Dodaj do ulubionych

Krwawię...

IP: *.* 01.08.02, 22:48
Przesadziłam dzisiaj... Upał jak nie wiem co, a ja - pranie, wieszanie, gotowanie, sprzątanie i ciężkie siaty z zakupami. I teraz żałuję. Dzisiaj 8 tygodni od ostatniego okresu. Po południu zaczęłam krwawić, ale dziwna ta krew, taka rozwodniona. Położyłam się i po jakimś czasie przestało. Skurczów też nie mam. I co to może być? Zastępcza miesiączka, czy początek poronienia? W poprzedniej ciąży też mi tak pokrwawiło przez chwilę, a potem już nie, Ania ma teraz 5 lat. Jak to było u was? Poradźcie coś, bo się boję...
Obserwuj wątek
    • Gość: sebo Re: Krwawię... IP: *.* 02.08.02, 07:11
      Podobno może występować krwawienie w terminach miesiączki i to nawet przez całą ciążę. Ale w razie czego może skontaktuj się z lekarzem? Chociaż myslę, że jakby to miało być poronienie to nie przestałoby tak szybko i krew zupełnie inaczej by wyglądała.Ewa
    • Gość: Basia_mama_Patryka Re: Krwawię... IP: *.* 02.08.02, 08:11
      A ja radziłabym Ci iść do lekarza. Jeśli to cd miesiączki, to lekarz Cię uspokoi, chyba sama przyznasz że nerwy nie są dobrym bodźcem dla ciężarnej kobiety :) Idź, będziesz spokojniejsza, a po powrocie napisz o samopoczuciu Twoim i dzidziusia :):hello:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka