Gość: guest IP: *.* 02.10.01, 10:17 Witam wszystkich serdecznie. Mam 38 lat 17 letniego syna i poraz drugi jestem w ciąży. Chciałabym nawiązać kontakt z osobami o podobnej sytuacjiJola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: dojrzałe macierzyństwo IP: *.* 02.10.01, 10:25 Joluja mam 35 lat, moje pierwsze dziecko ma dopiero 1,5 roku i też oczekuję drugiego. Nasza sytuacja jest więc trochę inna, ale przynajmniej jesteśmy w podobnym wieku.Mam różne przemyślenia związane z późniejszym macierzyństwem. Kilka miesięcy temu była na ten temat dość długa dyskusja na naszym forum i ja chyba byłam jedyną osobą, która widziała w ogóle jakiekolwiek ciemniejsze strony tej sytuacji (przy wszystkich radościach związanych z posiadaniem dzieci).Jeśli chcesz o czymś pogadać - pisz (także na priv).Pozdrawiamagata - mama Szymka i małego nieznajomego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: dojrzałe macierzyństwo IP: *.* 02.10.01, 10:49 Agatojeśli nie doszedł mój list, podaj swój adres mailowyJola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kzk Re: dojrzałe macierzyństwo IP: *.* 02.10.01, 11:17 Nie jestem w Twojej sytuacji ale chce napisac, ze podziwiam Cie za decyzje i gratuluje. Mysle, ze to swietny moment na kolejne dziecko.Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś