Dodaj do ulubionych

JESTEM W CIAZY!

IP: *.* 09.10.01, 09:23
Sluchajcie wiecie co jestem w ciazy niespodzianie! :) znienacka i ie wiem co ze soba dalej robic (tzn studia, praca itd) nie mamy mieszkania kasy itd... oejje ale dziwne uczucie.pzodrawiam was chaotycznieCLEO poelccie mi fajnych lekarzy fajen ksiazki itd..
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: JESTEM W CIAZY! IP: *.* 09.10.01, 09:33
      Gratulacje :-)A skąd jesteś?Madzia
    • Gość: guest Re: JESTEM W CIAZY! IP: *.* 09.10.01, 09:35
      Gratulacje!!!!!!!!!anuś
    • Gość: guest Re: JESTEM W CIAZY! IP: *.* 09.10.01, 09:35
      Przede wszystkim gratuluje Ci z całego serca.Ja swoje pierwsze dziecko urodziłam też na studiach nie brałam dziekanki - przeszłam na indywidualny tok studiów. Nie mieliśmy z mężem mieszkania ani konkretnych perspektyw ale mieliśmy siebie
      • Gość: guest Re: JESTEM W CIAZY! IP: *.* 09.10.01, 09:37
        a jak zalatwic ten tok studoiow i na czym to poelga?dzieki za twoje slowa o Waszych truidnych poczatkach.. moze bedzie dobrze...:)
        • Gość: guest Re: JESTEM W CIAZY! IP: *.* 09.10.01, 09:45
          Załatwic można to wszystko w dziekanacie a polega to na tym, że nie musisz chodzic na zajęcia nawet na ćwiczenia czy seminaria, tylko umawiasz się z prowadzącymi zajęcia oni dają Ci materiały czy też mówia,gdzie ich szukać a Ty przychodzisz i zaliczasz. Natomiast egzaminy zdaje się normalnie ze wszystkimi. Tak przynajmniej było 8 lat temu na Wrocławskim Uniwerku
    • Gość: Barba Re: JESTEM W CIAZY! IP: *.* 09.10.01, 09:56
      Cleo gratulacje! Nie martw sie my tez nie mamy mieszkania, kasa od 1 do 1 i chowaja się dwie piekne dziewczyny, dzieci są największa wartościa. Niech czuwa nad Wami dobra :bic: !
      • Gość: guest Re: JESTEM W CIAZY! IP: *.* 09.10.01, 10:01
        dolaczam sie do zyczen, gratulacje! :-)
    • Gość: guest Re: JESTEM W CIAZY! IP: *.* 09.10.01, 10:34
      Gratulacje!!!Wszystkiego naj - aby Wam sie jak najlepiej ulozylo.:hello:Suzann
    • Gość: kzk Re: JESTEM W CIAZY! IP: *.* 09.10.01, 10:34
      To super.Jestes w szoku ale zaraz bedziesz skakac z radosci. Cos wiem na ten temat,bo moja ciaza byla takze niespodziewana ale jak ja teraz dziekuje Bogu, ze tak sie stalo. Fakt jestem po studiach, i ja i moj maz mamy dobra prace, mamy tez duze mieszkanie ale do tego wszystkiego dojdziecie. Ja zaluje, ze wczesniej nie postaralismy sie o dziecko - mam 28 lat.Ksiazki, ktore sobie zakupilam: "40 tygodni ciazy" -super(albo cos podobnie brzmiacego),"W oczekiwaniu na dziecko"-moze byc,"Niesamowite zycie w lonie matki"-super. Jezeli korzystasz z prywatnej sieci przychodni Medicover w W-wie, to polecam Ci dr Karwacka.Powodzenia, pisz pisz na forum.Kasia (16ty tydzien)
    • Gość: guest Re: JESTEM W CIAZY! IP: *.* 09.10.01, 10:44
      Gratulacje!!! Ja rodze za trzy tygodnie. O ciazy dowiedzialam sie po pierwszym tygodniu w nowej pracy. Wyobraz sobie - przez 4 miesiace musialam ja ukrywac, zeby mnie przyjeto! Ale wszystko sie udalo. Dodam, ze jeszcze studiuje - co prawda zaocznie, ale zawsze. Na poczatku 9 miesiaca obronilam sie i teraz ide dalej, nie przerywajac toku studiuw. Glowa do gorry - pomysl, ile dziewczyn ma problemy z zajsciem w ciaze. To cudowne uczucie, jak maluch skacze Ci w brzuszku!
    • Gość: guest Re: JESTEM W CIAZY! IP: *.* 09.10.01, 10:59
      Cleo, gratuluję i życzę dużo radości z niespodzianki! Ja też mam taką "niespodziankę", już roczną i powiem Ci, że...te dzieci chyba same wiedzą, kiedy ich potrzebujemy, nawet jeśli my sobie tego nie uświadamiamy! Dużo zdrówka!Pozdrowienia Agnieszka
    • Gość: guest Re: JESTEM W CIAZY! IP: *.* 09.10.01, 11:03
      Cleo, gratuluję!I nie martw się: wiem, że teraz to wszystko wydaje się takie zagmatwane i przytłaczające, ale przecież jest jeszcze tyle czasu do narodzin maluszka, że na pewno uda się Wam to poukładać. Głowa do góry!Pozdrawiam cieplutko!
      • Gość: guest Re: JESTEM W CIAZY! IP: *.* 12.10.01, 12:13
        Dzieki za wszystkie mejle! :)JEstem teraz w Tatrach. PRzed chwila kupilam sobie ksiazke "W oczekiwaniu na dziecko"- grubasna, bedzie co czytac!DZs wreszcie ne jest mi niedobrze, bo ostatne dni to byla makabra a dot eg chdozilam po gorach. Dzis odpoczywamy.Pozdrawiam serdecznieCLeo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka