nana22 Re: Aerobik w ciazy 30.10.06, 11:12 zaszybko mi sie wyslalo strasznie cierpie na brak ruchu...czy znacie jakies miejsca z cwiczeniami dla ciezarnych? Mieszkam w warszawie. Pozdrawiam, Nana22 Odpowiedz Link Zgłoś
vika21 Re: Aerobik w ciazy 31.10.06, 09:53 Hej, kup sobie SHAPE MAMA z płytą Ćwicvzenia dla kobiet w ciąży, są b. fajne - wypróbowałam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
barowka Re: Aerobik w ciazy 02.11.06, 22:32 hej, ja jestem w 14 tyg i zaczelam chodzic na cwiczenia dla przyszlych mam - rewelacja!! szczerze polecam, zobacz stronke www.aktywne9miesiecy.pl Byly babki z roznymi brzuszkami (nawet tydz przed porodem). Bardzo fajna prowadzaca, kilka lokalizacji, rozne godziny. Odpowiedz Link Zgłoś
mowoz1 Re: Aerobik w ciazy 31.10.06, 13:01 Klub Saturn, ul. Kuflewska, na Targówku, niedaleko Radzymińskiej, o 17 są specjalne zajęcia dla kobiet w ciąży. www.saturn-fitness.pl/ Pozdrawiam, Nika Odpowiedz Link Zgłoś
bellucci4 Re: Aerobik w ciazy 02.11.06, 22:09 ja również polecam Ci studio zdrowia-wg. mnie w fitness clubach nie mają dobrych zajęć dla kobiet w ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś
nikita_26 Re: Aerobik w ciazy 03.11.06, 12:37 Mam do was pytanko ?? Czy na aerobiku robicie delikatne brzuszki, tzn. kładziecie się na podłodze na plecach i podnosicie tylko głowe napinając mięsnie brzucha. Zaczyna mi sie odkładać tłuszczyk i chciałbym wzmocnić mięsnie brzucha a nie wiem czy sama sobie nie zaszkodzę. Jak na razie 24 tc a brzuch mam jak w 34. Odpowiedz Link Zgłoś
bellucci4 Re: Aerobik w ciazy 04.11.06, 15:12 ztego co ja wiem to nie można ćwićzyć typowych brzuszków w ciąv ży-zapoisz się na zaęcia-tak jest najlepiej Odpowiedz Link Zgłoś