tak czy tak. z reguly wiekszosc porodow przypada na pore nocna, i gloewea do gory juz niedlugo za kilka dni majac swoje malenstwo na rekach zapomnisz o bolu i strachu Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_1985 Re: coraz bardziej sie boje 04.09.06, 11:51 oj przekichane rodzić nocą. Potem nad ranem masz dzidziusia i wszyscy Cię odwiedzają! Zero snu. Odpowiedz Link Zgłoś
pojawaj Re: coraz bardziej sie boje 04.09.06, 16:13 Też 3 dni do terminu, ale ja mam odwrotnie. Mam nadzieję, że wreszcie się zacznie, a tu nic... Odpowiedz Link Zgłoś
eyes69 Re: coraz bardziej sie boje 04.09.06, 16:15 Ja tez juz bym chciala zeby bylo "po", a to dopiero polowa ciazy. Odpowiedz Link Zgłoś
amwaw Re: coraz bardziej sie boje 04.09.06, 16:23 Ty trzymaj kciuki żeby sie zaczeło w nocy-jak zacznie sie w nocy(pierwsze skurcze) to a.przespisz spora czesc b.urodzisz popoludniu i nie beda cie odwiedzac, a przynajmniej sie w nocy wyspisz. Ja zaczelam rodzic o 13 w poludnie, urodzilam o 1 w nocy, a od rana odwiedziny. W sumie poród był Ok(nawet podchodził pod kategorie "smieszny"), ale wolałabym sie wyspać.. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_1985 Re: coraz bardziej sie boje 04.09.06, 16:29 ja zaczęłam rodzić o 18 skończyłam o 12. Na sali poporodowej byłam ok 14-15 a już o 16 czy 17 miałam gośći do wieczora... Nie mogłam im przeciez powiedzieć: idźcie sobie bo jestem zmęczona. Odpowiedz Link Zgłoś