azjab 27.10.06, 05:32 dziewczyny, przyjmuję fenoterol 4x1. Jednąz dawek biorę o godz. 01.00,następną o 07.00. Jest godz.05.00, a ja nie wzięłam tej pierwszej. Co teaz. Wziąć z opźnieniem czy czekać do 7? Pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pati.kowalska1 Re: co mam zrobić 27.10.06, 09:07 po 1. - nie zapominać!!!!!!!!! po 2. - jeśli nawet zapomnisz to nie bierz zaległej tabletki w tak krótkim odstępie czasu (2 godz) bo to bardzo silny lek i dość mocno telepie nawet po jednej tabletce. po 3. - patrz punkt 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ninaa5 Re: co mam zrobić 27.10.06, 10:14 w takich przypadkach chyba lepiej zadzwonić w nocy na pogotowie i poprosić o rozmowę z lekarzem dyżurnym lub do szpitala na ginekologię a nie szukać pomocy na forum- mało tu chyba lekarzy a gdyby ktoś ci źle doradził to będziesz miała żal. Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: co mam zrobić 27.10.06, 11:59 korzystać z mózgu...ale to może być trudne.. Odpowiedz Link Zgłoś
azjab Re: co mam zrobić 27.10.06, 13:54 czyżbyś była w pierwszym trymestrze, że wykazujesz się taką złośliwością??? a do pati, może źle ujęłam, że zapomniałam. Po prostu w nocy odruchowo wyłączyłam budzik i nie przyjęłam leków. Odpowiedz Link Zgłoś
eyes69 Cos Ty... 27.10.06, 13:56 Ona ma 12 lat i zerowe doswiadczenie. Do tego jest bez serca i nie ma mozgu... Nie wzielas - trudno. Jakos to bedzie bez tej jedej tabletki... Odpowiedz Link Zgłoś