lomre 19.11.06, 12:07 Mam chyba zapalenie gardła, jutro chcę iśc do lekarza, ale nie wiecie co można brać w takich sytuacji. Dodam, że leczenie domowe niewiele mi dotąd dało.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgosiek2 Re: Co na gardło? 19.11.06, 12:25 Spróbuj Tantum Verde albo Orofar albo Mucoangin. Z pewnością bez antybiotyku się nie obejdzie. Pzdr.Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
anyaa2 Re: Co na gardło? 19.11.06, 17:35 Mnie ostatnio pomogł homeovox.Homeopaty mozna stosowac bez obaw. Odpowiedz Link Zgłoś
fania25 Re: Co na gardło? 19.11.06, 18:30 mnie od poczatku pomagał syrop prawoślazowy, zupełnie nieszkodliwy w ciąży. ma super smak i jest taniutki, a do tego skuteczny. reszty leków sie bałam. Odpowiedz Link Zgłoś
mikasara Re: Co na gardło? 19.11.06, 19:17 ja biorę Homeogene - lek homeopatyczny. jak bierze się go regularnie i nie jest to stan okropny to pomaga całkiem nieźle. życzę zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
marcysia51 Re: Co na gardło? 19.11.06, 19:19 Stan mojego gardła jest fatalny,w piątek byłam u laryngologa,przepisała Bioparox ale nie wiele pomaga.Mam potworny duszacy kaszel i straszny ból gardła juz od tygodnia.Mam dość. Odpowiedz Link Zgłoś
lomre Re: Co na gardło? 19.11.06, 20:43 Od kilku dni biorę homeovox i syrop, do tego herbatki z miodem i cytryną no i mleko z miodem, ale jest coraz gorzej. Z tego co pisalyście to jest trochę konkretnych leków, więc mam nadzieję, że wkrótce moje "męki" sie skończą Odpowiedz Link Zgłoś
lomre Re: Co na gardło? 20.11.06, 16:44 Byłam u lekarza - gardłowa sprawa. Przpisał mi bioparox, bo działa tylko miejscowo i nie przenika do dziecka. oprócz tego rutovit i płukanki z szalwi. Aha i do tego 4 dni zwolnienia żeby się wylażeć i dojśc do sił (co teraz przyda mi się bardzo, bo czułam się zmęczona tym chorowaniem) Odpowiedz Link Zgłoś
sylles Re: Co na gardło? 20.11.06, 18:43 mi pomogło dopiero septolette i na noc na kaszel żeby tak nie dusił 10 ml tussipectu- zalecenia od lekarza. nic innego nie skutkowało. Odpowiedz Link Zgłoś