Dodaj do ulubionych

Suzann rodzi :)

IP: *.* 07.11.01, 16:02
mam pytanie odnośnie szpitala w którym będę rodzić. jest to szpital w Trzebnicy.nic o nim nie wiem oprócz tego że zajął 2 miejsce w konkursie tej akcji rodzić po ludzku. ja mieszkam od 1.5 roku w takim niedużym mieście które nazywa się Wołów. najbliższy szpital jest w Brzegu dolnym ale z opowiadań mojej szwagierki to mógłby zająć 1 miejsce w konkursie rodzić nie po ludzku . może któraś z was tam rodziła lub zna jakiegoś lekarza z tego szpitala.
Obserwuj wątek
    • Gość: mwegner Re: Suzann rodzi :) IP: *.* 07.11.01, 16:16
      Uch nic nie napisałam, bo Grześ mi wysłał :)Suzann była dziś na chatcie ze szpitala. Zaczęła już rodzić.Prosiła, żeby o tym napisać, o ile sama Wam nie napisze, obiecała że jak już będzie po to nam wszytstko napisze.Trzymam za Was kciuki Suz.Magda mama Karoliny (3,5 roku) I Grzesia (dzis skończył rok)
      • Gość: guest Re: Suzann rodzi :)To super! IP: *.* 07.11.01, 17:23
        Magda, jak dobrze, że napisałaś o tej ważnej chwili! Jeżeli minę się z Suzann, proszę przekaż Jej pozdrowienia ode mnie. I oby wszystko poszło dobrze! Musi, na pewno!
      • Gość: guest Re: Suzann rodzi :) IP: *.* 08.11.01, 13:40
        Trzymam za Suzann kciuki-byle szybko i bezboleśnie ;-)))Aga z Kubusiem (6 latek) i Magdusią (1 miesiąc):hap:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka