Dodaj do ulubionych

Gdzie kupić?

IP: *.* 13.06.01, 09:54
Powolutku zaczynam się rozglądać za łóżeczkiem i innymi niezbędnymi sprzętami dla mojego szkraba (urodzi się we wrześniu)i mam pytanko: gdzie w Warszawie można kupić taniej łóżeczko, wózek itp.? Na pewno są w Warszawie sklepy/hurtownie gdzie te rzeczy są zdecydowanie tańsze. Podpowiedzcie proszę - jeśli znacie takie miejsca. Dziękuję za każdą odpowiedź.
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Gdzie kupić? IP: *.* 13.06.01, 10:21
      Ja sie rozgladalam i poczynilam pewne spostrzezenia: otoz w Smyku sa lozeczka i wozki po przystepnych cenach, podobniez na Placu Unii (Swiat Dziecka), kolo McDonald"sa. poza tym nie wiem... a moze Ty mi podpowiesz, GDZIE mozna kupic przyzwoita odziez ciazowa, nie takie zakonne habity? pozdrawiam
    • Gość: guest Re: Gdzie kupić? IP: *.* 13.06.01, 11:03
      Zobacz temat "Sklem z art. dla dzieci (warszawa)" na forum "Sklepik" - tam podają propozycje i opinie chyba jednak tańszych sklepów niż Smyk!EWA
      • Gość: guest Re: Gdzie kupić? IP: *.* 13.06.01, 11:37
        Asiu, calkiem duzy wybor ubran ciazowych - przeroznych jest w sklepie w Al. Solidarnosci miedzy Placem Bankowym a kinem Femina (po tej samej stronie co kino). Przymierzalam tam cale tony ubran i kupilam na chlodniejsze dni wygodne rajstopy. Pozdrawiam Cie serdecznie - ktory to tydzien?
        • Gość: guest Re: Gdzie kupić? IP: *.* 13.06.01, 14:20
          Hejka, dziekuję za Wasze posty. Justynasmile))))))) piszesz, że przymierzałaś tyle ubrań a kupiłaś tylko rajstopysmile)) Żartuje! Rzeczywiście jest tam troszkę ubrań. I jedna rada Asiu, je trzeba po prostu mierzyć, czasem jest tak, że coś wygląda nienajlepiej na wieszaku, a na sylwetce (szczególnie naszej) całkiem całkiem i odwrotnie. Ja kupiłam tam fajne spodnie, takie, w których biegam codziennie do pracy, a w pierwszym momencie, jak mi je podała kobieta z półki to zupełnie je skreśliłam - po przymierzeniu okazały się niezłesmilePoza tym polecam niektóre ubrania w Mothercare(?), ale sa drogie, kupiłam tam płócienne spodnie, zapłaciłam 260 zł i teraz tak myśle, że przepłaciłam, zdecydowanie, takie same można kupić w innych sklepach za 100-120 zł.Pozdrowionka. Nadal czekam na jakieś podpowiedzi na moje pytanie. Zajrzę oczywiście też do "Sklepiku" Dzięki.
    • Gość: guest Re: Gdzie kupić? IP: *.* 13.06.01, 14:35
      Najfajniejszym sklepem wg mnie jest Yogi 2 na Ursynowie (niedaleko Leclerca), na ul. Polinezyjskiej, jak znajde ulotke to podam dokladny adres.Mozna tam kupic praktycznie wszystko poczawszy od lozeczek, przez wozki, materace, ubranka dla dzieci, pieluchy, butelki etc. etc. I to co jest istotne jest najtanszym miejscem jakie znalazlam w W-wie.Zakupy w Smyku odradzam bo po Mothercare i Chicco jest chyba najdrozszym miejscem (fakt jednak, ze w centrum i otwarty 7 dni w tygodniu). Dla przykladu - laktator Aventu w Smyku kosztuje ca. 240 zl. w Yogim 170 zl.Pozdrawiam
      • Gość: guest Re: Gdzie kupić? IP: *.* 13.06.01, 15:00
        Chicco jest drogą firmą, ale muszę dodać, że wózki są tam tańsze niż w innych sklepach. Jeździłam po różnych sklepach (myślałam, że kupię taniej wózek) i wkońcu sklep chicco okazał się najtańszy.
        • Gość: guest Re: sprzedam IP: *.* 07.12.01, 20:59
          Sprzedam krzesełko chicco mama, nosidełko do 13kg chicco oraz chodzik biało-granatowy chicco
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka