Dodaj do ulubionych

Kalendarzyk - planowanie dni

IP: *.* 24.09.01, 15:32
Hej dziewczyny chciałabym sie z wami podzielic co znalazłam na www.bajbus.pl kalendarzyk jak obliczyc dni płodne podoba mi sie jego dostępnośc i szata graficzna ciekawe jak z prawdopodobieństwem Pozdrawiam :hello:Beata
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Kalendarzyk - planowanie dni IP: *.* 25.09.01, 07:37
      CHCIAŁABYM UZYSKAĆ WIĘCEJ INFORMACJI NA TEMAT KALENDARZYKA I JAK GO UZYSKAĆ?
      • Gość: guest Re: Kalendarzyk - planowanie dni IP: *.* 25.09.01, 08:12
        Kingo hej , to wejdz na strone www.bajbus.pl i tam sa linki do tego kalendarzyka wpisujesz swój najdłuzszy cykl i najkrótszy , date ostatniej miesiączki i przycisk oblicz pojawia ci się wtedy kalendarz z przejrzystymi rysuneczkami zobacz to bardzo proste Pozdrawiam :hello:
    • Gość: guest Re: Kalendarzyk - planowanie dni IP: *.* 25.09.01, 10:07
      Betucha, to jest kit nad kity. Kiedyś z ciekawości sprawdziłam, wyszło mi, że przy cyklu 30-dniowym mam dwa dni płodne w miesiącu ! Ciekawe, czy jakakolwiek użytkowniczka Internetu wierzy jeszcze w kalendarzyk, ale ten na bajbusie to już istne kuriozum....
      • Gość: guest Re: Kalendarzyk - planowanie dni IP: *.* 25.09.01, 10:45
        Kalendarzyk to fikcja, a ten na bajbusie to bardziej dla zabawy niż do traktowania na serio "robienia bajbusa"PozdrawiamMagdalena
        • Gość: guest Re: Kalendarzyk - planowanie dni IP: *.* 25.09.01, 11:11
          Dokładnie, ale mnie jednak wkurza zamieszczanie takich rzeczy w Internecie. Ktoś to weźmie na serio i co? Albo - ktoś ma problem z zajściem w ciążę i się zastanawia, czemu nie może skoro współżyje akurat w te dni, które "wyszły" z kalendarzyka.Jestem za odpowiedzialnością za słowo.
          • Gość: guest Re: Kalendarzyk - planowanie dni IP: *.* 26.09.01, 08:19
            ja własnie spróbowałam policzyc i wyszło mi że nie mam dni płodnych?????????????!!!!!!!!!!to chyba jaks bzdura?????????
            • Gość: guest Re: Kalendarzyk - planowanie dni IP: *.* 26.09.01, 08:46
              Ja tez sprawdzilam i wyszedl napis "Niepoprawna data" - czyli rozumiem, ze oni juz lepiej wiedza kiedy mialam ostatnia miesiaczke...KasiaO (z Poznania)
            • Gość: guest Re: Kalendarzyk - planowanie dni IP: *.* 26.09.01, 08:51
              Właśnie, mi też pokazało, że nie mam dni płodnych!!! Co do daty chodzi pewnie o kolejność przy wpisywaniu roku, dnia, miesiąca.
    • Gość: guest Re: Kalendarzyk - planowanie dni IP: *.* 26.09.01, 09:45
      No to jak zwykle wykorzystywana jest naiwnośc człowieka :fou: , dzieki za rady znalazłam jednak cos jeszcze tam to juz chyba prawda gdyz wypowiada sie lekarz , ale pytanie czy prawdziwy ?http://free.med.pl/wrochna/planpocz.htm A moze ktos to zna i próbował W podzięce za odpowiedzi :jap:Buziaki :lol:
      • Gość: guest Re: Kalendarzyk - planowanie dni IP: *.* 26.09.01, 11:00
        Betucha, domyślam się, że planujesz dzieciątko? Jeśli tak, zajrzyj na stronę www.npr.pl - tam jest przekierowanie na stronę Ligi Małżeństwo Małżeństwo. Fajny serwis dotyczący metody objawowo - termicznej, zarówno w celu uniknięcia poczęcia dziecka, jak też zaplanowania ciąży. Trochę ideologiczny, ale rzetelny. Aha, moi rodzice w oparciu o tę metodę zaplanowali sobie nawet płeć drugiego dziecka - pewnie, że to nie działa w 100 procentach, ale zawsze prawdopodobieństwo można zwiększyć.
        • Gość: guest Re: Kalendarzyk - planowanie dni IP: *.* 26.09.01, 13:38
          Dzieki Adziu juz lece :hello:Betucha
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka