Dodaj do ulubionych

Szyjka macicy za nisko..????

IP: *.* 10.01.02, 13:25
Jestem z 26 tygodniu ciąży , po USG tydzień temu było wszystko w porządku , dziś byłam u pani doktor i się dowiedziałam, że mam strasznie nisko szyjke macicy i jest zamknięta ale "ledwo sie trzyma",aha i jeszcze że jak się nie będzie otwierać to będzie wszystko dobrze, boję się że czekać mnie będzie leżenie w łóżku do końca ciąży, mam za dwa tygodnie się zgłosić na następną wizytę i dostałam Magnez i jakieś leki przeciw skurczowe. Czy możecie mi coś na ten temat powiedzieć?Dziękuję i pozdrawiam Joasia i dzidzia-córeczka w brzuszku :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Szyjka macicy za nisko..???? IP: *.* 11.01.02, 11:33
      Cześć Asia!No to jest nas dwie. Ja jestem w 22 tygodniu i mam ten sam problem. To znaczy mam przyjść za 2 tygodnie do kontroli - jak szyjka będzie niżej niż poprzednio czeka mnie leżenie. Też nie chciałabym leżeć do końca ciąży, ale jeżeli tak trzeba to nie ma rady. Pozdrawiam i nie przejmuj się na zapas. Zdrowie dzidzi jest najważniejsze.Małgoś
      • Gość: guest Re: Szyjka macicy za nisko..???? IP: *.* 12.01.02, 19:05
        Asiu! Nie martw się ja jestem już w 34 tygodniu, a problem z szyjką miałam od 20 tygodnia. Nie wolno mi było nic robić (starałam się, ale nie zawsze było to możliwe, bo mam już siedmioletnią córkę, którą trzeba się zająć, bo mąż pracuje od rana do nocy), pozwolono mi tylko chodzić, ale jak to w życiu bywa trzeba było ugotować, a czasem też posprzątać ( odkurzyć). Dom mam strasznie zaniedbany, ale staram się oszczędzać. Najważniejsze to ponoć doczekać do 30 tygodnia, mnie się udało. Nie rób nic na siłę, a napewno Ci się powiedzie. Pozdrawiam Gocha
        • Gość: guest Re: Szyjka macicy za nisko..???? IP: *.* 13.01.02, 19:49
          Dziękuję za odpowiedzi i Wam też życzę jak najlepiej i aby wszystko było dobrze i nasze dzidzie były zdrowiutkie i na pewno bedą...a oczywiście oszczędzam się i dobrze , że mam chętnych do pomocy przy odkurzaniusmilePozdrawiam cieplutko razem z moją maleńką kruszynką w brzusiusmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka