Gość: Cytrynka
IP: *.*
28.08.02, 19:08
CześćMam pytanie do Kochanych E-Mam. W ubiegły czwartek powinnam dostać okres. Nie dostałam. Bałam się nawet marzyć o tym, że udało mi się zajść w ciążę. Bardzo pragnę dzidziusia. Myślałam, że okres spóźnia mi się z powodu zmian klimatycznych (obecnie mieszkam zagranicą). Moja pani ginekolog powiedziała mi przed wyjazdem, że mam marne szanse na zajscie w ciążę z powodu "skoków" prolaktyny i że będę musiała łykać Bromergon (nie sprawdziłam poziomu prolaktyny przed wyjazdem, więc niby skąd wiedziała?). Przedwczoraj wieczorem kochałam się z mężem. Potem zauważyłam, że wypływająca ze mnie sperma męża(przepraszam) jest zabawiona na różowo. Pomyślałam, że dostanę okres. Rano podpaska była zaplamiona (tak jak zwykle pod sam koniec miesiączki). Coś mnie rano tknęło i zrobiłam test ciążowy. Dziewczyny, są dwie krechy!!! Jestem szczęśliwa, ale bardzo się boję, bo: leciałam samolotem, wypiłam kieliszek wina (duży) i wódkę z sokiem pomarańczowym, i kilka dni temu trochę piwa (bardzo rzadko piję i musiałam akurat wtedy), dźwigałam ciężkie bagaże i wzięłam dwie tabletki codiparu (ale to chyba ma paracetamol, więc to chyba nie jest straszne przewinienie). Od półtora tygodnia pobolewa mnie brzuch i ja myslałam, że to przed okresem. Kilka dni temu byłam strasznie senna (i nadal jestem, tylko mniej) i bolą mnie piersi. Czuję się kiepsko psychicznie. Jestem w obcym kraju, nie znam języka, nie znalazłam jeszcze żadnego lekarza i nie wiem jak się dogadam z ginekologiem. Najbardziej jednak przeraziły mnie bóle (tak jak przed okresem, po dwóch stronach. Zazwyczaj tylko trochę ćmi, czasem jednak mocno zaboli). Poczytałam trochę wypowiedzi na forum i strasznie się boję. Czy test może się mylić (powtórzę go)? Naczytałam się o pustych jajach, ciążach pozamacicznych. Jak tak bardzo pragnę tego dzidziusia. Co mogę zrobić?? Boję się kochać z mężem przez ostatnie plamienie. Czy ja panikuję?? Myślę, że w ciągu dwóch tygodni uda mi sie pójść do gnekologa, ale tak się boję o maluszka. Tak bardzo chcę, żeby lekarz potwierdził ciążę i żeby Maluszek urodził sie zdrowy.Proszę o radęCytrynka