Dodaj do ulubionych

cos wam opowiem

IP: *.* 06.12.01, 18:38
tak tak niedlugo cos wam opowiem.dzwonilam dis do mojego lekarza(polak).jesli chodzi o islandie to tylko on (chyba)zna sie na medycynie.tuta umierajacemu powiedza ze nic mu nie jes i kaza popijac coca cole.to nie zart,tak jest naprawde.no i ten moj lekarz opowie mi przy nastepnym spotkaniu o porodzie i znieczuleniu,a ja zaraz wam opisze.narazie nie wiem kiedy sie znim zobacze,bo jest chory.dodam jeszcze to ze choruje na korzonki(przesuniecie dysku) i ze rok temu odstawilam leki przeciw padaczkowe.tak wiec w wieku 24(za tydzien)lat mam maly bagaz doswiadczen.najwazniejsze myslec pozytywnie co nie zawsze wychodzi.dzieki ze jestescie,mam wrazenie ze znam was od dawna!
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: cos wam opowiem do Luizy IP: *.* 06.12.01, 22:37
      Mieszkasz w Reykjaviku? Tak sie sklada , ze ja tez z Islandii pozdrawiam serdecznie :hello:
    • Gość: guest Re: cos wam opowiem do Luizy IP: *.* 06.12.01, 22:50
      luiza napisała/ł:> tak tak niedlugo cos wam opowiem.dzwonilam dis do mojego lekarza(polak).jesli chodzi o islandie to tylko on (chyba)zna sie na medycynie. Mowisz o Jacku? to nie ginekolog..tuta umierajacemu powiedza ze nic mu nie jes i kaza popijac coca cole.to nie zart,tak jest naprawde.Tu sie z Toba nie zgodze , zaden lekarz nie dalby umierajacemu coca coli nie przesadzaj . Jesli Ci sie nie podoba tu w Islandii to lecz sie w Polsce .> no i ten moj lekarz opowie mi przy nastepnym spotkaniu o porodzie i znieczuleniu,a ja zaraz wam opisze.narazie nie wiem kiedy sie znim zobacze,bo jest chory.> dodam jeszcze to ze choruje na korzonki(przesuniecie dysku) i ze rok temu odstawilam leki przeciw padaczkowe.tak wiec w wieku 24(za tydzien)lat mam maly bagaz doswiadczen.> najwazniejsze myslec pozytywnie co nie zawsze wychodzi.> > dzieki ze jestescie,mam wrazenie ze znam was od dawna!Pozdrowienia z Reykjaviku :hello:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka