Gość: wiesia
IP: *.*
06.03.02, 10:00
W końcu zebrałam się aby poruszyć sprawę ,która najwyraźniej przeszkadza nie tylko mnie- z postów na emamie wynika, że spora grupka emem unika forum "ciąza i poród" z powodu tych długaśnych, nic nie mówiących wątków "kalendarzowych" np. mamy majowe, mamy czerwcowe, mamy lipcowe, mamy sierpniowe itd.Powstały w ten sposób jakieś "podkluby" , w których porusza się tylko ograniczona grupka osób; bardziej to pasuje do kontaktów na priva niż na forum. W końcu pytania, problemy, radości mam majowych za miesiąc będą przechodziły mamy czerwcowe , a za dwa miesiące lipcowe. Niestety nie ma możliwości skorzystania z wcześniejszych porad ,bo są ukryte pod nic nie mówiącymi "kalendarzowymi" tytułami wątków. Sporadycznie pojawiającą się "uniwersalne" tematy np. "żylaki w ciąży", "poród w wodzie" i to ma o wiele większy sens- przecież żylaki czy poród w wodzie w takim samym stopniu dotyczą mam grudniowych jak i marcowych. Dziewczyny-może dla własnego dobra zaczniemy pisać wątki tematyczne i odnoszace się do wszystkich uczestników forum, a prywatne kontakty przeniesiemy na korespondencje e-mailową?wiesia, ostatnio bardzo zniechęcona do niniejszego forum, z resztkami nadzieji na poprawę.